גם אני מצטרפת בהמלצתה של "אמא של עופרי וטל" אני קופצת מהפורום השכן. מקווה שנבלה ביחד1
ט טונטי New member 2/8/05 #1 גם אני מצטרפת בהמלצתה של "אמא של עופרי וטל" אני קופצת מהפורום השכן. מקווה שנבלה ביחד1
ט טלי בארץ הלמה New member 2/8/05 #13 הי ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ועכשיו אחרי שהכנו אפילו, מאחלת לך שתמצאי פה חם.
N neta2 New member 3/8/05 #16 היי טונטי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif את לא מכירה אותי אבל אני כבר קוראת אותך הרבה ומזמן.. אז שמחה שאת פה אתנו.
היי טונטי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif את לא מכירה אותי אבל אני כבר קוראת אותך הרבה ומזמן.. אז שמחה שאת פה אתנו.
ש שרון של לוטן New member 3/8/05 #18 ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif מה, רק אני לא מכירה אותך? ספרי קצת!
ע עינבלית New member 3/8/05 #20 ברוכה הבאה יקירה../images/Emo70.gif אני לא נמצאת כאן הרבה אבל מקפידה להציץ לפחות פעם בשבועיים. נותרו לי 4-6 שבועות עד הלידה, ואני מנסה להתחיל להבין איך יולדים ואיך עושים זאת בשלוות נפש ...
ברוכה הבאה יקירה../images/Emo70.gif אני לא נמצאת כאן הרבה אבל מקפידה להציץ לפחות פעם בשבועיים. נותרו לי 4-6 שבועות עד הלידה, ואני מנסה להתחיל להבין איך יולדים ואיך עושים זאת בשלוות נפש ...