גם אני משוויצה מסגרת למראה ומיטה . בעלי ואני עושים את רוב העבודות הגדולות יחד ביאטריס
B bis fd New member 21/8/02 #1 גם אני משוויצה מסגרת למראה ומיטה . בעלי ואני עושים את רוב העבודות הגדולות יחד ביאטריס
A ayelet i New member 21/8/02 #5 כל הכבוד ! ../images/Emo45.gif פשוט מדהים מה שעשיתם מרהיטים ישנים! אהבתי במיוחד את הכסא - פשוט מקסים!
כל הכבוד ! ../images/Emo45.gif פשוט מדהים מה שעשיתם מרהיטים ישנים! אהבתי במיוחד את הכסא - פשוט מקסים!
P psa New member 21/8/02 #6 bis fd יפה יפה יפה שאלה בבקשה: לשדרוג רהיט מעץ , באיזה סוג צבע כדאי להשתמש? תודה ויישר כח על עבודותייך.
bis fd יפה יפה יפה שאלה בבקשה: לשדרוג רהיט מעץ , באיזה סוג צבע כדאי להשתמש? תודה ויישר כח על עבודותייך.
B bis fd New member 21/8/02 #9 תודה אני השתמשתי בציבעי שמן של טמבור כדי שיהיה אתום וגם ניתן לניקוי טוב כי זה מיועד לחדר ילדים ביאטריס
תודה אני השתמשתי בציבעי שמן של טמבור כדי שיהיה אתום וגם ניתן לניקוי טוב כי זה מיועד לחדר ילדים ביאטריס
B bis fd New member 21/8/02 #22 המסגרת לתמונה ממש פשותה קניתי נסגרות באיקיה . על המסגרת הדבקתי מפיות מקובצ´צ´ות עם דבק מהול במים ואחרי זה צבעתי לא חיקיתי ליבוש מלא. ביאטריס
המסגרת לתמונה ממש פשותה קניתי נסגרות באיקיה . על המסגרת הדבקתי מפיות מקובצ´צ´ות עם דבק מהול במים ואחרי זה צבעתי לא חיקיתי ליבוש מלא. ביאטריס