גם אני פותח!!
טופיק יא

De-Panther

New member
גם אני פותח!!../images/Emo9.gif טופיק יא../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

סוטים שכמותכם!! בכל מקרה הייתי בצ'ט ודיברתי עם ענבר(המנהל למי שעדיין לא הבין[EVERMAN-אבר מן-איבר מין]) בקיצר SUNSET אמרה לו להתכופף הוא היה ממושמע והתכופף ואז היא אמרה לי להכניס בו מאחור
ואז התחלנו לדבר על נקודת ה-G של הגבר ואז עלה לי הרעיון לשאלה מאוד מוזר האם כשאתם מבצעים אקט מיני לבד או עם אחרים אתם מכניסים אצבע לתחת?? או משהו לתחת?? או שמישהו מכניס לכם לשם?? זה מיועד ל2 המינים

De-Panther

New member
../images/Emo12.gifרגע אני לא מבין אותך..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ואת ענבר הוא כתב שכן וזה לא עשה לו ואת אומרת שכן(אני מבין שבטח למישהו אחר) ואז כתבת "," ולא "." וכתבת שזה עשה לו את זה אז זה עשה לענבר את זה או שזה עשה למי שעשית או שעשית לענבר *מבולבל בשעות כאלה ואין יותר אנשים בצ'ט
*

sunset*

New member
../images/Emo12.gif

חחח יא פדחן
ממה שאני יודעת.... יש גברים שמאוד אוהבים שמרטיבים את פי הטבעת ומחדירים אצבע בעדינות...(יש כאלה שאוהבים גם לא בעדינות)..... או לשון..(ויש כאלה שאוהבים גם דברים אחרים בפנים..). יש גברים שלא אוהבים את זה.... לגבי אקט מיני לבד... לא שאלתי. ולגבי עצמי.. לשון אוהבת שמחדירים... אצבע לא.

De-Panther

New member
שאני אבין!! האם איי פעם..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מישהו החדיר לך לשון לתחת??
אני מבין שזה יכול להיות נעים אבל אני בכולופן הייתי עושה את זה רק אם הייתי יודע שהבחורה ניקתה שם טוב טוב...

GGOODD

New member
הכנסתי והכניסו והכל :)

אני נהנה מהעניין אבל בד"כ השותפות שלי לא נהנו מההתעסקות שלי בפי הטבעת שלהן, לעומת זאת אני דווקא מחבב את האזור הוא מחרמן אותי רצח...

matansolomon

New member
בעעעעעעעע

באמת אומרים שנקודת ה-G אצל הגבר היא באיבר מין, יש לי כמה חברים שניסו את זה ונהנו, וכמה שמאוד כאב להם! בכל מקרה אני לא נראה לי הולך לנסות את זה בזמן הקרוב...

בואנה... אתה בנזונה סוטה....

עד שאתה כבר פותיח טופיק אתה מביא אותה באיזה נושא קינקי לחלוטין... אני אישית, בהיותי הומופוב חובב (אני מצטער ומפנה את סליחותי כלפי כל ההומואים/ביסקסואליים פה... זה לא אישי נגדכם, זה פשוט ממש ממש מגעיל אותי...) לא מסוגל להביא את עצמי למצב שאני דוחף או מחדיר משהו לפי הטבעת שלי.... ככה זה, אף פעם לא ניסיתי, ואני אפילו לא חושב על זה..... ווואחס!!! בקשר ללהתעסק עם פי הטבעת של בת הזוג, אני מאוד מאוד מאוד אוהב (כמו שכבר צינתי בשרשורים קודמים) ישבנים סקסיים וחטובים.... זה איבר נפלא ומדהים אצל האישה (אני אישית גבר של תחת ולא של שדיים...) ולכן אין לי בעיה בכלל ללטף, לגרות, להחדיר אצבע או אפילו לעשות מין אנאלי לבת זוגתי... לעצרי הרב, בת הזוג האחרונה שהייתה לי (איתה הייתה מערכת יחסים די ארוכה) ממש לא אהבה שאני מתעסק לה עם הישבן בכלל!!! (תהרגו אותי למה היא לא אהבה את זה אבל זה המצב...) אז אני די מתוסכל ישבנית בתקופה האחרונה...... פנתר... פעם הבאה, אם אפשר טופיק יותר קונבנציונלי יהיה נחמד...

De-Panther

New member
תראה זה מה שעולה לי בשעות../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מאוחרות של הלילה וגם אתה פתחת טופיק בנושא הזה בזמן שלא הייתי פה יא רשע!! לרוב הבנות זה ממש לא עושה כלום בגלל שאין להן שם נקודת G קרובה כמו אצל הבנים ככה שאין מה לעשות אני גם אוהב מאוד תחתים של בנות זה דבר נחמד ביותר זה גם למה אני אוהב תתנוחה דוגי סטייל (לא אנשים אני בתול אבל זה עדיין נחמד לראות בנות בתנוחה שמוכנה לדבר הזה
)

SweetChick

New member
דוגי סטייל../images/Emo107.gif

גבר ואישה שאוהבים לחוש חדירה עמוקה יאהבו את התנוחה הזאת. התנוחה מזכירה את דרך יחסי המין של כלבים ובעלי חיות שהולכים על ארבע בתנוחה זאת האישה יורדת על ארבע ובן זוגה כורע על ארבע מאחוריה כשהוא אוחז בישבן שלה. תנוחה זו מאפשרת לשני בני הזוג להיות דומיננטיים ולדחוף את איבר המין אחד לשני. הגבר יכול גם ללטף את החזה של בת זוגתו, את הירכיים ואת הדגדגן. תנוחה זו מצוינת כאשר שני בני הזוג נמרצים לעשות אהבה. בקיצור, זה תיאור התנוחה, החדירה יכולה להתבצע גם לתוך הכוס ולא מחויב לתוך התחת.

De-Panther

New member
המדריך למשתמש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קישור../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להודעה חשובה שימו לב לתמונה שבה ולתמונה שבהודעה מתחתיה
אני התפוצצתי מצחוק כשהקריאו את זה הנה ההודעה

למעלה