גם אני צריכה לשחרר קיטור מסתבר ...

גם אני צריכה לשחרר קיטור מסתבר ...

אולי זו תקופת הבחינות המעצבנת הזאת ואולי היא רק רקע מעצבן לכל השאר אבל בשורה התחתונה, אני סגורה בבית ימים ולילות, לומדת ומכינה עבודות אחרונות הישיבה הממושכת ממש לא מיטיבה עם הגב שלי שהתחיל להציק לי לאחרונה והיום גם הבנתי שאני כנראה לא יכולה להמשיך להתאמן
כי כל תנועה לוחצת, כואבת ובקיצור לא נוחה בכ-לל. ועם כל זה לא מספיק אז ההקאות מסרבות להפרד ממני לשלום ואם אני לא בוררת היטב היטב את האוכל שלי מבחינת הכמות שלו וכמויות השמן שבו, זה מסתיים ... כמו הערב, פעם בשעה עם הראש בתוך האסלה (אז הבנאדם אכל גם בורקס וגם עוגה אז מה לעזאזל?! אז מה?) להזכירכם שבוע 21 מסתיים מחר ... והסוף (של ההקאות) לא נראה באופק... אז אני מנסה להתעודד בזה שמחר הבחינה האחרונה ובתזוזות הזעירות בבטן שאני מרגישה מפעם לפעם אבל בכל זאת ... הייתי צריכה לשחרר קצת.. ברשותכן (יצא לי ארוך , בלי להתכוון
) לילה טוב כוכי

תשחררי קיטור, תשחררי../images/Emo46.gif חופשי../images/Emo24.gif

מחר כבר ממש פה, והבחינה תעבור לה ואת תוכלי קצת לצאת החוצה ולנשום אויר צח. האמת, שגם עכשיו את יכולה לצאת לאיזה סיבוב של שעה ולהתאוורר. ואם לא, תבואי לכאן להתאוורר. צ´או-ביי, סיגל אמא של שגיא

ligo

New member
כוכי

בהצלחה בבחינה האחרונה שלך! אחרי זה אני בטוחה שמצב הרוח ישתפר. גם לי היו שבועיים קשים של למידה והגב נורא כאב לי אז עברתי ללמוד על הספה, עם רגליים פרושות קדימה. היה הרבה יותר נוח. אבל ממחר-זה נגמר. מקווה שגם ההקאות יואילו בטובן לעזוב אותך. אגב, במה את מתאמנת?

היי ליגו

תודה, אני כבר אחרי הבחינה האחרונה. מנסה לסיים עוד עבודה אחת וזהו. ממחר אני אדם חופשי. אני מתאמנת בחדר כושר ושוחה, כבר שנתיים והייתי ממש מרוצה מהעניין שהמשכתי לעשות את זה בהריון. אמנם הורדתי עומס ועברתי בעיקר לשחייה אבל הרגשתי מצוין עם זה. ופתאום הכל כואב לי כשאני מתאמנת. ממש בשבועיים האחרונים. אני עדיין מקווה שזה זמני ושאני אוכל לחזור בקרוב... לילה טוב כוכי

אין כמו לשחרר קיטור

ואין שעות לזה כשבא אז מוציאים לי זה עזר המון יצא הקיטור שיר התנהגה כיאות בעבודה הרבצתי הספק הכל נהדר פתאום בקרוב אצלך !! ליאור

למעלה