גם אני קונה דיסקים! שאלון

גם אני קונה דיסקים! שאלון

האם את קונה דיסקים? באיזו תדירות? האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? מה הדיסק האחרון שקנית? מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? למה את קונה דיסקים? השאלון מנוסח בלשון נקבה אך הוא פונה לזכרים, נקבות וטראנסג'נדרים כאחד

Roy191

New member
אני ../images/Emo3.gif

האם את קונה דיסקים?כמובן
באיזו תדירות?המ יוצא לי בערך 2-3 בחודש האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם?לא, אני לא מפלה
מה הדיסק האחרון שקנית?foo fighters לייב, pearl jam, וopeth מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת?3 דיסקים, קרה כמה פעמים.. למה את קונה דיסקים?השקעה בדיסקים, זאת השקעה במוזיקה, ואין דבר אחר שיותר שווה את הכסף הזה, חוץ מזה שאני מכור לדיסקים מקוריים..

yrutoo

New member
..עונה..

האם את קונה דיסקים? כן ולא
באיזו תדירות? בשנתיים האחרונות זה מסתכם בממוצע של אחד לחודש אולי
האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? ראפ אולי. יש לפעמים שירים שאני אוהבת, אבל לקנות אלבומים של ראפ זה לא אני
מה הדיסק האחרון שקנית? Absent Element שמתעכב
מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? אממ 3. למה את קונה דיסקים? כדי לשמוע מוסיקה
. סתם- כשיש אמן שאני מאוד אוהבת אני קונה, אבל זה מוגזם לקנות כל אלבום שאני אוהבת כי עוד אין לי מקור הכנסה קבוע

hilali1

New member
|דיסק.[ ד-די-דיס-דיסקים ../images/Emo220.gif

האם את קונה דיסקים? אכן כן
ורק בתו השמיני
באיזו תדירות? מתי שיוצא.. האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? לא.. אני קונה ושומעת בעיקר ישראלי. מה הדיסק האחרון שקנית? היום היום קניתי את האלבום של נועם רותם
מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? 3-4
למה את קונה דיסקים? ממ מה למה
ככה.

inbal287

New member
הו, התו../images/Emo23.gif. אין מקום שמשתווה לחנות הזאת../images/Emo47.gif

R h o n e

New member
מאיפה בירושלים את קונה?

משמאי או מקניון מלחה? תכלס, אני יכול להגיע לשמאי באוטובוס אחד {אני גר במבשרת ציון שזה 10 דקות מירושלים} אבל מסובך לי מדי כל פעם לרדת לעיר לקנות דיסק.. זה מסתכם בזה שאני קונה דיסק בחנות בקניון {ב-Tower Records} או שאני מזמין מדיסק קלאב או מוסיקה נטו

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif כמובן וכמובן!

האם את קונה דיסקים? ללא הפסקה באיזו תדירות? יש לי את הסיבוב דיסקים החודשי - משהו כמו 3, 4 דיסקים בחודש האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? לא נראה לי... מה הדיסק האחרון שקנית? החדש של קייטי טונסטל, החדש של נעם רותם, "lady croissant" של Sia המעולה וגם אלבום נושן (2001) של סופי בי הוקינס (לאחר תשומת ליבה של חן אקו'
) מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? בטיול להולנד שנה שעברה - 11 דיסקים. למה את קונה דיסקים? הרבה יותר אינטימי, הרבה יותר מרגש, נשמע הרבה יותר אישי וטוב והכי חשוב- תורם ולו בקצת לאומנים שמשקיעים למעננו...

Edgar Davids

New member
../images/Emo13.gif

האם את קונה דיסקים? יאפ באיזו תדירות? זה משתנה, יש תקופות שיותר ויש תקופות שיותר האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? לא חושב. מה הדיסק האחרון שקנית? Family Tree של ניק דרייק. מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? שניים :X, אין הרבה כסף
. למה את קונה דיסקים?למה לא? אם אתה אוהב מוזיקה ומעריך את האמן שאתה אוהב אז אני חושב שכדאי לקנות את הדיסק שלו.

inbal287

New member
הווו, שאלון שמתאים לי../images/Emo99.gif

האם את קונה דיסקים? אני לא יכולה בלי זה
באיזו תדירות? אממ די גבוהה. כאילו, פעם הייתי קונה דיסק כמעט כל שבוע. בחודשים האחרונים פשוט לא היה לי זמן לקנות דיסקים, וגם שהיה, לא מצאתי מה בדיוק, אז יצא קצת פחות.
האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? נופ, אני לא מגבילה את עצמי לשומדבר
.
מה הדיסק האחרון שקנית? HIM - Venus Doom, יותר נכון קנו לי [היום], אבל לא משנה
מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? 8
למה את קונה דיסקים? למה לא? זה פשוט עושה לי הרגשה כ"כ טובה, אני נהנית מזה... זה גם תחביב, לאסוף דיסקים... וזה פשוט נהדר. אני גם חושבת שחשוב לקנות מוזיקה כי ככה באמת מראים הערכה לאמנים וכי זה פשוט הדבר הנכון לעשות.

mickey tam

New member
עונה :)

האם את קונה דיסקים? כן באיזו תדירות? אממ... אני קונה רק דיסקים שאני ממש ממש אוהב ככה שיוצא שאני קונה אחת לחודשיים ואפילו יותר לפעמים. האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? כן, מוזיקה שחורה בעיקר כי זה מסוג השירים שתשמע רק כשאתה במצב רוח למסיבה או משהו וסתם בא לך לשמוע משהו אבל זה לא מסוג השירים שאני אשב ויאזין להם סתם ככה מה הדיסק האחרון שקנית? Kelly Clarkson - My December מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? אחד למה את קונה דיסקים? אממ.. האמת שאף פעם לא יצא לי לחשוב על זה, אני חושב שמתוך הערכה לאותו אומן, אחרי הכל מדובר בחתיכת עבודה וכל כך הרבה אנשים שעובדים נון סטופ בשביל שחרור של דיסק, אז המינימום שאני יכול לעשות זה לקנות אותו במידה ואני באמת אוהב ומעריך אותו.

סינטטית

New member
עונה ../images/Emo13.gif

האם את קונה דיסקים? בוודאי! באיזו תדירות? אין לי חוק קבוע בזה....לרוב כשיוצא דיסק של אמן שאני אוהבת האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? לא, אם אני אוהבת משהו אני אקנה. כמובן שאני לא אקנה דיסק שלם בשביל שיר אחד... אבל אמן שאני אוהבת את רוב השירים שלו אני אקנה ולא משנה מאיזה סגנון. מה הדיסק האחרון שקנית? דניאל סלומון - חיפה 87. אחותי קנתה לי היום באילת, יום ראשון היא תגיע
מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? שנה שעברה באילת... 8 דיסקים. למה את קונה דיסקים? כי אין כמו דיסק בעטיפה שלו, החוברת של המילים... הריח של דיסק חדש, וההרגשה הטובה והסיפוק שזה נותן. חוצמזה, אם אמן משקיע, ואני אוהבת את מה שהוא עושה, זה הדרך שלי להחזיר לו.

דיסקים? אממ....

האם אתה קונה דיסקים? רק של אמנים שאני אוהב להאזין לשירים שלהם.... באיזו תדירות? לא קבוע בכלל....משתנה..... האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקנה גם אם אתה אוהב אותם? לא... מה הדיסק האחרון שקנית? שלמה ארצי "שפויים" 2007 מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? 5 למה אתה קונה דיסקים? ככה פשוט ככה-זה כייף לקרוא את המילים באותו הזמן שאתה שומע את השיר.... בתור יוצר-אני יודע איזה קשה זה להגיע לדיסק-וכמה זמן זה לוקח (זמן וכסף....)השקעה מטורפת....

עונה../images/Emo175.gif

האם אתה קונה דיסקים? כן. באיזו תדירות? גבוהה מאוד - כמעט כל שבוע
האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקנה גם אם אתה אוהב אותם? שונא רוק כבד
מה הדיסק האחרון שקנית? עידן יניב - חכי לי. מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? במפגש של פורום ריטה: 3 אלבומים של רמי קלינשטיין ואחד של דניאל זילברשטיין
למה אתה קונה דיסקים? כי זה אחלה.

R h o n e

New member
הוו

האם את קונה דיסקים? בוודאי
באיזו תדירות? 4-5 בשבוע האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? כן ולא . יש זמרים שאני אוהב נורא את המוסיקה שלהם אבל היא בשביל הכיף ולא בשביל שאני אבזבז עליה כסף. מה הדיסק האחרון שקנית? קניתי 2 וקיבלתי 1: Sum 41 - Undercluss Hero, עברי לידר- האנשים החדשים, זה לא אותו דבר מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? 5. למה את קונה דיסקים? א', זה נותן הרגשה ממלאת בחום ואהבה, ב', כי אני מעריך את האמן.

ועכשיו גם אני אענה

האם את קונה דיסקים? בהחלט באיזו תדירות? כמה שרק אפשר האם יש סגנונות מסויימים של מוזיקה שלא תקני גם אם את אוהבת אותם? לא מה הדיסק האחרון שקנית? קניתי שלושה jon mclaughlin, Kt tunstall, the divine comedy מה הכי הרבה דיסקים שקנית בקנייה אחת? 15 אני חושבת למה את קונה דיסקים? קודם כל זה התמכרות - יש משהו מיוחד בלפתוח דיסק בפעם הראשונה - לשים אותו במערכת ולהתמכר. מעבר לכך אני באמת מאמינה שצריך לתמוך באמנים (גם באמצעות הופעות אבל גם באמצעות תמלוגים) אחרת לא תהיה לנו מוזיקה ולאף אחד לא תהיה מוטיבציה ליצור כזו. בהזדמנות הזו אני רוצה לאחל לכל חברי הפורום שבוע מקסים, אני את השבוע הקרוב הולכת לבלות בברצלונה - רחוקה מהלפטופ שלי ובכלל מישראל - אל תעשו שטויות ומבטיחה לחזור עם חוויות.

למעלה