גם אני ראיתי עספור אז ככה עוקצים אותנו

גם אני ראיתי עספור אז ככה עוקצים אותנו

ולא ידענו??? למי שלא ראה היה פרק בעספור בו האנשים היו חייבים כסף דחוף ומה שהם עשו זה נכנסו לאותו שולחן דרך כמה מחשבים ובקיצור קרעו שם אנשים אגב שאני קורא פה בפורום ויצא לי לראות הודעה של איזה בחור שחיפש אנשים שיכנסו איתו לאותו שולחן כדי לעשות את העקיצה הזאת ואני שואל זה באמת קיים ?במיוחד שאני משחזר עכשיו בראש כמה ידיים דיי מוזרת.... אולי בעצם עדיף לשחק רק טורנירים שם זה לא יכול לקרות? מבולבלים ? גם אנחנו

garga44

New member
ברור

שזה קיים ואני אומר אתה זה בוודאות ולא רק באתרים קטנים כמו ויקטור צנדלר אלא גם בגדולים כמו פול טילט יושבים בין 2 ל-3 חברים בשולחן ןמדווחים אחד לשני מה יש להם ביידים מנהלים חשבון משותף ומתחלקים ברווחים לא הכי הוגן אבל אם אתה משחק אוןליין זה חלק מהסיכון אגב עושים את זה גם בטורניר זאת הסיבה שעזבתי את האונליין. אני לא מבין איך אתה מופתע כל כך?

alextoon1

New member
לא מסכים

קודם כל המדיניות של פול טילט לגבי שיתוף פעולה בשולחן היא די ברורה- הרחקה מיידית מהאתר ועיקול הכסף בחשבון. בכלל לא בעיה בשבילם לעלות על זה. ולגבי שיתוף פעולה בטורנירים זה כמעט ולא קיים עקב מספר המשתתפים הגדול בשולחן, מה הסיכוי שיושיבו משתפי פעולה באותו השולחן בטורניר של 500+ איש?

garga44

New member
למרות שאתה

לא מסכים אני אביר לך איך זה עובד: 1.לגבי טורנירים הכוונה אינה לטורנירים גדולים אלא לטורנירים של סיט&גו של מעט משתתפים 2.הסבר איך אף אתר לא יכו לתפוס אותך: נניח תיאורטית שיש קבוצה של 6 חברים לא בהכרח מישראל בעלי מספר שמות מתחרים וכתובות אי פי שונות נו עדיין אתה לא רואה את זה קורה?

Kgt1

New member
אני רק אוסיף דבר אחד קטן - פול טילט לא מאפשר

להירשם לוואן טייבל טורני לשני אנשים מאותו אייפי.

alextoon1

New member
נו באמת...

6 חברים ממדינת שונות? זה כבר נשמע כמו תרמית שמכוונת לסכומים הגבוהים. אני לא חושב שזה יעלם מעיני פול טילט לאורך זמן במיוחד בסכומים הגבוהים. שחקנים טובים מזהים משתפי פעולה בשולחן לאחר לא מספר גדול של ידיים ואז הם מתלוננים וכשחקנים בסדר גודל כזה פותחים את הפה לא עובר הרבה זמן עד שיעלו עליך. מי שמתרץ את זה שהוא לא משחק אונליין מהסיבה הזו כנראה לא הבנאדם הכי מורווח אונלייןץ

בועז בר1

New member
מה נראה לך?זה לא יכול לקרות בחיים!

קח אתר שמחוברים בו 2 מיליון שחקנים. נגיד ו4 חברים משתתפים ב"עקיצה". שמות המשתמשים: א ב ג ד נראה לך הגיוני שכל הזמן אותם שמות משתמשים ישבו באותו שולחן ולא יעלו עליהם?! אתר ששוי השוק שלו למעלה מעשרה מיליארד דולר משקיע מיליונים באבטחה,ושם באבטחה יושבים אנשים "קצת" יותר חכמים מקצר וניוטון. לא יכול להתרחש גם בעוד מיליון שנה. חוץ מזה בסטייקס הגבוהים ישנה השגחה הרבה יותר גבוהה.

LamLamos

New member
שיתוף פעולה

רק בסיט אנד גו של עד 9 איש זה באמת יכול לעזור ורק בשלבים מאוחרים בטורניר..

going2

New member
חהחה בדיוק היום-

טורניר טורבו 90 שחקנים 3 דולר, 10 שחקנים אחרונים (9 נכנסים), מהסמול בלינד השורט סטק עושה קול, הביג מעלה לכמעט כל הציפים של השורט חוץ מ50, השורט עושה רייז אול אין, הביג צריך 50 ציפים בשביל לעשות קול, מקבל יחס של 1000:1 ועושה פולד...

guyp2

New member
שום דבר מזה לא יכול לקרות..!

אולי בצורה חד פעמית.. בפעם השנייה ש-2-3 אנשים או יותר יכנסו לאותו שולחן.. גם אם הם לא מאותה מדינה ואייפי שונה לחלוטין.. ישר נדלקת נורה אדומה.. מה לא הגיוני לבנות תוכנה שעובקת אחרי זה? זה דווקא דיי פשוט.. מה שכן, אפשר לעשות עקיצה חד פעמית.. (וגם זה אם השחקנים האחרים לא שמים לב לכלום..)

למעלה