גם אני רוצה גם אני רוצה!! בבקשה...

גם אני רוצה גם אני רוצה!! בבקשה...

אז הנה תראו! אם אתן רוצות בננות אני יפרסם פה כל יום תמונה חדשה שלי ואתן תגיבו..כל פעם משהו אחר בשיער או באיפור או פוזה ומצב... אין לי מה לעשות אין חוץ משהן במחבש אז בבקשה...בתור התחלה תראו למה נתחנו לי את הכינו חתלתולה באיי סיי קיו (אני כל הזמן משנה לפי מה שהרוב אומרים לי) תגיבו תגיבו!

מאי@

New member
יפה שליייייייייייייי../images/Emo70.gif

אני חושבת שמתאים לך הכינוי מלאכית יפיפיה כי זאת בידיוק את את פשוט יפיפיהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה Mאיה המאוהבת...............

תודה!!!כיף לשמוע את המילים האלה...

אממ...אמממ...מאוהבת?! אההה.... מה איתך מה חדש?

בנות/ים תגיבו/נה! בבקשה...

אתן/ם מתעלמות/ם ממני... (ומצטערת שאני רושמת גם בזכר כי יש פה כמה בנים... :))

יש פה עוד בנים חות ממני ולירן?

שו?
איזה כיף
עוד כמה זרנוקים בחדר
איזה כיף בכל אופן את פצצה וכבר אמרתי זאת אבל אני מחכה לתמונות יותר נועזות
פחחחחחחחחחח
בכל אופן אחלה פוזות גם אני אוהב לעשות פוזות תשאלי את לירן איך זה אצלי

ייאיי! איזה כיף לי אנשים הגיבו!!!

ואיי...איזה כיף! תודה!! (ילדה סתם!) תאנקס בכל זאת

No Doubt

New member
פשששש....

נראה לי אני היחידה כאן שנראית רע....... אתה ממש ממש ממש ממש פצצה ויפה נוראאאא

liran b

New member
מתוקונות..(אני לא יודע איך קוראים

לך) נראת טוב מאוד !! פצצות לגבות.. :) וכל מה שאני רגיל להגיד... תגידי מה הגובה שלך :)

liran b

New member
למה? :)

דבר ראשון לא יודע נראת לי יותר גובהה מ1.65.. וגם אני אני מממ בערך 2 מטר :) או 1.96 ליתר דיוק :) סתם אני אוהב לדעת מה הגובה של אנשים :)

maayani

New member
מאיה,קודם כל אני חייבת לציין שיש

לך גוף פצצה אבל את הפנים לא ממש רואים אבל יש לי הרגשה שאת נראית טוב גם בפנים :) רציתי לשאול אותך מאיפה את בנתניה ואיפה את לומדת? כי גם אני נתנייתית בקשר אלייך מתוקונת בלי לפגוע אני לא חושבת שאת כזאת "יפהפיה" כמו שאת חושבת ושכולם חושבים וגם חבר שלי שלידי עכשיו לא ממש התלהב ולדעתו את גם נשמעת קצת שחצנית אבל אבל אבל את נראית סקסית! וזה בעצם הכי חשוב...:) סורי אם נעלבת אבל ביקשת ביקורת אז קיבלת אותה מכל הלב ביי ביי !

maayani

New member
היי

והנה התמונות שלי שלא תחשבי שאני ילדה מכוערת וקנאית :) אבל אני ממש לא חושבת שאני יפה,יפהפיה או מדהימה אני רק מתוקה ואני שלמה עם עצמי... יאללה ביי ותמשיכו לקשקש בנות!

הלוואי עליי להראות כמוכן...

דרך אגב, כל אלה ששמו תמונה... אתן נותנות סיבה לבנים להכנס לפה
תגידו... איך סורקים תמונה כך שהיא תיהיה מספיק קטנה כדי לשים אותה פה או לשלוח אותה באי מייל

../images/Emo99.gif תתחתני איתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

את אשת חלומתי! שיוווווו אני בשוק
קראמבה!!!!!!!!!!! איזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקי זה רשמי התעלפתי........ נעים להכיר תומר
בין הזכרים היחידים פה שבתים לא מרגיש נוח כל עוד אין אישור של המנהלות פה.... אז יום טוב

liran b

New member
תומריקו.. :) חחח

דבר ראשון בת אל (נכון???) אם כן.. ואם לא... אני לא יודע איך קוראים לך.. את נראת פצצות לגבות! פיצוצים לביצים (של בן לאדן) , רסיסים לריסים.. בקיצור נראת פצצות....פצצה מה שבא לך ...:) תומר.... חחחח אתה מצחיק אותי........ :) ונראה לי אני ואתה האנשים היחידים עם צינורית ארוכה בין הרגליים פה P:

למעלה