גם אני רוצה כמו ברבלה-חדשות טובות!!

מיליתו

New member
גם אני רוצה כמו ברבלה-חדשות טובות!!

... עבדתי עליכם... אין לי חדשות טובות - סתם רציתי לכתוב את הכותרת הזו... קורים לי כל מיני דברים משונים, ואני מקבלת מנות דם ומחכה ומחכה שספירות הדם שלי תעלנה כדי שאוכל להמשיך בטיפול. אני חושבת שיש עליה, אבל היא מינורית, ואני לא יודעת אם היא מזוייפת כי אני מקבלת מנות דם לעיתים די קרובות. אז איזה חדשות טובות יש בכל זאת? קיבלתי תואר ראשון בטקס קצרצר. יש לי זמן ללכת לים. בעל המלון שעשיתי אצלו הזמנה, כתב שיחזיר לי את המקדמה ששילמתי (שווי של 1000 ש"ח). הצלחתי איכשהו במבחנים שעשיתי עד עכשיו - אמנם מצפים מאיתנו לציונים של 95 ומעלה בדרך כלל, אבל אני חושבת שגם 91-92 זה טוב כשמקבלים סמי הרדמה שגורמים לשכחה יום לפני מבחן, ועושים את המבחן עם המוגלובין 7 וחצי, לא? אתמול היה לי יום קצת מעצבן, אבל שרדתי בלי בחי, ואפילו הסתכלתי על הכל בשעשוע. הלכתי לבי"ח לעשות ספירת דם ולפגישה עם מנחות התזה שלי (זה החלק הטוב, אני עובדת באותו בי"ח, כך שנוח לי להגיע לשם). החדירו לי עירוי, לקחו דם, ועד שהגיעו התשובות הייתי בפגישה. כשחזרתי אחרי שעתיים, כבר המתינה לי מנת דם בגלל ההמוגלובין הנמוך. טרומפוציטים היו 20 אלף, כך שהרופאה החליטה שאני צריכה לקבל מנה. עד כאן נחמד. קיבלתי מנת דם במשך שעה, סיימתי, הוציאו לי את העירוי - והלכתי ללבוש בגד ים, כדי ללכת לקרוא קצת על החול בחוף הכרמל. אלא שאז, גיליתי להפתעתי משהו שנראה כמו מחזור - דימום (ורק לפני שבועיים היה לי מחזור). סיפרתי לאחות, והיא הפנתה אותי לרופאה - אז גם אמרתי שבעצם יש לי שטף דם קטן בפה, והיא הסתכלה ואמרה שהוא לא כל כך קטן, ויש לי דווקא עוד אחד קטן. גם הפלסטר ששמו לי כשהוציאו את העירוי התמלא פתאום בדם. לאור הדימומים - היא החליטה לתת לי מנת טרומפוציטים (איזה כיף - בדיוק כשהוציאו את העירוי) - ואני כל כך רציתי ללכת לים... ליד ביה"ח יש חוף עם הפרדה - ימי נשים וימי גברים. היה יום נשים, אז לבשתי את החזיה של בגד הים - והלכתי לקרוא על החוף. אחרי חצי שעה התקשרו אלי מהמחלקה שהטרומפוציטים מוכנים. ורק התחלתי להינות... נשארתי עוד רבע שעה בשמש, וחזרתי למחלקה מלאה בחול, אבל גם בחיוניות ושמחה. שוב דקרו אותי. ביקשתי לא לקבל הכנה לטרומפוציטים - אז טפטפו אותם לאט, ובסיום נתנו לי שטיפה של נוזלים למשך 20 דקות, רק כדי לראות שאין תגובה אלרגית. הכל היה בסדר והרגשתי מצויין. הוציאו לי את העירוי - ואז פתאום - נקודה על הצוואר. האחות מייד אמרה - זו תגובה לטרומפוציטים - את צריכה הידרו... אוף - שוב לדקור אותי. אולי נוותר? אני מרגישה טוב! ואז התייעצות עם הרופאה. יש גם כדור שאפשר לקחת, אבל הוא מרדים, ואני צריכה לנהוג... בסוף התפשרנו - נשארתי כבר אחרונה כמעט במחלקה בשעה 16, כשכולם הלכו הביתה... אני יושבת מול האחות, והיא מסתכלת עלי. אם מופיעות עוד נקודות, נטפל בזה, ואם לא, אפשר ללכת הביתה עוד חצי שעה. אחרי רבע שעה מופיעה לה עוד נקודה מעצבנת על המצח. אחרי תחינות שלי "לא, לא, לא", היא הסכימה להמשיך ורק להסתכל עלי. תוך רבע שעה - היא עשתה לי בדיקת כל הגוף לנקודות - הראתי לה את בגד הים החדש שלי - והייתי בעיקר מלאה בחול, כך שגם אם היו עוד נקודות לא היה אפשר לראות אותן. היא אמרה - "בסדר", ואצתי רצתי לי הביתה... היה יום כיף בים... וכל הכבוד למי שקרא הכל עד עכשיו.

מזי א

New member
קטן עלייך

נו באמת, קטן עלייך כל זה, הכול יהיה בסדר, את תראי. מחזיקה לך אצבעות, ונזכרתי, הקיץ רק התחיל , אז יהיה לך מלא זמן להנות מחוף הים

../images/Emo26.gif קראתי הככלל. אבל-

אני מה זה לא מבין בכלום, טרמבוציטים וכל השאר
רק שאלה לי אלייך, מותר לך להיות בשמש
? את לא בטיפול כימו? שרק תהיי בריאה כבר, אמן! ותחזרי לכאן רק לחזק בדברים שצריך (שלא יהיו כאלו...)

24 ברבלה

New member
קודם כל מזל טוב על התואר הראשון

את גדולה את גדולה את גדולה...ברכותיי על התעודה, על הנחישות, על הציונים המדהימים למרות כל הקשיים ועל האופטימיות הזאת, באמת ובתמים אין עליך! אני כל כך מבינה את הצורך שלך בחיים רגילים, בים, בשגרה רגילה, בלי יותר מדי בעיות ולכן אני מבינה גם שאת לא דופקת חשבון ובצדק והולכת לים, המקום המרגיע ביותר בעולם, אחחח... איך אני מתגעגעת... מיליתו, את מדהימה, תמשיכי לעשות מה שטוב לך, גם אם זה קצת לשנות את החוקים. מה שכן, תזכרי האחיות שם דואגות לך, אל תבטלי את הדאגה שלהם אך גם אל תלחצי ממנה, פשוט תהיי במודעות שאין מה לעשות, את עדין צריכה השגחה, על כל נקודה קטנה,זה מטריף אני מניחה אבל תזכרי, שאולי בקרוב כול זה יהיה מאחוריייך ותוכלי לצחוק על זה. לגבי הדימומים, לא כל כך הבנתי מה קורה עם זה ומה נסגר בסוף והאם שלחו אותך הביתה והנקודות חזרו? אני מקווה שההמגלובין יעלה ותמשיכי לקרוע לכולם שם באוניברסיטה את הצורה! מותק, תרגישי טוב, היה כייף סוף סוף לראות מסר שלך בפורום.. נעלמת לנו... אגב.... כתבתי לך גם מסר אישי בערך לפני שבוע, אני מאמינה שלא היה לך זמן לחזור, את לא חייבת.. בכול אופן אני מקווה שהוא נשלח שלך ברבלה

elylan

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד על התואר הראשון!
ו91-92 זה ציונים מעולים!!!! איזה כיף שהיית בים!
יש
? מקווה שיהיה בסדר עם המוגלובין, טרומפוציטים וכל השאר.

ihovav

New member
91-92 וכל זה עם

המוגלובין אומלל כל כך ואת עוד מתלוננת?... עם הכוחות שיש לך אני עוד בטוחה שגם את תפתחי פה הודעה כמו של ברבלה. תגידי, גם יוני שאל את זה - איך זה שמותר לך ללכת לים (להיחשפ לשמש)? סיימת כבר את הכימו'? ועוד שאלה - על איזה נק' את מדברת? (אני הייתי נותנת לך תעודה של רופאה וחסכת לך 7 שנות לימוד רפואה על הידע שיש לך היום...) נראה לי שאני אלך קצת לים עכשיו (עשית לי חשק). את רואה, לא צריך סרטן כדי לא להספיק להגיע לים... מקווה שיעבור לך, בקרוב!

OHAVA

New member
פשוט ענקית../images/Emo140.gif

מילתו הרבה מזל טוב לרגל קבלת התואר האנרגיות שלך כל פעם מדהימות אותי מחדש ואכן החוף מול המחלקה מדהים

את מדהימה!

כל הכבוד על השפיות!!! את תוכן ההודעה שלך צריך להפיץ... בריאות טובה לכולם! אחותי חולה מאד יש לה גרורות בריאות. והיא מעודדת את כולנו, ההומור בבית שלה חוגג... מדברת על זה בחופשיות ובקלות. ועוזרת לנו להתמודד. כולנו מאד דואגים בשקט. והיא אופטימית מאד! בהצלחה לכולם!

מיליתו

New member
כולכם מדהימים

נותנים לי להרגיש כמו מלכה גיבורה... האמת היא שאני בקושי סוחבת, אבל מנסה לשמור על חיים עם כמה שיותר "חיים" בתוכם - מבינים למה אני מתכוונת, נכון? האמת היא שאני לא מקבלת כימוטרפיה כבר שנה. הפעם האחרונה היתה לפני השתלת מח העצם שלי (בעצם כמעט שנה). הטיפול שקיבלתי בחודשים האחרונים היה באינטרפרון - זו תרופה שפועלת על מערכת החיסון של הגוף, אבל היא לא כימו. כך שיש לי שיער (זה גורם רק לנשירת שיער מינורית, לא התקרחות). אבל גורם גם להרבה תופעות לוואי (חום, חולשה, צמרמורות), ולירידה בספירת הדם. מאחר ומח העצם שלי רגיש מאוד בגלל ההשתלה, הוא נפגע מאוד, ובחודשים האחרונים לא מתפקד כמעט בכלל. הספירות שלי נמוכות יותר ממה שהיו בזמן הכימוטרפיה, ולכן אני במעקב צמוד. הפסקתי בינתיים את הטיפול באינטרפרון, עד שהספירות יעלו, אבל זה לא רעיון טוב להפסיק אותו בכלל, כי זה הדבר היחיד שמשפר את מצב הכבד שלי (שלא מדהים בכלל), ויכול גם למנוע הישנות של הסרטן - אז נראה מה נעשה. בינתיים אין לרופאים יותר מדי תשובות לתת לי, חוץ מטיפול תומך... ולמתעניינים, באמת לא רצוי שאהיה הרבה בשמש - אז אני לא שוהה יותר משעה-שעתיים, ועם כובע, קרם הגנה וכו'. דרך אגב - אני חסידת הומור שחור, ובעלי כבר מתעצבן שאני לא באה לאכול את הבורקסים שהוא חימם בטוסטר, אז לילה טוב בינתיים באהבה ממני

דגנילי

New member
מיליתו- את הגיבורה שלי-אני מתה עליך

גם לתפקד בצורה כזאת וגם עוד ללכת לים.. את הגיבורה האמיתית פה, הגיבורה שלי. אבל הגיע הזמן שתפסיקי לבלות בבתי חולים.. ללימודים זה בסדר. אני רוצה לשמוע שאת בריאה והגוף חזק וההמוגלובין 14. ומה עם לנוח קצת?

למעלה