גם אני רוצה להצטרף לפורום שלכם

גם אני רוצה להצטרף לפורום שלכם../images/Emo140.gif

הי, חלק מהבנות כאן מכירות אותי מפורום הנקה, אך אני אציג את עצמי בפני אלו שלא מכירים/ות. אני אמא כבר 8 חודשים (מחר) לליה המקסימה, שנולדה ב- 6/7/2001 (יום לפני), במשקל 2.355, בבית החולים תל השומר. אנחנו תל-אביביות וגם נהנות מזה (למעט ימים כמו היום - הפיגוע המזעזע שהיה). ליה יונקת ועדיין לא אוכלת מוצקים באופן שוטף (אין כמו הציצי של אמא
). אני ממפוטרי "ההייטק" ועל כן נשארתי בבית לגדל את ליה בשמחה ובאהבה
אז נעים לי מאוד, אמא של ליה (אני מצטערת שאני לא מזדהה בשמי - הוא פשוט נורא קל לזיהוי ואני נהנית לפעמים מהאנונימיות...)

ברוכה המצטרפת../images/Emo9.gif

נעים לקלוט עוד אמא. אני סיגל (שם אמיתי), אמא של שגיא (גם שם אמיתי), בן 5 חודשים ושבוע. שגיא לא יונק, וכבר התחיל לאכול מוצקים (אני מגדלת ארנולד שוורצנגר מס´ 2
). גם אני ממפוטרי ההיי-טק, וגרה בשרון.

הי אמא של ליה!

ברוכות הבאות לפורום! המשך הנאה וכיף. טלי של גלי, בת שנה וחודשיים, יונקת.

jole

New member
WELLCOME לאמא של ליה../images/Emo140.gif

ליה שם מקסים שיש לי הרבה סנטימנטים אליו (כך קוראים לבת של החברה הכי טובה שלי).

רותי ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אם את רוצה רק תגידי ואצרף את יום ההולדת של ליה לרשימת ימי ההולדת במאמרים. כמו כן את מוזמנת לקרוא במדריך למשתמש בפורום, אף הוא במאמרים.

תודה רותי, את מוזמנת לצרף את ליה

לרשימות ימי ההולדת. עיינתי גם במדריך למשתמש בפורום, תודה.

אמא של ליה - ברוכה הבאה

אני עוד הייתי בשיבא כשילדת, ואם היית ביולדות א´ אז גם בטח נתקלנו אחת בשניה... כפיר נולד ב-28.6.01. אולי נסדר שידוך?

תודה לכן - היום ליה חוגגת 8 חוד´../images/Emo65.gif

תודה על קבלת הפנים החמה מאוד - אני שמחה להיות כאן (אני קצת מתקשה להכנס הרבה כי ליה מעסיקה אותי רוב הזמן אבל נסתדר). חוץ מזה, היום ליה חוגגת 8 חודשים וזה מאוד מרגש. אני מצרפת שתי תמונות שלה.

למעלה