גם אני רוצה להצטרף לפורומכם

גם אני רוצה להצטרף לפורומכם

אני גם אוהד מושבע של צח"מ..אין אין עליהם ויש לי כמעט 10 שנים התמדה בראיה של יצירת המופת..אני עכשו מתגורר בחו"ל ואני לא יספר מה קורה בגלל אפקט ההפתעה ואני רואה ממש צח"מ ADVANCED מכל מקום רציתי רק לספר על דברים ממש משעשעים: לילי הבת של דרו וניל היא כבר ילדה גדולה כעת מין טין אייג'ר שכזו והמצחיק שהביאו שחקנית היספנית במראה לגלם את הדמות למרות שההורים הם לגמרי אפריקן-אמריקן נייטיבס.בנוסף ההורים של לילי ניראים באותו גיל כמו לפני 5 שנים שעזבתי לחו"ל אך ילדתם ההיספנית גדלה משהו. כל הגברים בסדרה גידלו זקנים פתאום חוץ מויקטור וג'ק זה פשוט פתטי לראות אותם. זה הכל להפעם. עברתי את בחינת הקבלה?

Dawn12

New member
לא כל כך מהר ../images/Emo3.gif

בחינת הקבלה שלנו כוללת מבחן שלם אבל מפאת קוצר הזמן אתה תצא הפעם בזול רק עם שאלה אחת, ואפילו ניתן לך אפשרויות בחירה (שלא תגיד שלא דואגים לאנשים כאן): פיליס סאמרס היא... 1. הכלבה שהרסה לכריסטין את החיים. 2. הבחורה הכי שווה בג'נואה סיטי. 3. פיליס Who? בהצלחה!

python 4

New member
הממ.. אני יכול לנסות לענות?../images/Emo6.gif

1 - לא יכול להיות, כי הכלבה שהרסה לכריסטין את החיים זו מרי, חברה של צהובי. 2 - לא יכול להיות, כי הבחורה הכי שווה בג'נואה סיטי זו אשלי. 3 - בדרך האלימינציה נשארה רק האופציה הזו. פיליס who. ועכשיו אני כבר לא אוכל להתלונן על ספוילרים
, כי אני אהיה חסום. הידד

Dawn12

New member
בדיוק לשם כך מגיעים אנשים חדשים

צריך לשמור על תחלופה תמידית. מישהו נחסם? הופ! מישהו חדש מופיע במקומו.

anatotel

New member
מה?

אפשר לחסום אנשים? בגלל זה אני לא רואה כאן לאחרונה משיהי מסויימת?

Dawn12

New member
אני לא יודע למי התכוונת

אבל יש אופציית חסימה מכל פורום בתפוז. עד היום אף אחד לא נחסם מכאן ואני מקווה שאני גם לא אצטרך לעשות את זה אף פעם.

כלום, עזוב, אתה סתם עצבני עליי

אני תמיד שואלת שאלות ואתה אף פעם לא עונה ונראה לי שביקשת מכולם לא לענות לי ואתה יודע מה, אני גם לא אשאל אותך יותר שום דבר אני לא אוהבת את היחס שלך אליי, זה לא מגיעה לי.

Dawn12

New member
אני ממש לא עצבני עליך

בשביל להיות עצבני על מישהו צריך להכיר אותו וזה לא המצב שלנו. חוץ מזה, אני מניח שביקשתי מאנשים לא לענות לך בדיוק כמו שהמצאתי ניקים לפני שבוע ומשהו והתחנפתי לעצמי, נכון? יש הרבה אנשים בפורום והגיוני שלא כולם יגיבו לכולם. יש כאן מספיק אנשים ששמחים לענות לך לכל שאלה והודעה וימשיכו לעשות את זה גם בעתיד. אני לא אחד מהם ואני חושב שזאת זכותי.

אוה פיליס פיליס../images/Emo25.gif

ודעתי עליה (כמובן לא צריך לקבל את דעתי): התחמנות שלה כל כך שקופה איך זה שאנשים שמגלגלים עסקים במליונים לא רואים מתחת לאף מה שאנו רואים בשתי שניות?הרי לא יתכן שלא יבחינו בזה..אבל מילא . וחוץ מזה אני נהנה לקרוא את הפוסטים שלכם.

junny

New member
ברוך הבא

אני לא עושה מבחנים לאף אחד. אני גם רוצה להצטרף את כל שאר החדשים שלא הספקתי לברכם- קרנון2 ועוד.. כייף שמישהו עם רקע כל כך "עתיק" מצטרף לפורום. אני לא חלק אינטנסיבי כרגע מהפורום בגלל תקופת מבחנים והכל תוך עבודה במשרה מלאה אז פשוט אין לי דקת זמן אבל חבר'ה- סמסטר אחרון מתחיל עוד שבועיים!! ושהוא יגמר יהיה לי תואר ראשון והרבה הרבה זמן לראות צח"מ

python 4

New member
התכוונת להגיד -

יהיה לך הרבה זמן לעשות תואר שני. לא?

junny

New member
זו השאיפה המרכזית

אבל התכנון הוא על פברואר 2006. עוד שנה. קצת לנוח.. (ים.. משפחה.. חברים..) קצת לטייל.. (מקסיקו או אוסטרליה.. לא הוחלט עדיין) ובעיקר להשקיע בפאב שלי שיפתח בדיוק.. כשאני אהיה ביום של המבחן האחרון ואז נרוץ אל התואר השני

למעלה