גם אני רוצה להצטרף

גם אני רוצה להצטרף

אני ליטל אמא של תומר בן שנה ושלוש . התחלתי את ההריון עם עודף של 12 קילו , במהלך ההריון עליתי עוד 10 ( מזל שגילו לי סכרת בשבוע 26 אחרת זה בטח היה הרבה יותר גרוע ..) אחרי הלידה כל ה-10 ירדו אבל בשנה האחרונה לא רק שלא ירדתי אלא ש -5 כבר עלו להם בחזרה שנה שלמה השתמשתי בתרוץ של ההנקה - שעושה אותי רעבה ובזמן שמניקים לא עושים דטאה ולא היה לי כוח או זמן לקחת על עצמי את הפרוייקט הזה לפני ההריון הייתי מעלה ומורידה עם שומרי משקל , עם מירי בלקין עם ד"ר איידלין .. מכירה את כל השיטות ושאני נכנסת לזה ברצינות רואים תוצאות רק שלהתמיד קשה לי .. עכשיו נגמרו לי התרוצים - תומר לא יונק יותר ( כבר שבוע שלם..) ואני רוצה בקרוב מאוד להתחיל לחשוב על הריון נוסף אז השבוע ביום ראשון נרשמתי לשומרי משקל בזכות שכנה שגררה אותי . מקווה להצליח

חן123

New member
אני בשוק! איך שהוא גדל!

ראיתי אותו בפעם האחרונה לפני חודשיים אני חושבת, והוא כל כך גדל! איזה דוגמן מקסים. כיף לראות גם אותך פה, כמו שאת רואה זוהי שלוחת משנה של הבית הגדול שלנו שמתפרס על המון פורומים שיהיה בהצלחה חן

ליטל

הי ,אשמח לישמוע על השיטה של דר אידלין...עסית את הקורס שלו??? לפי כל הכתבות...אומרים שלא עולים יותר במישקל....אבל לפי מה שאת אומרת כן....אשמח לישמוע קצת יותר...מישום שחשבתי ללכת אבל המחיר היה קצת גבוה. בתודה רבה רבה מראש על פרטים

הי אמא של נועהלה

הקורס של ד"ר איידלין היה חוויה לכל החיים בלי קשר לדיאטה כל כך הוא פסיטיאטר או פסיכולוג במקצועו וההרצאות שלו מאלפות לדעתי הן מאוד ארוכות ( יותר מ-3 שעות ) ובזמן פשוט טס לך . הוא לא מדבר על דיאטה או על מתכונים או לא שוקל ולא מתעסק עם המשקל בכלל - הוא מדבר על המוח ועל שליטה עצמית ועל התמכרויות בכלל . קשה לי לפרט לך את התוכנית כי זה מן מסע שיוצאים אליו ביחד בתחילת הקורס שהוא אינטנסיבי ולא קל בכלל - ואם יודעים מה מחכה בהמשך זה קצת הורס - בשבילי זאת היתה חוויה הורדתי איזה 7 קילו אבל עם הזמן גם ההשפעה של הקורס שלו עליי עברה ( הוא עושה קורסי רענון במחירים סבירים ). אני מכירה כמה אנשים שנשארו רזים אחרי הסדנא שלו.

ברוריהה

New member
מה זה הקורס הזה ?

איפה זה קורה ?כמה זה יקר ? אני מתה פעם אחת בחיים לרזות וגם להישאר ככה ...

למעלה