גם אני רוצה להרזות

גם אני רוצה להרזות

שלום לכם, אני חודש אחרי לידה (שנייה) ואני עם 10 קילו מיותרים. בלידה הראשונה לקח לי שנה שלמה (ללא דיאטה) לרדת אבל הפעם אין לי סבלנות ואני ממש בדכאון מאיך שאני נראית - אז מי יכולה לעזור לי בחיפוש אחר הדיאטה המהירה (צמחונית) למניקה מלא. תודה.

חן123

New member
פרדוקסים...

אסור לרדת מהר בהנקה, זה פשוט פוגע באיכות החלב. העצה שלי - קודם כל חכי עוד שבועיים שתעברי את החודש וחצי מהלידה, אח"כ תתחילי בדיאטה של 1600-1800 קלךוריות שמתאימה לאיזה מניקה. בהצלחה חן

גם אני באותה בעיה, אבל איך סופרים?

איך סופרים קלוריות? בחיים לא עשיתי את זה כי כל חיי הייתי רזה ועכשיו-
תגידו, גם לכם יש רעב בלתי פוסק? האם זה בגלל שאני מניקה מלא? זו לידה ראשונה שלי כך שאני ממש לא יודעת מה אמור לקרות. אני כל הזמן רעבה ולא מצליחה לסגור את הפה.

חן123

New member
יש המון טבלאות קלוריות

אבל, מאחר ואת מספרת שאינך מנוסה בתחום כלל, הייתי בכל זאת מבקרת אפילו חד פעמית סיאטנית שמתמחה בהנקה (לרוב קופות החולים אפשר להגיע לביקור אחד אצל דיאטנית ללא תשלום, אפילו אם אינך עומדת בקריטריונים) כדי לא רק לאכול מספר קלוריות נכון אלא גם לקבל את מה שצריך מבחינה תזונתית

תודה אבל יש עם זה בעיה אחת../images/Emo10.gif

אין לי זמן לכלום. אני עובדת על ארבעת העבודות הסמינריוניות כדי לסיים את התואר ויש לי שפנפנונת בת שלושה שבועות. כך שממש אין לי זמן ללכת לשומקום. ואם יש לי שעה הפסקה, אני מעדיפה ללכת לשחות או להתעמל (דבר שלא עשיתי מאז שהתחלתי את התואר לפני שלוש שנים) בקיצור, תוכלי להגיד לי על קצה המזלג כמה קלוריות הם הדברים הבסיסיים שאנו אוכלים? האמת היא שלא חושבת שזה יעזור לי, אני צריכה להוריד בירכיים ובבטן, וזה רק התעמלות תעשה, והתעמלות היא אסורה עד ל6 שבועות, נכון?

magic40

New member
מצרפת לך לוח קלוריות

http://www.cosmetikacom.co.il/clo_table.htm#ירקות%20חיים

ot123ot

New member
התעמלות היא הדרך הטובה להורדה

אני יכולה לספר לך מנסיוני, גם אני הייתי כל חיי רזה ופתאום אני מרגישה ונראת כמו פרה, אבל רק ספורט יעזור גם אם חוזרים למשקל הקודם זה לא ממש עוזר. אני מאוד ממליצה לך לעשות ספורט וכמה שיותר אירובי. אני עושה ספורט כבר מהשבוע השישי שלי אחרי הלידה ואני עשיתי ניתוח קיסרי. בקשר לאוכל את צריכה להשתדל לא לאכול הרבה בארוחה אלא לאכול הרבה ארוחות אבל קטנות. אם את זקוקה ליעוץ אני אשמח לעזור לך מנסיוני הרב. שיהיה בהצלחה אני מניקה את הקטנה שלי עד עכשיו.

למעלה