גם אני רוצה להתייעץ!!

ochenta

New member
גם אני רוצה להתייעץ!!

מחיר מקסימום : 350 תמיכה: וידאו, אודיו , תמונות גודל מסך: לא משנה נפח: 2-4 אפשרות הרחבה: לא משנה תוספות: רדיו, הקלטה תמיכה בעברית: לא משנה מקור אנרגיה: לא משנה שליטה בנגן: לא משנה פורמטים: mp3, wma, wav חיבור לרשת: ללא. סידור: לא משנה תודה!

יאיר B

New member
הינה מישהי מסודרת ../images/Emo13.gif

אפשר למצוא את הסנסא פיוז 4GB בסכום הזה. יש אפשרות הרחבה בעתיד עם כרטיס מיקרו SD. ב-2GB אפשר איאודיו F2. הבעיה שלו היא המסך הקטן שלא ממש נוח לראות בו סרטים.

יאיר B

New member
הינה מישהי מסודרת ../images/Emo13.gif

אפשר למצוא את הסנסא פיוז 4GB בסכום הזה. יש אפשרות הרחבה בעתיד עם כרטיס מיקרו SD. ב-2GB אפשר איאודיו F2. הבעיה שלו היא המסך הקטן שלא ממש נוח לראות בו סרטים.

ochenta

New member
תודה!

האם "סוללה ייחודית נטענת" זה לטובתי או לרעתי? :)

ochenta

New member
עוד שאלה

אני רואה שהמחיר שלו נמוך מהתקציב המקסימלי שלי על איזה מכשיר "מתקדם" יותר אתה יכול להמליץ לי? (בהנחה שאני לא הולך על האייאודיו, בגלל קליטת הרדיו הלא טובה שלו, ובהנחה שאני יכול להתפשר על 2 ג'יגה)

or121210

New member
תגובה

לגבי הסוללה הפנימית, הכוונה שזו סוללה שמותאמת לנגן ומחזיקה מספר הטענות מסויים (לא נמוך, זה תלוי אמנם בסוללה, אבל בערך שנה וחצי). לא צריך ללכת עם מלא סוללות קטנות (AA / AAA) ולהחליף כל הזמן, אבל עם איו לך מקור הטענה לזמן מסויים, אז זה יכול להיות חיסרון. בפועל לא מוכרים כיום (למעט מספר דגמים ישנים ונגני מדבקה) נגנים בעלי סוללה הניתנת להחלפה. לאחר שהסוללה הפנימית נגמרת, אפשר לקנות סוללה חדשה, אבל צריך לבדוק שזה שווה את זה כספית. בקשר לשאלה השניה, יאיר שכח להזכיר את ה-Meizu M6. מתקדם? אני לא יודע. כמו שכתבתי בהודעה אחרת, קליטת רדיו תלויה בכמה מתוח חוט האוזניות, כי משם הנגן קולט את גלי הרדיו, לכן אין שום הבדל בין הנגנים יש שאלות?

ochenta

New member
מה הרעיון?

להפסיק למכור נגנים בעלי סוללה להחלפה? שנקנה נגן חדש כל שנה וחצי??

זה הרבה יותר נוח.

ובנוסף, זה יכול להגיע לזמן הפעלה גבוה יותר מאשר בסוללות רגילות.

יאיר B

New member
את מחליפה סלולארי בגלל הסוללה כל שנה וחצי?

אני מניח שלא. אז למה להחליף את הנגן בגלל אותה סיבה? סוללה נטענת של נגן מחזיקה 3 שנים ומעלה בשימוש סביר. למה להשתמש בסוללות נטענות? 1. זה יותר נוח לאנשים (כנראה לרוב האנשים). 2. זה מאפשר לתכנן נגנים קטנים יותר (הסוללות הנטענות קטנות יותר פיזית וניתן לשחק עם הצורה שלהם שתתאים לקופסא של הנגן בצורה טובה יותר). 3. סוללה נטענת מחזיקה זמן רב יותר מאשר סוללה רגילה (במיוחד בנגנים מבוססים דיסקישח שדורשים הרבה זרם). כיום יש סוללות ליטיום חזקות מאוד (יותר מהחד פעמיות ויותר מנטענות רגילות שהן ניקל מטל ברובן).

הM6 דווקא נחמד לגמרי.

אם כי... לקח לי מאה שנה רק להבין מה הקטע של הלחצנים שלו. זה היה משעשע.

or121210

New member
אני ממש לא הסתדרתי עם הלחצנים שהתנסיתי בו

אבל אני מניח שזה עניין של הרגל

גם אני.

הוא היה של חברה שלי ומרוב שלא הבנתי מה עושים החלפתי לה טפטים, מחקתי תמונות, הגעתי לתיקיות מוזרות וכו'... אבל היא שולטת בו חופשי ככה שזה עניין של הרגל, אין ספק.

יאיר B

New member
היה לי בידיים M3 והפתעה: יש לו אפשרות

עבודה עם תיקיות! אומנם בצורה פחות נוחה מאשר לאיאודיו, אבל עדיין זה משהו. את יודעת אם גם ל-M6 יש אפשרות כזאת?

למעלה