גם אני רוצה לפתוח הודעה חדשה..

גם אני רוצה לפתוח הודעה חדשה..

האמת - פתחתי את ההודעה לא סתם... קראתי ועניתי על הסקר... וזה הזכיר לי משהו... תצחקו אני שוכחת את זה - ונזכרת בכל פעם שאני באה לשכב עם חבר שלי.. הבעיה שלי האמת היא נפוצה (?) לפחות לפי מה שאני קוראת בעיתונים.. אני לא אלך סחור סחור ואגיד את זה הכי בפשטות שאפשר - אני לא גומרת מחדירה.. למרות שעם סיפוק אין לי בעיה והחבר שלי מספק אותי כמו שצריך זה לפעמים קצת מפריע... אני חיה עם התופעה הזו כבר 3 וחצי שנים (מאז שהתחלתי לעשות סקס) וכל חבר שהיה לי הייתי צריכה להסביר והיו כאלה שבכללללל לא התייחסו !! מה שהיה חשוב להם שהם יגמרו וזהו... הם כמובן לא זכו להיות איתי עד היום..
רציתי לשאול אם יש עוד בנות שזה קורה להם גם.. שאדע שאני לא לבד.. (הפעמיים היחידות שגמרתי בהן בחדירה היו הפעמים הראשונות) הההההההייייללללהה

Kate Ryan

New member
כןןןןןןןן

אני אף פעם לא גמרתי מחדירה ולא אגמור מחדירה! עד לפני כמה חודשים בכלל לא ידעתי מזה גמירה באמת...אני גומרת רק מהגירוי בדגדגן ...כשזה משולב עם החדירה זה גמירה טובה חבל על הזמן.....פשוט את צריכה להיות קרובה לזה שאת שוכבת איתו כדי שתוכלי להסביר לו מה נעים לך....80 אחוז מהנשים לא גומרות מהחדירה זה מעצבן אבל יש דרכים אחרות לגמור...

את צודקת...

כשמשלבים את שני הדברים ביחד באמת זה כיף אדיר... אני אף פעם לא מוותרת על הכיף שלי - אין דבר כזה.. אני תמיד אומרת ומראה מה הכי טוב לי ומה הכי עושה לי נעים וכל מי שיש לו בעיה עם זה נשאר בחוץ... חחחחח אני שמחה שזה שאני יוצאת איתו עכשיו מבין אותי ושמח תמיד לעזור לי... ובנימה זו אני מסיימת את ההודעה.. שיהיה לכולנו רק טוב..

למעלה