גם אני רוצה לפתוח פרק ב, לא מוצא את הספר (-;
ב בדד1 New member 20/1/14 #4 בוא ונהיה יהודים ונמשיך לענות האחד לשני בשאלות כמה זמן אתה גרוש? (או כמה זמן אתה אחרי מערכת יחסים שהתיחסת אליה ברצינות?)
בוא ונהיה יהודים ונמשיך לענות האחד לשני בשאלות כמה זמן אתה גרוש? (או כמה זמן אתה אחרי מערכת יחסים שהתיחסת אליה ברצינות?)
מ מתולתלת30 New member 22/1/14 #9 נשארו שם עוד ספרים בכלל? יש לי הרגשה שהספרים היחידים שם משומשים וחסרים שם המון דפים באמצע. בהצלחה!
A anonimit23 New member 11/2/14 #10 תדפדף לפרק א'... ותראה, זה מיד בסופו. יש כאלו ספרים שמוציאים בשביל פרק ב' ספר נוסף לחלוטין.... והאמת? יותר נוח לקרוא ככה כשזה עם הפסקות.
תדפדף לפרק א'... ותראה, זה מיד בסופו. יש כאלו ספרים שמוציאים בשביל פרק ב' ספר נוסף לחלוטין.... והאמת? יותר נוח לקרוא ככה כשזה עם הפסקות.
ב בז נדיר New member 11/2/14 #11 חביבי פרק א' חתום וסגור ... לצערי אצטרך להתבונן בו כול חיי (יש ילדה).
A anonimit23 New member 13/2/14 #12 לצערי??? אתה אומר לצערי על הילדה? או על הקשר שישאר? ואני לא חביבי, אני חביבתי וכן, מוכר העניין. גם לי יש פרק א' סגור חתום אבל גם חרוט בצורת ילד. אם כבר חריטה, אז כזאת!
לצערי??? אתה אומר לצערי על הילדה? או על הקשר שישאר? ואני לא חביבי, אני חביבתי וכן, מוכר העניין. גם לי יש פרק א' סגור חתום אבל גם חרוט בצורת ילד. אם כבר חריטה, אז כזאת!
ב בז נדיר New member 13/2/14 #13 חביבתי (!) כמובן על הקשר ... אצטרך לראות אותה עד שהילדה תהיה בת 17+-.