גם אני רוצה סקר!

טוארג

New member
גם אני רוצה סקר!

שם: גיל: מה היית רוצה לעשות בצבא: שכונה אהובה בתל אביב: מה דעתך על ירושלים: קבוצת כדורסל אהובה: קבוצת כדורגל אהובה: קפיטליזם, בעד או נגד: מכונית - ידני או אוטומט: דיזל או בנזין: קומת קרקע או קומת גג: בניין במרכז תל אביב או בית בכפר: פרסומאים או עורכי דין: בקי גריפין או איה קורן: ערוץ 3 או ביפ: יס או כבלים: לבעלי הרשיון שבינינו, על איזה אוטו למדתם נהיגה: אם הייתם יכולים לבחור באיזה עשור להיוולד, באיזה הייתם בוחרים: כמה ילדים אתם רוצים: סקס בים או במושב האחורי: אוטובוס או מונית שירות: התקשרתם למישהו וענה המשיבון, תשאירו הודעה או לא: כמה זמן יש לכם אייסיקיו: מה הקידומת של הסלולרי שלכם: אם הייתם יכולים לקבל עכשיו סלולרי מאיזה חברה שהייתם רוצים בארץ, באיזו הייתם בוחרים: אינטרנט - תפוז או וואלה: מה אתר הבית שלכם: כמה שירים יש לכם בWINAMP: טאואר רקורדס או דיסקים צרובים: קוקה קולה או RC קולה: נראה לי שזהו בינתיים...

טוארג

New member
ואני גם אענה:

יובל 19 וחצי להיות בגל"צ שכונת ארבע ארצות (באזל) עיר מגעילה הפועל ירושלים הפועל תל אביב בעד ידני בנזין קומת גג בניין במרכז תל אביב פרסומאים שתיהן. כוסיות עולם שכמותן. ביפ, כי יש בו את חברים ואת הקומדי סטור. כבלים פולקסווגן פאסאט שנות ה-60, אבל לקראת הסוף שלהן. שניים בים אוטובוס בדר"כ אני אשאיר הודעה 7 שנים, משנת 97'. 054 אורנג' תפוז וואלה - בגלל מערכת החדשות שלהם 3022 שירים טאואר רקורדס, ועדיף שזה יהיה סניף מגדל האופרה קוקה קולה

טוב, נו...

עוד אחד. זה לא שיש לי בית ספר מחר
<האמת...שבאמת אין לי. יש לי פעילות במסגרת המגמה, כל היום> יאלה-
שם: יעל
מה היית רוצה לעשות בצבא: אין לי שמץ...
שכונה אהובה בתל אביב: לא מכירה כ"כ שכונות בתל אביב. לא תלאביבית...
מה דעתך על ירושלים: עיר מדהימה.
קבוצת כדורסל אהובה: קבוצת כדורגל אהובה: יאלה, לשאלה הבאה.
קפיטליזם, בעד או נגד: אההה... עוד לא גיבשתי דעה.
מכונית - ידני או אוטומט: לומדת על ידני, אבל ברור שלי שאני אעדיף אוטומטי.
דיזל או בנזין: what
קומת קרקע או קומת גג: בית פרטי.
בניין במרכז תל אביב או בית בכפר: תל אביב.
פרסומאים או עורכי דין: האמת... שהייתי אומרת פרסומאים, אבל אח שלי עורך דין והוא מספר לי על כל מיני תיקים שלו... וממש התחלתי להתעניין בנושא. אז... קשה לי להגיד.
בקי גריפין או איה קורן: איה קורן
היא מדהימה... והרבה יותר שווה מבקי. בקי סתם אנורקסית וסתומה...
ערוץ 3 או ביפ: ביפ.
יס או כבלים: יש לי כבלים...
לבעלי הרשיון שבינינו, על איזה אוטו למדתם נהיגה: אני עדיין לומדת (שבוע הבא טסט) ואני לומדת על סיטרואן.
אם הייתם יכולים לבחור באיזה עשור להיוולד, באיזה הייתם בוחרים: כ"כ צפוי... אבל שנות ה- 60
כמה ילדים אתם רוצים: 2 ילדים וחתול.
סקס בים או במושב האחורי: מושב אחורי.
אוטובוס או מונית שירות: מונית שרות.
התקשרתם למישהו וענה המשיבון, תשאירו הודעה או לא: תלוי מי זה.
כמה זמן יש לכם אייסיקיו: אההה... מכיתה ח'. כלומר כבר.... 5 שנים. < וואו- זה הרבה...>
מה הקידומת של הסלולרי שלכם: אין סלולרי. (
) חחחח... אני מהדור הישן והטוב.
אם הייתם יכולים לקבל עכשיו סלולרי מאיזה חברה שהייתם רוצים בארץ, באיזו הייתם בוחרים: אורנג'.
אינטרנט - תפוז או וואלה: תפוז- פורומים. וואלה- הורוסקופ וקולנוע.
מה אתר הבית שלכם: תפוז.
כמה שירים יש לכם בWINAMP: אההה... במדיה פלייר יש לי 190 שירים <בדיוק
> שהם רק שלי... ולא ספרתי את התיקיות של אחותי ואת התיקיות לפי זמרים/להקות. <בבקשה אל תתבעו אותי
>
טאואר רקורדס או דיסקים צרובים: אני רוצה להגיד טאואר רקורדס...
קוקה קולה או RC קולה: קוקול\ה קולה

Carpet Crawler

New member
...

גם בשאלון של עצמך אתה לא מעתיק את השאלות כשאתה עונה...?
שם: חסוי
גיל: 21 וחצי מה היית רוצה לעשות בצבא: לא התגייסתי. שכונה אהובה בתל אביב: לא ממש מכיר את ת"א. מה דעתך על ירושלים: לא הייתי שם יותר מדי. קבוצת כדורסל אהובה: לא מתעניין בספורט. קבוצת כדורגל אהובה: ראה תשובה קודמת. קפיטליזם, בעד או נגד: נמנע. מכונית - ידני או אוטומט: ידני, כי לא נהגתי על אוטומט דיזל או בנזין: - קומת קרקע או קומת גג: גג, בשביל ההתעמלות
בניין במרכז תל אביב או בית בכפר: בכפר. מרגיע וכאלה. פרסומאים או עורכי דין: פרסומאים. בקי גריפין או איה קורן: לבקי גריפין יש פנים יפות, איה קורן מדהימה מכל הבחינות. ערוץ 3 או ביפ: בזמן האחרון ביפ. יס או כבלים: יש לי כבלים, מקנא בערוצי הסרטים של יס. לבעלי הרשיון שבינינו, על איזה אוטו למדתם נהיגה: טויוטה. אם הייתם יכולים לבחור באיזה עשור להיוולד, באיזה הייתם בוחרים: תחילת או אמצע שנות החמישים, כדי להיות בגיל שאני אדע להעריך את הסרט "תפוז מכני" בזמן אמת
כמה ילדים אתם רוצים: כרגע לא רוצה. סקס בים או במושב האחורי: תלוי במצברוח. אוטובוס או מונית שירות: מונית שירות למקרה חירום בלבד. התקשרתם למישהו וענה המשיבון, תשאירו הודעה או לא: אם זה חשוב. כמה זמן יש לכם אייסיקיו: 5-6 שנים. מה הקידומת של הסלולרי שלכם: 058 אם הייתם יכולים לקבל עכשיו סלולרי מאיזה חברה שהייתם רוצים בארץ, באיזו הייתם בוחרים: סלקום. אינטרנט - תפוז או וואלה: תפוז, בגלל חסד נעורים כלשהו. מה אתר הבית שלכם: יש לי בלוג, נחשב? (כתובת למטה בחתימה) כמה שירים יש לכם בWINAMP: היו לי בסביבות 3,000 שירים במאגר, כ-60 אחוז מהם נמחקו בשל קריסה מיסתורית של ההארדיסק לפני כמה חודשים. טאואר רקורדס או דיסקים צרובים: טאוור רקורדס פאקינג יקרנים!
קוקה קולה או RC קולה: לא אוהב מוגז.

Lt ResheF 55

New member
קאבום!

כן, תמיד רציתי לכתוב את המילה, קאבום! שם:רועי גיל:אוטוטו 18 מה היית רוצה לעשות בצבא:לזיין את המש"קית ת"ש
שכונה אהובה בתל אביב:שנקין, אבן גבירול, אלנבי, כל המקומות הסואנים למיניהם מה דעתך על ירושלים: עיר משעממת לחלוטין עם המון ערבים אבל יפייפיה קבוצת כדורסל אהובה: מכבי ת"א קבוצת כדורגל אהובה:לא סובל כדורגל קפיטליזם, בעד או נגד:בעד יחי מקדונלדס! מכונית - ידני או אוטומט:ידני דיזל או בנזין:בנזין קומת קרקע או קומת גג: גג בניין במרכז תל אביב או בית בכפר: מרכז ת"א! פרסומאים או עורכי דין:עורכי דין בקי גריפין או איה קורן:איה קורן, הישראלית המושלמת, יש לה כזה יופי ארצישראלי היא מהממת! ערוץ 3 או ביפ:3 יס או כבלים:כבלים לבעלי הרשיון שבינינו, על איזה אוטו למדתם נהיגה: גולף דיזל אם הייתם יכולים לבחור באיזה עשור להיוולד, באיזה הייתם בוחרים: הסיקסטיז כמה ילדים אתם רוצים: בנתיים? אני רק רואה ילדים וזה גורם לי לחשוב על אמצעי מניעה סקס בים או במושב האחורי: למה? במושב הקדמי! ולא, המוט הילוכים לא מפריעה
אוטובוס או מונית שירות: אוטובס התקשרתם למישהו וענה המשיבון, תשאירו הודעה או לא:רוב הסיכויים שלא כמה זמן יש לכם אייסיקיו: כמה שנים טובות מה הקידומת של הסלולרי שלכם:053 ו052 אם הייתם יכולים לקבל עכשיו סלולרי מאיזה חברה שהייתם רוצים בארץ, באיזו הייתם בוחרים: אורנג' אינטרנט - תפוז או וואלה: תפוז מה אתר הבית שלכם: WWW.102-ayalon.net כמה שירים יש לכם בWINAMP: 99 טאואר רקורדס או דיסקים צרובים: טאואר רקורדס קוקה קולה או RC קולה: קוקה קולה, טעם החיים.

qt1

New member
סבבה של סקר... כל הכבוד../images/Emo45.gif

שם:QT
גיל:40 . מה היית רוצה לעשות בצבא:לא רוצה צבא , מחכה לשלום. שכונה אהובה בתל אביב:שינקין. מה דעתך על ירושלים:קר שם, אוהבת את העיר העתיקה ,כשהייתי נערה טיילתי בה חופשי... קבוצת כדורסל אהובה:הפועל ירושלים בגלל דורון שפר. קבוצת כדורגל אהובה:אין. קפיטליזם, בעד או נגד:אין תגובה. מכונית - ידני או אוטומט:אוטמט. דיזל או בנזין:דיזל. קומת קרקע או קומת גג:קרקע. בניין במרכז תל אביב או בית בכפר:במרכז ת"א. פרסומאים או עורכי דין:פרסומאים. בקי גריפין או איה קורן:איה קורן. ערוץ 3 או ביפ:ערוץ 3 , נמאס מהשידורים החוזרים בערוץ ביפ. יס או כבלים:כבלים. לבעלי הרשיון שבינינו, על איזה אוטו למדתם נהיגה:נדמה לי שזה היה קאיה. אם הייתם יכולים לבחור באיזה עשור להיוולד, באיזה הייתם בוחרים:הזה. כמה ילדים אתם רוצים:2 וזה מה שיש לי. סקס בים או במושב האחורי:בים אפשר לזוז
. אוטובוס או מונית שירות:אם אוטובוס אז רק בת"א. התקשרתם למישהו וענה המשיבון, תשאירו הודעה או לא:בטח. כמה זמן יש לכם אייסיקיו:3 שנים בערך. מה הקידומת של הסלולרי שלכם:051 אם הייתם יכולים לקבל עכשיו סלולרי מאיזה חברה שהייתם רוצים בארץ, באיזו הייתם בוחרים:מוטורולה. אינטרנט - תפוז או וואלה:תפוז. מה אתר הבית שלכם:תפוז. כמה שירים יש לכם בWINAMP:לא ספרתי טאואר רקורדס או דיסקים צרובים:אני מנועה מלהגיב...
קוקה קולה או RC קולה:לא סובלת שתיה מוגזת חוץ מקרלסברג, הייניקן וכו'. כל הכבוד , אחלה סקר! אהבתי...

באתי לענות ../images/Emo187.gif

שם: מור גיל:22 מה היית רוצה לעשות בצבא:אני כבר אחרי צבא, ואם זה מעניין אתכם הייתי מורה חיילת בפנמיה של ילדים ממשפחות מצוקה ומאוד מאוד נהנתי.. שכונה אהובה בתל אביב: לא מכירה את ת"א מה דעתך על ירושלים:העיר הכי יפה בעולם (טוב נו אני גרה בה
ומנהלת את הפורום שלה
) קבוצת כדורסל אהובה:הפועל ירושלים קבוצת כדורגל אהובה:בית"ר ירושלים קפיטליזם, בעד או נגד: מכונית - ידני או אוטומט:אוטומט (למרות שאני יודעת ידני) דיזל או בנזין:דיזל קומת קרקע או קומת גג:קומת גג (ככה רואים את הנוף בניין במרכז תל אביב או בית בכפר:בית בכפר פרסומאים או עורכי דין:אפחד מהם בקי גריפין או איה קורן:איה קורן
ערוץ 3 או ביפ:ביפ שולטטטטטט |ביפ| יס או כבלים:כבלים לבעלי הרשיון שבינינו, על איזה אוטו למדתם נהיגה:אאודי אם הייתם יכולים לבחור באיזה עשור להיוולד, באיזה הייתם בוחרים:במאה הקודמת בתקופה של כל הנשפים והשמלות הענקיות והמחוחים ..
כמה ילדים אתם רוצים:3 סקס בים או במושב האחורי: בים זה לא ממש כיף, וגם לא במושב באחורי ,אבל אם חייבים לבחור אז נלך על המושב האחורי.. אוטובוס או מונית שירות: אוטובוס התקשרתם למישהו וענה המשיבון, תשאירו הודעה או לא:תלוי למי אם זה לחברות אז בטח שכן!!! כמה זמן יש לכם אייסיקיו: קצת יותר משנה מה הקידומת של הסלולרי שלכם:053 אם הייתם יכולים לקבל עכשיו סלולרי מאיזה חברה שהייתם רוצים בארץ, באיזו הייתם בוחרים:
בלי פרסומות אינטרנט - תפוז או וואלה:
מה אתר הבית שלכם:YNET כמה שירים יש לכם בWINAMP:תאמת הרבה לא זוכרת את המספר המדוייק טאואר רקורדס או דיסקים צרובים:התו ה 8!!!!!! רק הירושלמים יכולים להבין אותי ,אני מעריצה של החנות הזאת , היא מוכרת דיסקים כל כך בזול!!! קוקה קולה או RC קולה: קוקה קולה!!

Pukipsey007

New member
יששששש..

שם: רוני גיל: 16 ו..9 חודשים ככה מה היית רוצה לעשות בצבא: כן שכונה אהובה בתל אביב: ?!..מה שיש מה דעתך על ירושלים: ככה.. קבוצת כדורסל אהובה: אין קבוצת כדורגל אהובה: אין קפיטליזם, בעד או נגד: - מכונית - ידני או אוטומט: ידני דיזל או בנזין: דיזל קומת קרקע או קומת גג: גג בניין במרכז תל אביב או בית בכפר: גם וגם. פרסומאים או עורכי דין: פרסומאים בקי גריפין או איה קורן: לא יודעת ערוץ 3 או ביפ: 3 יס או כבלים: כבלים לבעלי הרשיון שבינינו, על איזה אוטו למדתם נהיגה: ג'יפ, לומדת עכשיו אם הייתם יכולים לבחור באיזה עשור להיוולד, באיזה הייתם בוחרים: 80' כמה ילדים אתם רוצים: 2 סקס בים או במושב האחורי: במושב..בים זה כזה..חול בעעעע אוטובוס או מונית שירות: מונית התקשרתם למישהו וענה המשיבון, תשאירו הודעה או לא: לפעמים כמה זמן יש לכם אייסיקיו: 2 שנים ככה מה הקידומת של הסלולרי שלכם: 051111111 אם הייתם יכולים לקבל עכשיו סלולרי מאיזה חברה שהייתם רוצים בארץ, באיזו הייתם בוחרים: אסקייפ אינטרנט - תפוז או וואלה: תפוז מה אתר הבית שלכם: תפוז כמה שירים יש לכם בWINAMP: 60 טאואר רקורדס או דיסקים צרובים: צרובים קוקה קולה או RC קולה: קוקה

למעלה