גם אני רוצה פאלם!!!

shlomogarbi

New member
גם אני רוצה פאלם!!!

שלום לכולם! 1 מה הפאלם הכי מתקדם? 2 מה יתאים לי( ממש לא איש עסקים ) יותר - פאלם M100 פשוט או שאולי עדיף להשקיע ולקנות פאלם מתקדם וציבעוני כי בעוד כמה חודשים ה M100 יהיה כמו סלולארי ישן שלא שווה הרבה? 3 מה ההבדל בין ה M505 ל M100 ? בתודה שלמה.

cam022

New member
תלוי רק בך...

אם אינך צריך M505 בשביל מה לבזבז ? חשוב היטב מה אתה צריך. אין דבר כזה פאלם ישן !! אמנון מרגלית

shlomogarbi

New member
אז ככה...

אני רוצה לגלוש בפאלם, אני רוצה מקום משחקים ותוכנות דרך אגב יש בפאלם מודם מובנה או שצריך חיבור למחשב או סלולאר?

cam022

New member
נראה לי שאתה צריך

M505 וחיבור למירס. האחרים דורשים מודם וזה מסרבל. אמנון מרגלית

shlomogarbi

New member
שאתה אומר חיבור למודם,

הכוונה למודם פנימי או לחיבור למחשב הביתי ? כי עדין כל השימוש האלחוטי נחוץ לי רק לבדיקת דואל וזה לא משהו שאני לא יכול לעשות מהבית... ושאלה שניה ל M100 יש רק 2 מ``ב זיכרון, ישאר לו מספיק זכרון לתוכנות ומשחקים? או שאולי יש כרטיס הרחבה ( מחיר?) או אולי כדי ללכת על דגם אחר עם יותר זיכרון?

cam022

New member
המשך

אם אתה מחובר למחשב בשביל מה לגלוש בפאלם ? כמובן שאנחנו מדברים מחוץ לבית ! ואז לחבר לסלקום את הפאלם יש צורך במודם בין הסלקום לפאלם וכנ``ל פלאפון ו/או אורנג` . למירס יש את הייתרון שבאותו מכשיר שאתה משתמש כטלפון סלולרי אתה מחבר כבל ישירות לפאלם והוא כבר בעל מודם פנימי. בקשר ל - m100 נראה לי לא בשבילך ! אין אפשרות להרחיב אותו .

nitzanzb

New member
לא בהכרח

לא בהכרח צריך מודם באמצע, אני למשל משתמש בנוקיה 6210 באורנג פלאפון זה מצוייד באינפרא אדום ומודם מובנה. כמובן שזה הדבר הכי נוח כיוון שכל מה שיש לעשות זה פשוט לשים אחד מול השני ולגלוש. לעוד פרטים אתה מוזמן לקרוא משהו שכתבתי בקישור למטה

amirmalhi

New member
לי יש M100

ועברתי אליו אחרי שהיה לי במשך כחצי שנה פאלם 3X. אני מאוד מרוצה ממנו. תלוי באמת למה אתה צריך אותו. אם אתה צריך ליישומים כבדים אז תלך על פאלם עם הרבה זיכרון, אם לא , אלא רק לספר טלפונים ופגישות ועוד אז תלך על ה-M100.

amirmalhi

New member
אז ככה..

ה-M100 יותר קטן , יותר קל , המסך שלו יותר קטן אבל הרזולוציה נשארה אותו דבר לכן הוא יותר חד , ויש לו פחות זיכרון , אבל יש לו מספר יישומים חמודים שדי יעילים , כגון: הלחצן הימני הוא לחצן Note אשר מאפשר כתיבה של מתקאות ישירות על המסך , יש לו שעון מעורר שגם כאשר המכסה סגור ניתן לראות את השעה דרך חלון. בקיצור אני מאוד מרוצה ממנו.

ההבדל לא רב (חוץ מהצבע והזכרון)

m100 מגיע עם 2 מגהבייט וללא צבע m505 הוא צבעוני, בעל יציאת Universal 4 מגה פלאש חריץ הרחבה ל-SD - Secure Digital והכי חשוב מסך צבעוני (כבר הזכרתי) אם אינך צריך את הפאלם למשחקים אלא לספר טלפונים ויומן פגישות אינך צריך משהו מעבר ל-m100

shlomogarbi

New member
כן, אני רוצה משחקים אבל

אני רוצה גם איכות לאורך זמן. קו המחשבה שמנחה אותי הוא פשוט - כרגע אין ברשותי פאלם איני צריך אותו אלה לשימושים קטנים בתור יומן, תזכירון, טלפונים ותוכנות קטנות לסידור החיים - אז למה לא להסתפק ב M100? אבל אני יודע שברגע שיהיה לי פאלם אני השתמש בו ועם הפאלם בא התאבון לעוד תוכנות ומשחקים ושטויות ואז אני יחשוב - למה לא קניתי את הכי טוב ונתקעתי עם הישן?...- לא ככה אדם???

בגלל זה אני ללא פאלם

כלומר ללא פאלם אישי אבל בימים טובים אני עם Handera, 505 ו-vx ולומר לך את האמת, כשאני עם אחד מהם, אני חושב למה השארתי את השניים האחרים בבית אין דבר כזה הפאלם הכי טוב והכי ישן, כל אחד קונה מה שמתאים לו ומה שהוא יכול להרשות לעצמו הרבה יותר מעצבן להיתקע עם 505 ולהבין שכל מה שאתה עושה איתו זה ממלא את ספר הטלפונים (מקסימום 60 מספרים) אם יש לך יום עמוס, הרבה טלפונים חשובים ואתה רוצה להדפיס מהפאלם אל תלך על פחות מ-8 מגה עם אפשרויות הרחבה

למעלה