גם אני רוצה קצת לקשקש....

gaia20

New member
גם אני רוצה קצת לקשקש....

טוב, מאחר והתלוננתי מספיק החודש הזה, יש כמה דברים שדווקא היו נחמדים היתה לי שיחה עם הבוס שלי, בעוד כחודשיים יש לי שנה מלאה בעבודה (מי היה מאמין...כמעט שנה של חיתולים...מטרנה...בכי...פליטות...ויש גם כאלה שחופשי עושים עלי פוקים באמצע האכלה
זהו אני יותר לא מאכילה על הידיים!
) בקיצור, דברתי איתו על תלושים שנאבדו לי ורציתי שהוא יוציא לי עותקים כשהוא שאל אותי למה אני צריכה ספרתי לו על מקום העבודה הקודם שלי שעשו לי בעיות עם התלושים...לא יכולתי לחתום בלשכה...פיטרו אותי לפני השנה המלאה כדי שלא אקבל פיצויים וכו' וכו' וכו'... בקיצור, הוא אמר שהוא ינסה להוציא לי תלושים חדשים אם זה כל כך חשוב לי, אבל בכל מקרה הוא הבטיח שאקבל את כל מה שמגיע לי (בתום שנה מקבלים דמי הבראה) ושכמובן, אין לו שום כוונה לפטר אותי והעבודה שלי מובטחת, גם לאחר שנה (ואף ציין שהוא מקווה שלא אברח להם אחרי שנה
...אחרי הכל העבודה מאוד שוחקת ומעייפת) בקיצור, יצאתי מהשיחה בהרגשה טובה
וגם...השבוע עשיתי מסע קניות (פעמיים, אבל...שששש....שהבנק לא ישמע...זה רק ביני לבניכם) קניתי המון חולצות וגינסים...קיצר...בזבזתי מספיק לחצי שנה הקרובה...
וגם...אולי זה הזמן לספר על...בחור חדש
אז.....קוראים לו נועם...הוא בן 24, אנחנו יוצאים בערך חודש. אני מכירה אותו לפני 7 שנים בערך כי.... רגע...כולם לשבת..... לא להבהל....כל התרופות ללחץ דם גבוה והתקפי לב...הכל אצלכם? יופי, אז קחו את הכדורים קודם..... לקחת?...יופי, עכשיו תשתו מיים.... הרבה מיים............ עוד מיים........................הנה אני כבר מספרת.... אז הבחור, הוא חבר לשעבר של אחותי...... הם היו ביחד שנה, לפני 7 שנים. היא כמובן יודעת, וכנראה שלא ממש איכפת לה... סיטואציה קצת לא נעימה ששניהם נתקלים אחד בשני בבית שלי, אבל לאט לאט אנשים מתרגלים למצב המוזר... זהו, בנתיים חביב לי איתו ונחמד עד מאוד. איך נפגשנו, למה, מתי....זה בפעם הבאה כי אני צריכה להכנס להתקלח...
סופשבוע נעים בנתיים!

ל3

New member
מה זה פה???

ככה להשאיר אותנו במתח? אני לא מסכימה- לא יפה. טב הדרי, כולנו פה מחכים לפרק ב- אז נא להיזרז עם המקלחת הזאת שלך....... יש פתגם כזה באנגלית שאומר " a bend in the road is not the end of the road" והכוונה היא שעיקול בדרך הוא לא סוף הדרך ואכן הדרוש, אחרי התקופה המגעילה הזו שעברת- אותו עיקול סוף סוף מגיע גם נחת ובשורות טובות. אני כל כך מאושרת בשבילך מתוקה- you go girl! אז בהצלחה בכל התחומים ומחכים לעדכונים...

gaia20

New member
המשך../images/Emo9.gif

טוב אז דבר ראשון, אני לא שרלילית! אולי גחלילית....אבל לא שרלילית! מובן?? ועכשיו לסיפור אז כמו שאמרתי, אני מכירה אותו 7 שנים אחורה... מאז שהוא ואחותי נפרדו, נותק הקשר לגמרי (היתה תקופה שהינו באותה כיתה, הוא נשאר כיתה) אחרי התיכון הוא התגייס ואחרי כן נסע לטיול בחו"ל, טיול של 5 חודשים, כמובן שכל הזמן הזה לא היה לנו איזשהו קשר, וגם בכלל לא ציפיתי לראות אותו אחרי תקופה כל כך ארוכה, ובטח לא שיקרה בנינו משהו. כמה חודשים אחרי שהוא חזר מהטיול הזה, נפגשנו במסיבת יומולדת באחד הפאבים בראשון, מסיבה של חברה שלי. הוא הגיע לשם בלי קשר למסיבה עם חבר. הוא השתנה לגמרי, בקושי זיהיתי אותו. החלפנו טלפון והוא אמר שהוא יתקשר למחרת....ולמען האמת לא ציפיתי שבאמת יתקשר חשבתי שזה סתם מתוך נימוס, כזה נימוס של "תשמרי על קשר". באמת למחרת הוא התקשר, נפגשנו בערב אצלי, אמא מיד הרימה גבה כשהוא עמד בדלת. וזהו, מאז אנחנו יוצאים. כמו שציינתי, אחותי כמובן יודעת על הכל, היא אי שם בצפון בלימודים, ככה שזה לא מפריע לה, אני בטוחה שהיא היתה מעדיפה שזה יהיה מישהו אחר ולא דווקא הוא...אבל בנתיים היא מתנהגת רגיל איתי, מדברת רגיל, צוחקת רגיל, ובנינו שום דבר לא השתנה. זהו...ככה דברים התגלגלו

gaia20

New member
סתם קטנונית......./images/Emo13.gif

אני עוד 3 חודשים בת 23 והוא צריך לחגוג אוטוטו 24

בכלל לא מוזר, לדעתי!!

מה קרה לכן? 7 שנים!!! אין על הדברים האלו "חוק התיישנות"?? אז היו חברים בגיל 14, SO?? העיקר שטוב לכם ביחד עכשיו ולה לא מפריע (ושוב, למה שיפריע?) טוב, אולי אני רגילה לדברים האלה כי אצלנו בחבר'ה כולם יצאו עם כולם
(ממש בוורלי הילס 90210 ) מאוד מעניין מה ורדה-תזרקי-אותו-רזיאל-ז'קונט הייתה אומרת על העניין
לכולם

gaia20

New member
זה גם מה שהוא אמר

ועוד כמה אנשים שספרתי להם את זה והגיבו בצורה דומה "חוק ההתישנות"...חחחחחחחח

ל3

New member
טוב, יש לנו טלנובלה חדשה

וואלה, הדרי- בסוף עוד תעשי על זה כסף. ( חחח) ועכשו ברצינות, החיים לפעמים מנתבים אותנו לכיוונים מוזרים שכלל לא חשבנו עליהם. העיקר שזה לא יצור ניתוק בינך לבין אחותך ואם יש לך את ברכתה וזה לא מפריע לה אז יופי. זה רק מראה על הקשר המאוד מיוחד בינכם העובדה שזה לא מפריע לה ואת צריכה לשמוח על כך חיבוקי להצלחה שירי

למעלה