גם אני רוצה...

גם אני רוצה... ../images/Emo11.gif

ישנה בחורה אחת - נקרא לה ש' - המבקשת שיתוף פעולה ביני לבינה. היא בעלת סטודיו ורוצה להזמין אותי לערוך אצלה הרצאות/סדנאות/ערבי מיסטיקה וכו'.... הרעיון כשלעצמו נפלא ונהדר ויכול לפתוח עבורי חלון הזדמנויות מצוין. היא כשלעצמה מאוד מתלהבת ומאוד אמביציונית. אבל. יש אבל כלשהו שמנקר בי ואני אפילו לא יודעת לתת לו שם. האבל הזה קשור אליה. לבקשתה אני מכינה כעת ערב מיוחד. פעם ראשונה קורה לי ששבוע אני מנסה להכין ערב ולא מצליחה ! לא זורמת עם זה ולא מצליחה להתמקד. ומבחינתי זה סימן. רמז. מסר. האבל הזה משגע אותי ואני לא יודעת לעמוד עליו. הצילו ?! הושיעו ?!

צ ל י ל 8

New member
היי הילה ../images/Emo140.gif

או שתעשי פריסת שאלה: מה אני צריכה לדעת על שיתוף הפעולה עם X בנושא מיסטיקה ב (איזה זמן שתבחרי) או שכמובן הפריסה הקלטית בנושא הפוטנציאל של שיתוף הפעולה בינכן או פריסת הפרסה מה שנראה לך הכי מדוייק ונכון

וואלה... קלטית.

(שזה מגיע אלי אני ממש בלוק בקלפים. בלוק !) אז אני שואלת בבקשה על הפוטנציאל לשיתוף פעולה עסקי/כלכלי בין אסנת ל- ש' בשלושה החודשים הקרובים. והקלפים הם: 1. בעד - האיש התלוי. 2. נגד - השוטה 3. שיעור רוחני לשואל בהווה - 2 מטבעות. 4. בונוס - אם ילמד השואל את השיעור הרוחני - 2 גביעים. 5. עבר קרוב - אביר החרבות (אין לנו עבר בכלל). 6. עתיד קרוב - 10 מטבעות 7. דימוי וזוית אישית - אס המטות 8. זוית הראיה של החברה - הקיסר. 9. רוצה אבל פוחד - 8 גביעים 10. סיכום יכולת כיוון הרוח - מוות. ואני מה? לא מבינה כלום. זה פשוט לא פייר !!!

צוף3

New member
בוקר מצוין ../images/Emo141.gif

את הדבר הקטן שמציק לך ואינך מצליחה לשים עליו את האצבע הייתי מגדירה כקונפליקט הקיים בין 2 מטבעות בעמדה 4 לבין עמדה 7. את רואה פוטנציאל עסקי מצויין בהצעה הזו ובשיתוף הפעולה הזה, אולם 2 המטבעות רומז שאת נמצאת כרגע בחוסר יציבות וודאות. הקלף מסמל מצב בו אדם נתון לחסדי הגורל מבחינה כלכלית ולעליות ולמורדות מבחינה כספית, וזהו שורש הבעיה. אולי את מרגישה שאינך זקוקה עדיין למקום להעביר בו הרצאות, יכולה בינתיים להסתפק במה שיש וחוששת לפתח בך וגם בה ציפיות. אם תפנימי את השיעור ש 2 מטבעות בא להעביר אותך, תוכל להתפתח בינכם שותפות מצויינת (2 גביעים) שתוביל ל 10 גביעים. המוות בפוטנציאל משקף שינוי טבעי ומתבקש שעתיד להגיע כתוצאה מהצעה זו, זו עליית מדרגה עבורך. הקיסר המסמל את הבחורה משקף בעיני את החשש המנקר בך. ייתכן והבחורה נתפסת כמנהיגה מטבעה, סמכותית ושאפתנית מאוד ואת חוששת כי תוביל אותך/תדרוש ממך בנושא ותהיי נתונה למרותה. הקיסר והתלוי שיצא לך בעמדה 1 מסמלים את הצורך בויתור על האגו בנושא הזה, והקיסר עם השוטה שיצא לך בעמדה 2 מסמלים אדם אידאליסט שניתן לתת בו אמון. השוטה מסמל הליכה אחר האינטואיציות ותחושות הלב וזה עומד כרגע כנגדך מאחר והאינטואיציה שלך לא טובה כל כך בהקשר לנושא ללא סיבה מהותית הנראית עפ"י הפריסה. השילוב של התלוי והשוטה באים לרמוז לך להפסיק עם חוסר העשייה,ההתלבטות. השילוב הזה קורא לך להפסיק לחכות שהדברים או ההצעות יגיעו אל מפתן ביתך, אלא לקדם אותם בעצמך, כי יש לך את היכולות. ממליצה לך מאוד ללכת על השותפות הזו, להאמין בעצמך וביכולותייך ולהשתחרר :) שיהיה בהצלחה

למעלה