גם אני רוצה...../images/Emo23.gif
טוב , הנה אני, מחפשת אהבה. על הרפתקאות הבליינדייטים האחרונות שלי ניתן לקרוא בפורום בליינד דייט, ולקבל מושג על מי אני ומה אני מחפשת, ועל עצות שלי (שרובן נוסו בהצלחה) על מה עושים אחרי שזה כבר מצליח (ראו פורום בליינד דייט - מאמרים). אז מי אני? אני בת 28, עם המון נסיון בקשרים ארוכים (ובשנה האחרונה גם עם קצת פחות...
) , אבל עדיין עם המון תמימות וחמימות...וכמיהה להעניק אהבה ולהיות נאהבת. רקורד אקדמי די מרשים (ועדיין לומדת), אבל גם עבודה שמפרנסת אותי. נמוכה ודי רזה, שער חום ארוך, נראית טוב (אולי אפילו מאוד), אבל מאלה שלא תמיד מרשימות ממבט ראשון. מאלה שצריך להכיר יותר לעומק, ואז היופי הפנימי משתלב עם החיצוני.....
אז כל מי שמחפש איזו אחת שתפיל אותו בנוק אאוט לקרשים ברגע שיראה אותה - שימשיך הלאה.
ומה אני מחפשת? בחור בטווח של 26-35, רווק אבל בוגר מערכות יחסים "בריאות" מכל הבחינות, אחד שיודע להעניק אהבה , שאוהב את עצמו (כדי שיוכל לאהוב את מי שאוהבת אותו)אבל לא נרקסיסט, מעניק, מפנק , איכפתי...שסגור על מה שהוא מחפש אבל אין לו אילוזיות.
שייראה טוב אבל לא יעשה מזה עניין, שיהיה עם רקורד אקדמי מסויים (כי בכל זאת.....), ועדיף מאיזור הצפון. וחשוב מאוד
שלא יעשן
(אבל שום דבר...
) אוהבת לולה
טוב , הנה אני, מחפשת אהבה. על הרפתקאות הבליינדייטים האחרונות שלי ניתן לקרוא בפורום בליינד דייט, ולקבל מושג על מי אני ומה אני מחפשת, ועל עצות שלי (שרובן נוסו בהצלחה) על מה עושים אחרי שזה כבר מצליח (ראו פורום בליינד דייט - מאמרים). אז מי אני? אני בת 28, עם המון נסיון בקשרים ארוכים (ובשנה האחרונה גם עם קצת פחות...