גם אני רוצה
, אבל שיהיה חי...

גם אני רוצה ../images/Emo32.gif, אבל שיהיה חי...

קטע הזוי בעליל: לפני 4 שנים בערך עבדתי באיזה מקום זניח, זו היתה תקופה די מעוכה בחיי, בכל אופן, היה שם איזה מישהו שעבד איתי, לא מישהו חשוב- סתם אחד. נקרא לו ע'. כך או כך, הנ"ל נעלם מחיי יחד עם התעסוקה ההיא (כלומר, בערך חצי שנה אחרי שהכרתי אותו- הוא נשכח). יש לי זכרון נוראי לפרצופים ושמות. הייתי אומרת, זכרון כמעט... מושחת. אני לא שוכחת כלום. מספיק שפעם אחת הייתי טיפונת מוניינת במשהו שהיה למישהו לומר- כדי שאני אזכור לנצח את פניו ושמו. בכל אופן, ביום שבת הייתי בת"א, אני ואיזה אחד (פיזיקאי משהו) נוסעים באוטו, הוא נוהג ואני מתבוננת, כיאה לנערת המושב, סביבי, בעיר המתרחשת לה. פתאום, באיזה מעבר חציה, אאוט אוף דה בלו, אני רואה אותו. את ע'. אני אומרת לפיזיקאי, ואומרת לו גם את שמו ומאיפה אני מכירה אותו, וכמובן, שום מילה לא מוחלפת בינינו (ביני לבין ע'- הוא על מעבר החציה בחוץ, אני חולפת בתוך רכב...). היום אני הולכת לארוחת צהריים פה, במקום שאני עובדת בו, שאני הולכת לאכול בו צהריים כמעט כל יום, בערך 100 ק"מ דרומית לת"א, 3 ימים אחרי הסופ"ש, ובדרך חזרה מחדר האוכל את מי אני רואה? כן, נכון, את ע', הפעם הוא במקום שלי (קודם אני הייתי בת"א היום הוא פה, בעומר). ולא סתם- הוא צועד בסך עם מישהו מהחברה שלי, כנראה אורח שלו... הזוי, לא?!

magenta73

New member
זה סימן!!! זה סימן!!!!!!!

טוב, אולי לא. בכל מקרה - הכי הזוי שהיה לי, היה כשהידסתי לי להנאתי בביירון, עיר סטודנטים באנגליה, עיר שלא הרבה ישראלים שמעו עליה, אם בכלל, במיוחד אז, לפני כ-7 שנים. ואני באתי לשם כי חברה שלי היא אנגליה במקור, אז היא מכירה מקומות באנגליה שהם קצת מעבר ללונדון... ואת מי הייתי צריכה לראות?... את הבחור הראשון ששבר לי את הלב, בצבא, מהלך לו עם איזו בחורה, בבגדי "הרגע חזרתי מהודו אני מאאאגניב". (מסתבר שהוא הכיר אותה בהודו והיא משם, אז הוא בא לביקור).

belli80

New member
לא מבינה

למה טרחת לברר את פרטי הביקור שלו שם, אחרי הכל- נשמע שהוא לא בדיוק הבנאדם שהיית פוצחת איתו בשיחה אם היית רואה אותו בפרישמן, אז למה שם? כי זה רחוק? זה ממסך על ההיסטוריה? אצלי זה היה קצת אחרת- לחבר הראשון שלי היה חבר, נקרא לו אסף, שהיה חבר של ידידה שלנו, וכך התפתחה ביניהם חברות טובה ורבת שנים (עוד מהרבה לפני שאני נכנסתי לתמונה). אסף ואני הסתדרנו דווקא לא רע, והחבר ההוא אפילו טען שאסף מנסה לפלרטט איתי. כשנפרדתי מהחבר (הרבה יותר מיידי מאוחר..) הכרתי מישהו חדש ונחמד והתחלנו לצאת. וראו זה פלא, בכינוס הראשון של החבר'ה שלו, שבאו לראות את החברה החדשה ולהביך אותה קצת, את מי אני רואה?!? נכון! את אסף!! כמובן שעכשיו, כשהיתה להם כל האינפורמציה עליי - היה להם הרבה הרבה יותר קל במלאכת ההבכה...
מאז- לפני שאני מתחילה לצאת אם אנשים- דבר ראשון שאני מבררת הוא אם יש להם איזהשהוא קשר, רחוק ככל שיהיה, עם אסף...

magenta73

New member
לא טרחתי...

בביירון לא דיברנו, הייתי בהלם מידי בשביל לדבר.... המשך הסיפור הוא שהוא התחיל לצאת עם אחת מהברמניות שעבדו בפאב בו אני עבדתי כדי-ג'יי, לפני כמה שנים, אז נפגשנו גם שם, ואז שאלתי אותו על ביירון ואז הוא ענה לי. קיצר - הבחור לא מצליח לצאת לי מהחיים... שוין. וכן... גם הסיפור שלך מעורר השראה.

ufffnick

New member
חי? איך אוכלים אותו חי?

נו... ו...? מצאתם ערימת חציר לזכר ימים שלא מומשו? צירוף מקרים, זו הדרך הטובה ביותר לשכנע את עצמך שקיים דבר כזה שנקרא גורל...
(מיועד למי שחשב כבר בכיוון הזה).

סטטיסטית, מספרית נטו, זה ממש הזוי.

מכאן ועד ערימות חציר- גם בשבילי הדרך ארוכה... איזה סינגלים כולכם- איך ישר אתם חושבים על איך מנצלים את זה למטרות הכרות, וגו', ואיך הגורל של כולכם נמשך לכיוון של "אם נפגשתם- זה סימן ש...." שמה? כלום. האמת? רזה איזה מיליון ק"ג, ונראה מצוין (גם אז היה נראה לא רע, אבל איבד כל גרם מיותר שהיה, אם היה) אבל בכל זאת, פיזיקאיים לא מתפוגגים בענן גרמניום אוקסיד (המממ...) ברגע שמשהו אחר צץ... מבחינתי זה רמז שאני דפוקה שלא נתתי את ההזדמנות ל- 50 מיליון ש"ח האלו שחיכו רק לי, אבל בלית ברירה התחלקו בין 9 זוכים אחרים...

avshalomat

New member
ממש לא כפרה

אירועים שנראים כנדיקים קורים כל הזמן, אירועים של אחד למייליון וכן הלאה מתרחשים המון, והחור הבנה של זה, קצת מבלבלת אנשים, צריך לזכור ם אירועים עם הסתברות נמוכה מתרחשים וקיומו של אירוע בעל התרחשות נמוכה לא מעידה על אמיתותו. יתרה מזאת צריך להגדיר מרחב לאירוע כדי שנבין מהי באמת ההסתברות לאותו אירוע.

זוכרת שאמרתי לך לתת לו צ'אנס...

אחרי הדייט הראשון?
קטעים... בקיצור, ראיתי שלא הכי קל לכם(הצצתי קצת אצל השכנים אחרי שחזרת), אבל אם הוא החזיק מעמד עד עכשיו אז הבחור באמת אוהב ומבין אותך... או סתם אוהב אתגרים קשים במיוחד...

איזה צירוף מקרים, גם אני פגשתי משיהו מהעבר

מישהו שלמדתי איתו באונ' אי שם רחוקה מהמרכז פתאום היום אני פוגש אותו בעבודה, איזה הזוי זה לפגוש בעבודה מישהו שלמדת איתו את בדיוק אותו מקצוע

avshalomat

New member
עןף לעוף

אימא גם אני רוצה עוף לאמצע השבוע====> אני מפוצץ מכאבים אבל ממש ממש מפוצץ מסתבר שיש לי דלקת באוזן שמאל. ואני מה זה מפוצץ מכאב,יאאאאאאאאאללה כמה שזה כואב, כואב כואב, כואב,כואב (נשכתי שפתיים כדי לא לצרוח בעבודה)

למעלה