גם אני רוצה

BoNoAyChI

New member
גם אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פעם ראשונה שנכנסתי לפורום המהמם הזה ו.... טוב, תקשיבו, אתם פשוט מוכשרים... לא יודעת איך אתם עושים את כל הדברים המדהימים האלה, אבל אני ממש מקנאה... גם אני רוצה לעשות כאלה דברים... אבל.... איך
מאיפה מתחילים
אילו תוכנות צריך בשביל זה
צריך להיות מוכשר בציור או משהו בסגנון בשביל להצליח לעשות דברים כאלה
אודה על כל מידע שתוכלו לנדב לי
מראש
BoNoAyChI

Goth Girl 666

New member
רציתי גם להצטרף.....

סופסוף פתחתי חשבון בתפוז אחרי חודשים של קריאה אני הילה ומה שאתם עושים פה הוא נורא יפה ראיתי את הסרט הזה עם הרובוטים שהיה נורא יפה אתם יכולים להסביר קצת יותר איך אתם עושים את התמונות האלה? בכלל הייתי רוצה ללמוד קצת תלת מימד כי אני מציירת (בעיקר עטיפות של תקליטים שאני אוהבת) וכותבת שירה ונראה לי שאני רוצה להכנס לתחום התלת מימד בארץ..... ראיתי שיש לכם פה ויכוחים, רק לא הבנתי למה? מישהו יכול להסביר לי? בבקשה? ושיהיה לכולנו שבוע שמח (מגהדת' בארץ!!!)

Goth Girl 666

New member
למה אין??

למה אין עבודה בארץ? חשבתי שיש דווקא הרבה עבודה, במיוחד עם כל המ.ק. 22 (זה תלת נכון?) ושאר הדברים שאני רואה בטלוויזיה ובקולנוע.... חמוד המשה 1 שלך. מה זה? זה נראה כמו סוג של ציפור (בגלל הרגליים) אבל את החלק העליון לא הבנתי.... :-| מה זה הדבר העגול הזה מתחת לשלט? ומה יש לו ליד הרגל שבאוויר? אתה למדת את זה בבית ספר?

Guast

New member
אז אם חושבים על זה..

הדבר היחיד שהיה ברור לך בתמונה זה השלט?
ובאמת.. מה יש לו ליד הרגל שבאוויר? תסביר לילדה... תתחיל מהציפורים והדבורים. רגע, מה באמת הקטע של הציפורים והדבורים? איך זה קשור? לעזאזל, אף פעם לא הסבירו לי על זה.. אז תסביר לי גם בהזדמנות סבבה?

Katarzis

New member
בתור דמות שמתלווה אליך כל כך הרבה

לא היה עדיף שתעצב משהו יותר מקורי?

ilankt

New member
החומרים גם נראים לי הורסים

כבר אמרתי לך את זה פעם. למה לא חומרים ברורים? למה הטשטוש הזה? המודל נראה מעולה, רק הקטע הזה שאתה שם עליו את האור והצל הזה הורס. מילאתי את זכותי הדמוקרטית להביע דעה. (אוף עם האזרחות! נגמר!)

אני אוסיף להערות

הרקע בולע את הדמות והתאורה לא טובה ולא מאפשרת לזהות פרטים. ואני גם הייתי שוקל להקטין את שק האשכים שלו או לפחות הייתי גורם לו לציית לחוקי כוח המשיכה.

E r A n 1982

New member
האמת היא שאני דווקא אוהב את הדמות

עם קצת שיפורים היא יכולה להיות חמודה לגמרי. קצת קשה להבחין בפרטים כי לא רואים אותה מספיק מקרוב.. אבל זה נראה כאילו שעם עוד קצת עבודה, היא יכולה להיות אחלה דמות. למה אתה לא מטקסטר אותה? או לפחות נותן הפרדת חומרים בסיסית? הייתי מתקן את השק. תשאיר את האשכים באותו הגודל, אבל תקצר את השק. תראה רינדור מקרוב וWIRE. אולי נוכל לעזור לך לשפר אותה קצת אם אתה רוצה.

E r A n 1982

New member
ורק דבר קטן....

למרות שזה הקטע שלו, תחשוב מחדש על האשכים. כי בכל זאת, לציפור אין ציוד כזה.. וגם אני אישית מעדיף לא לעשות דברים פרובוקטיבים מדי בדמויות שאמורות להיות חמודות. זה כמו The annoying thing (או בשמו הדפוק "הצפרדע המשוגעת") שגורם לילדים לשאול מה תלוי לו בין הרגליים.. קצת מיותר לדעתי.

Druyanizem

New member
יש במאמרים את המדריך למתחילים

שווה לקרוא. חוץ מזה... תתנסו בתוכנות התלת הידועות (מקס, מאיה, לייטוייב, סינמה... וגם לאחרונה בלנדר...) ויהיה בסדר...

eldarinn

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo42.gif

ממליץ לעבור על המדריך למתחיל בראש העמוד. בהצלחה!

dj brick city

New member
מצטער שלא עניתי מוקדם יותר

לא הייתי בבית אני חייב להבהיר משהו התמונות שאני עושה עם הציפור הם תמונות שאמורות לשעשע ולצחוק על המצב של אנשי התלת בארץ (כמוני) שמחפשים עבודה ולא מצליחים למצוא. אלה תמונות שעבדתי עליהם פחות מ 10 דקות רק בשביל להציג לאותו רגע בשירשור, ולא התכוונתי להשקיע יותר מידי (ובגלל זה התמונה נראית בהתאם) (בתמונה האחרונה כל כך מיהרתי לשיעור היום שאפילו לא שמתי לב שלא כתבתי נכון באנגלית). אני מתנצל אם חשבתם שזוהי תמונה מושקעת זאת לא היתה הכוונה ולכן לקחתי על עצמי לתקן ולסדר כמה דברים רק בשבילכם :)

למעלה