גם אני רוצה

yulink

New member
גם אני רוצה

שלום לכולכן, דבר ראשון מעודד לראות שאני לא לבד... ילדתי את ילדתי הראשונה לפני 6 שבועות, עליתי 18 קילו, והתחלתי עם עודף, כך שישי לי בערך 20 להוריד, אבל אני לא יודעת מתי ואיך להתחיל - הצילו!

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

את במקום הנכון... מציעה לך לבדוק איפה הבעיה, ושם להתחיל. למשל אם את מאלה שמנשנשות, לקבוע מס. ארוחות ביום (4-6) ולאכול כלום ביניהן. גם תפוח זאת ארוחה.

חן123

New member
למה לא ללכת לאיש מקצוע?

יתכן שאת זכאית לדיאטנית במימון הקופה. אני מאוד בעד האופציה הזאת. בהצלחה

stepi

New member
../images/Emo41.gifמנצל"שת - לחברות קופ"ח "מכבי"

למי שחברה ב"מכבי" - 1 - אולי אתן יודעות אם יש מימון של הקופה לדיאטנית אחרי לידה ? האם המימון מלא ? או כרוך בהשתתפות עצמית כלשהיא ? 2 - אם כן - מה הפרוצדורה ? - האם צריך הפנייה מרופא/ת משפחה ? תודה מראש למשיבות

חן123

New member
סל הבריאות קובע

שמעל BMI של 30 יש זכאות. כמו כן במצבים בריאותיים מסויימים יש. צריך הפניית רופא למיטב ידיעתי. מעתיקה לך מה שכתבתי פעם על קופ"ח כללית אבל לדעתי זה זהה בכל הקופות: הקריטריוניםלזכאות לדיאטנית במימון הקופה: BMI גדול מ 30 או קטן מ 20, או בעיות בריאותיות, לדוגמא: לחץ דם גבוה (עם השמנה קלה יותר), מחלות כרוניות דוגמת קרון, ציליאק, סיסטיק פיברוזיס ועוד שלא נדע, חולי דיאליזה, סוכרת, סובלים מאנורקסיה, בולמיה, חולים אונקולוגיים, חולים במחלות דרכי עיכול, סובלים מאלרגיות חריפות, סובלים ממחלות טרשתיות, גם בדיקות דם גרועות יכולות להעניק את הזכות לקבלת טיפולי דיאטנית. יש חוקים רבים לכמה ביקורים זכאים, אני לא הצלחתי להבין את כולם, אבל למקרה השכיח אצלנו - השמנה, בעקרון נותנים 13 טיפולים בשנה. אח"כ אפשר להאריך ב 7 נוספים, ובשנים הבאות 7 טיפולים לשנה.

מעיןבר

New member
אני קיבלתי הפניה מרופאת המשפחה

על פי בקשתי על רקע משקל עודף (אבל לא BMI 30) והיסטוריה משפחתית של השמנה, מחלות לב וסוכרת. המימון הוא ל- 5 ביקורים ברבעון.

למעלה