גם אני רוצה

גם אני רוצה

פליז שכתוב עליו הנוער העובד והלומד! זה שאני טטניקית לא הופך אותי לאזרחית סוג ב´! ושמי שהציע לנדות את הטטניקים מטיולי חנוכה ימות!

טטניקית?! נו, באמת. מה אמרנו?!

חושלייייים!!!! או-קי? נמאס לי כבר לתקן וזה אפילו עושה לי הרגשה לא נעימה. אז אני מקווה שאני לא יגיע לעוד פעמים שאני ירגיש צורך לתקן כאן אנשים. מה הקשר לאזרחית סוג ב? את יודעת למה אין לכם טיול חנוכה? הסיבה היא שיש המון סמינרים השנה וגם קורס מד"צים ולא זוכרת עוד מה (יש לי בעית זיכרון קשה. שאלו את קבוצת לח"ם) .. קיצר יש עוד הרבה פעילויות לפי מה ששמעתי יש גם פעילות בחופש חנוכה. אז לא נורא!! וחוץ מזה גם למעפילים (שזה י"א אם את לא יודעת) מבטלים טיול פסח (שאמרו לי שהוא עוד יותר מגניב אבל אף פעם לא יצא לי להיות בו כי כל שנה הייתי חולה ביום של הטיול אז עכשיו בחיים אני לא יהיה). אז אל
.אוקי? ביי

דרור....

New member
רעותוש!

דבר ראשון אני ממש מזדהה איתך בנושא פסח! גם אני לא יצאתי אף פעם לטיול פסח.. באסה ביותר! אבל לא נורא! טיול חנוכה בפתח! חוץ מזה כתגובה לחושלת. רעות צודקת 10000 אחוז! יש לכם כל כך הרבה סמינרים ושטויות שאחרי קורס מדצים אם ישאלו אותך מה היית מעדיפה פליז או קורס מדצים בשום ספק תעני! קורס מדצים!!! אז הרגענה ילדה!

פִּירֶה

New member
דנה, תתבגרי. (אבל זה לא אישי)

אני בטחה שאת מסוגלת להרבה יותר משתי הודעות חסרות תוכן שקוראות לאנשים להיות לא-רציניים. את יכולה להוסיף כמה אמוטייקונים שבא לך להודעה, זה לא עושה אותך יותר חכמה. זה פורום תנועתי, אם את אוהבת לדבר שטויות יש הרבה מקומות אחרים לעשות את זה. אוקיי, אני מתנצלת, אני פשוט עצבנית על הקבוצה שלי כי הם לא יכולים להיות רציניים יותר מחצי דקה בפעולה וכל הפעולות נהרסות (ואני מדברת על קבוצת מעפילים, ולא ניצנים), בכל אופן, אל תקחי את זה אישית, אבל אני באמת חושבת שהפורום התנועתי הוא מקום לדיונים רציניים, אני חוזרת שוב על ההתנצלות שלי ובאמת אין שום דבר רע בקצת קלילות וצחוקים, אבל צריך לשמור את זה במסגרת ולא לתת לזה להשתלט על הפורום. שוב סליחה פירה

פִּירֶה

New member
אם אני חושבת על זה שוב

הקבוצה שלי לא בוגרת בכלל. אבל זה לא תחרות. ככה ששתינו נדפקנו. רוצה להקים איתי קבוצה חדשה. קבוצת וירטואל יוצאת לדרך!! מישהו מצטרף? פירה

דרור....

New member
לירן..

תתבגרי! מה העסק? את לא מרוצה דיי כבר מספיק לא כל העולם צריך לדעת איך בקבוצה שלנו הקבוצה זה ענייני הקבוצה ולא מענין כל העולם לדעת על זה.. אז יש לנו בעיות כמו כל קבוצה אחרת בנועל אבל זה שיחה לחפיצ שאנחנו צריכים לנהל ולא בפורום הזה. אקיצר אני ממש מאוכזב ממך לירן

פִּירֶה

New member
דרור היקר.

היתה לנו שיחה. אתה חושב שמשהו ישתנה? אני בנאדם אופטימי, אבל בנושא הזה איבדתי כל תקווה. זה לא שאני לא נהנית בקבוצה פשוט חבל לי על דברים אחרים שאין לנו. זה סוד מה שקורה? אני חושבת שאם החלטנו שהקבוצה שלנו ככה, אנחנו לא צריכים להתבייש בזה, וכולם יכולים לדעת. חפי"צ = קבוצה מג-ניבה, צחוקים ודאחקות עד אור הבוקר. יותר מזה בינתיים לא הוצאנו. אתה מתבייש בזה? אז אולי צריך לשנות כמה דברים אבל עד אז זה מה יש. פירה

פירה!

גם אצל הקבוצה שלי זה ככה... אני מניחה שזה קורה אולי אצל הרבה קבוצות בארץ. אי אפשר לקיים דיון בלי שאחרי שניה שמישהוא מתחיל לדבר מתפרצים לו באמצע עם שטויות שלא קשורות...

פִּירֶה

New member
המצב אצלנו יותר גרוע

לא מתחיל אפילו דיון. כל הפעולה יורדים אחד על השני ומספרים בדיחות. כבר שתי פעולות אנחנו ב"שיחת קבוצה" שלא הולכת לשום מקום. כל פעם מבטיחים להשתנות ולמצוא פתרונות אבל זה לא עוזר. לא עברנו פעולה כבר יותר מחצי שנה... פירה

טלי...

New member
שאלה

ממה בעצם אתם חושבים נובעות הבעיות בקבוצות הבוגרות בתנועה? אצלנו למשל, זה כי לכל אחד יש בערך מליון ואחד דברים שמעסיקים אותו (בית ספר,הורים,חברים,קבוצה תנועתית (או לא תנועתית) שהוא מדרריך וכו) ובסדר עדיפיות שלהם, לא מקבלים ציון על השתתפות בפעולות, או שזה סתם פחות חשוב להם. איך זה במקומות אחרים? איך לדעתכם אפשר לפתור את זה?

פִּירֶה

New member
בדר"כ אלו הבעיות.

אבל אצלי בקבוצה זה לא ככה. פשוט אין קשר חזק משום מה בין חברי הקבוצה. והקבוצה שלי סתם אוסף של אנשים שנהנים ביחד אבל כל קשר ביניהם לתנועה מקרי בהחלט. אנחנו מנסים לעבוד על זה, עד כה ללא הצלחה. פירה

Megapuzik

New member
כיתה ט...

פליז שכתוב עליו הנו"על?? במדצים תקבלו סיכת מדריך.. את\ה יכול\ה להשוות ??

פִּירֶה

New member
יש דברים מעבר לקשת....

וסמלים שתקבלו היום מהתנועה... בלה בלה לא הכל מסתכתם במשהו חומרני. ולדעתי סמל של התנועה עולה בערכו על הפליז שגורם לי לסלידה כלשהי. פירה

צודקת!!!

לסמלים יש באמת יותר ערך גם בעיני.. אבל מישהוא (אחמ אחמ מקן פ"ת מרכז)גנב לי את הסמל לפני מס´ חודשים ומסרב להחזירו!!!! ואני כועסת!!!!!

Megapuzik

New member
גניבת סמלים...

לי גנבו סיכת תל-חי... אז גנבתי אותה חזרה !!! עם (במקרה זה) מילים לא עובדות, אז זה מה שנשאר לעשות... נ.ב זאתי שגנבה לי את הסיכה, עם את קוראת את זה ז-ו-נ-ה !

למעלה