גם אני תומך ב... ....
G genotip New member 5/7/03 #2 אתה לא שייך לכאן ../images/Emo3.gif אתה מעצב פונטים (מביא חיזוק מבחוץ?)
D danielevy New member 5/7/03 #14 אני שייך לכל מקום ! כולם אוהבים מעצבי פונטים ! חוצמזה אני רואה שהדיחו את חוצפאי אז זה לא ממש משנה.. תודה ושלום
אני שייך לכל מקום ! כולם אוהבים מעצבי פונטים ! חוצמזה אני רואה שהדיחו את חוצפאי אז זה לא ממש משנה.. תודה ושלום
ת תיפלץ New member 5/7/03 #9 גם אני תומך ב................... כולם למתוך ב....... כולנו תומכים ב.... אני אתה היא הוא הם הן כולם תומכים ב.....
גם אני תומך ב................... כולם למתוך ב....... כולנו תומכים ב.... אני אתה היא הוא הם הן כולם תומכים ב.....
G gilad g New member 5/7/03 #11 ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif דייייייייייייי ../images/Emo70.gif
H havlaz New member 5/7/03 #12 טוף ../images/Emo3.gif אבל רק שתדעו, שכל העיר מוכנה בסימן שלי להפציץ כאן!
ח חוצפאי חוֹלה New member 5/7/03 #18 תקשיב לי טוֹב מוֹתק עם כמה שאני מתנגד לסמלמין, וכמה שאנחנו במאבק מתמיד על השלטוֹן... אפחד, ואני מתכוון ממש ממש לאפחד, אפחד לא יאיים עליו, ת'שוֹמע? סיילם רד לי מהאילתי (סמלמין - שטרות מסומנים בלבד במעטפה חומה בטלפון הציבורי שם, היום ב19:00)
תקשיב לי טוֹב מוֹתק עם כמה שאני מתנגד לסמלמין, וכמה שאנחנו במאבק מתמיד על השלטוֹן... אפחד, ואני מתכוון ממש ממש לאפחד, אפחד לא יאיים עליו, ת'שוֹמע? סיילם רד לי מהאילתי (סמלמין - שטרות מסומנים בלבד במעטפה חומה בטלפון הציבורי שם, היום ב19:00)