גם אני

מרפי

New member
גם אני ../images/Emo7.gif

אני קוראת את הספר עכשיו האל הרוכב על ההארלי דיוידסון...ואני חושבת לעצמי - מתי לעזזאזל אלוהים יציג את עצמו בפני????? תמיד יש תחושה שהוא שכח ממני, שם למעלה.... סידר אותי בכל דבר אפשרי, בהכל!!! אבל דבר אחד חשוב, הוא שכח לתת לי אהבה. אני מסתובבת צמאה לאהבה, מחפשת אותה בכל פינה, ותמיד מקבלת סטירה. באמת ובתמים שאני בסדר גמור. מראה, חכמה, תכונות....אני מוכנה להשבע שאני בסדר, ובכל זאת...בגיל 31 מוצאת עצמי שוב נפרדת מחבר, אמורה להמשיך הלאה אבל הלב שלי שבור ומרוסק אז איפה אתה אלוהים??
לו הייתי מאמינה שתעזור לי הייתי ממשיכה הלאה בציפיה, אבל אני כבר יודעת ששכחת ממני, כך שאני חושבת אולי כבר למצא איזה בחור שהוא בגדר "עיסקה" טובה, ולשכח מאהבה........ עצוב לי מאוד

יאיר 23

New member
התובנה האחרונה שלי../images/Emo54.gif

מרפי היקרה: אני שם לב שאת לא מרוצה כרגע מחייך ואולי כל הנסיונות לעודד נראים ריקים מתוכן אז תרשי לי להציע דרך הסתכלות חדשה. כבר הרבה זמן אני שם לב לכך שיש תקופות טובות ופחות טובות. תמיד ניסיתי להלחם בתקופות הרעות ולצאת מהן. גם תמיד הצלחתי. הייתי מחפש ומגיע לתובנות חדשות שהעלו את חיי בעוד מדרגה ולאחר כמה זמן הייתי נופל לתקופה שנראה שכלום לא מצליח ואני חלש מתמיד ושוב יוצא מזה ורק עכשיו הבנתי: זה הכל חלק מהתהליך!! זה כמו גלגל. וזה לא חסר טעם אלא עם מטרה- להתפתח ולגדול. מעניין שבזמנים טובים אנחנו נהנים ורוצים לשמור על זה אבל בעצם לא עושים כלום. פשוט נחים על זרי הדפנה. לא שזה לא כיף, זה אפילו אדיר אבל אני חושב שהנפש שלנו משתוקקת ליותר ולכן "מושכת" לעצמה תקופות רעות כדי לאלץ אותנו לבוא שוב במגע עם העצמי הגבוה שלנו, למצוא תובנות חדשות ולעלות את חיינו בעוד מדרגה. מה שאני אומר בקצרה זה שהתקופות ה"רעות" הן בעצם טובות כמו התקופות ה"טובות" ולכן אין מה להתבאס. קחי זמן לעצמך, תתבאסי בכיף, פנקי את עצמך, תעשי חשבון עם עצמך ותגלי אולי משהו חדש שאפשר לעשות או לשנות. את מה שאני כותב עכשיו גיליתי לאחר תקופה "רעה" שבלעדיה לא הייתי בכלל חושב על זה. אז מסתבר שהתקופה ה"רעה" בעצם טובה...

לקשמי

New member
מזדהה

גם אני עוברת עכשיו שיעור חשוב מאוד. קורים לי בחיים דברים שדורשים ממני להיות אסרטיבית וזה השיעור שאני צריכה לעבור. גם אני בחורה מאוד ביישנית מטבעי, קשה לי לומר לא ולעמוד על שלי. ועכשיו קורים לי דברים שפשוט מחייבים אותי לכך. ואני יודעת שזה לא קורה סתם. זה עוד שיעור שאני צריכה לעבור. אני מתחילה עכשיו את היום בתפילה אל הכוח הפנימי שלי שיעזור לי לעבור את השיעור בהצלחה.

LoveBeing

New member
מרפי יקרה- וגם את לקשמי.....

קודם כל את מרפי :0) נורא נורא נגעת בי עכשיו!! אני מבין אותך לגמרי.. אני מרגיש ככה כל יום. לך לפחות היה חבר להיפרד ממנו תחשבי על זה... אל תדאגי יותר מידי... אלוהים הוא האהבה בעיקר... אז שלא ימצא לך אהוב? ומי יודע?? :0) לקשמי... גם לי יש את מחלת הביישנות... ננסה להתגבר ביחד :0) דרך אגב הבלוג הוא שלך? זאת אומרת את לקשמי מהבלוג שאני מכיר?

avital24

New member
הי מרפי ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

קראתי את הודעתך והייתה לי תחושת בטן שאמרה לי שאולי אלוהים בעצם רצה/רוצה שאת האהבה מתצאי את בעצמך בכוחותייך ותבחרי את מה שאת רוצה , אולי זה מה שבאת ללמוד , לבחור באהבה ולא לוותר עליה למרות שהמציאות טופחת בפנים , אולי זה משהו שתיכננת יחד עם אלוהים בחיים שלפני הגעתך לכאן שאת האהבה תמצאי את בעצמך.... מה את אומרת ? לדעתי גם אסור לך לעולם להתפשר ותמיד לחפש את האהבה כי אהבה היא כמו דלק , בלעדיה לא נגיע לשום מקום וזה מוכח אז אל תוותרי ואל תתפשרי , תתחזקי ותחליטי שאת בוחרת באהבה ובבחור שתאהבי ומי יודע אולי אחרי הבחירה הזו בליבך יגיע גם החתן....
בהצלחה

למעלה