גם אני...

1BadBoy

New member
גם אני...

עד היום שמרתי על חשאיות ורק קראתי את שכתבתם. מהיום, גאה להצטרף למשפחתכם. את השיפחה הבאה אמצא פה!

מנצלת שרשור, סורי ...

אוף כמה זמן לא הייתי פה , המחשב קירטע והיו לנו אורחים דוסים אז הייתי מושבתת
חזרתי אליכם
תגעגעתי אפילו שאתם לא כי בסך הכל אני בטח צל בתוך ארון עבורכם ומי כבר יתגעגע לצל ?? אז מה הפסדתי ?? מי הצליף במי ?
מי קשר את מי ?
, הייתי צמודה לחברתי וזה כייף כי לא חושבים בכלל שמאחורי הדלת מתרחשים דברים סודיים
ואני מאוהבת קשות !!! וגם היא , ויש המון תיכנונים לעתיד , לגור יחד , לטייל , אני מאושרת
..... יום אחד אני יודעת שאצטרך לוותר עליה עבור גבר דתי שירצה ממנה בית וילדים ואני אשאר פה לבד ..אך עד אז היא רק שלי !!
..... מי ראה את הסרט אבודות והוזות ? ראיתי ובכיתי כי נזכרתי במצב שלי ... אבל בנתיים נותנת לאושר לחלחל לי עמוק לגוף בתקווה שאולי זה לא יסתיים ... החלום הזה .

Z o d i a c

New member
ברוכים הבאים והמתקמבקים../images/Emo70.gif

שמח לראות את שניכם בין כותבינו. תרגישו את עצמכם ב-
.

יאללה התחלת לדבר פולנית? ../images/Emo68.gif

תראי אני חייבת להגיד את זה. בשבילי את כמו מישהי שגרה רחוק ובאה לבקר רק כשאת מצליחה. אז לא בכל פעם שאת מגיעה מתייחסים - זה לא כי לא אוהבים, אלא כי נותנים לך את החופש להרגיש בבית וללכת ולבוא כרצונך בלי שתצטרכי להסביר למה וכמה וכו'.

mpanda

New member
שלום שלום..

גם אני לא הייתי פה הרבה זמן סופשבוע ארוך עם האישה שלי.. חזרתי.. כן כן.. התגעגעתי.. ו..אבודה.. ראיתי את הסרט.. ושוב כמו כל פעם מחדש.. בכיתי.. אני אוהבת את הסרט הזה מאוד. אם החברה שלך יודעת את זהותה המינית בוודאות ואת באמת אוהבת אותה.. תוכיחי לה שזה בהחלט אפשרי לבנות ביחד חיים שלמים בית ילדים.. ואני אפילו מאמינה שאולי גם ההורים יתמכו. אני מכירה סיפור על זוג דתיות מירושליים ש"התחתנו" ילדו בן.עשו לו ברית מילה.. וכו.. משהו מרגש ואגב.. אני גם בארון.. וממש לא טוב שם..

Black Cat Tears

New member
ארון זה רע...

אני כבר 4 שנים בחוץ וזה מרגישה לי טבעי לחלוטין. אני לא מסתירה מאף אחד. נכון, לצאת זה לפעמים קשה, אבל אני חושבת שכל אחת ואחד חייב/ת את זה לעצמה/ו...

למעלה