גם אצלינו זה ככה ?

גם אצלינו זה ככה ?

איש אחד הולך ברחוב ורואה חנות חדשה. חושב לעצמו מעניין מה יש בפנים, מיד כשהוא נכנס לחנות פוגש אותו בפתח מוכר ואומר: "שלום, תודה שבאת אלינו, מה תרצה לקנות"? הקונה אומר: "אני צריך כפפות". המוכר: "מצביע ואומר לו תלך בבקשה למחלקה שם". הקונה מגיע ואומר: "שלום, אני צריך בבקשה כפפות". המוכר: "כפפות לקיץ או לחורף"? הקונה: "לחורף". המוכר: "זה במחלקה ממול". הקונה הולך למחלקה ואומר : "שלום, אני צריך כפפות". המוכר: "כפפות עור או שלא"? הקונה: "עור". המוכר: "אז אתה צריך ללכת למחלקה ההיא". הקונה לא מבין אבל עובר למחלקה הבאה. "שלום אני צריך כפפות חורף מעור" המוכר: "עם צמר אמיתי או סינטטי"? הקונה: "עם צמר אמיתי, בודאי". המוכר: "אתה צריך ללכת למחלקה שממול". הקונה מתעצבן אבל הולך בשקט. במחלקה הבאה אומר בקול רם: "אני צריך כפפות חורף מעור, עם צמר אמיתי". המוכר: "אתה רוצה כפפות עם גומי או סוגר"? הקונה: "עם סוגר". המוכר: "בסדר, תמתח בקשה את ידיך ותפרוש את האצבעות". הקונה: "בבקשה" (מותח את ידיו קדימה ופורש את אצבעותיו). המוכר מצביע ואומר: "אתה צריך למחלקה ההיא". הקונה: "מה אתם מסתלבטים עלי? תנו לי כפפות ואני הולך מפה". המוכר: "אל תלחץ, אנחנו רק רוצים לתת לך בדיוק מה שאתה מחפש כך שתצא מרוצה מקנייתך. את הכפפות אתה צריך בשביל המעיל הזה שאתה לובש"? הקונה בעצבים: "כן!" וממשיך ללכת למחלקה הבאה. הוא מגיע למחלקה וצועקעל המוכר: "אני רוצה כפפות חורף מעור, עם צמר אמיתי וסוגר, לידיים שלי, ולמעיל שאני לובש!!!". המוכר: "אתה רוצה סוגר כפתור, או רוכסן"? הקונה (בגבול ההיסטריה): "כפתור". המוכר: "תפנה למוכר ההוא". באותו הרגע נפתחות הדלתות ולחנות נכנס גבר שמחזיק בידיים אסלה שנתלשה מהריצפה כשבצדדיה עדיין יש חתיכות מרצפות מהריצפה, ניגש למוכר ואומר לו: "זאת האסלה שיש לי, זה סוג המירצפות שיש לי באמבטיה, את התחת שלי הראיתי לכם כבר אתמול, תנו לי סוף סוף נייר טואלט!!!"

למעלה