גם אצלי היא ביקרה

..נעמה

New member
גם אצלי היא ביקרה ../images/Emo88.gif

טוב, אני לא יגיד שזה הפתיע אותנו, אבל בניגוד לפעמים הקודמות, אני לא יכולה לומר שאני מתחילה טיפול חדש עם כוחות מחודשים. אם חשבתי שהמעבר מאיקקלומין לזריקות קטן עליי, ואני ממש גיבורה שמזריקה בבטן בלי פחד וכאב אז טעיתי. הזריקות לא כואבות בבטן כמו שכואבות בנשמה, פתאום מבליעת 5 כדורים נחמדים אני מבלה 11 ימים רצופים כשגמד קטן דופק לי בראש כל הזמן ומזכיר שבחמש אני צריכה להזריק. כל הזמן אמרתי שהטיפולים לא ממש מפריעים לי למהלך החיים ויש לי הרבה חיים מחוץ לזה. מסתבר שתמיד הייתי מצויינת בהדחקות (עוד מלפני שהתידדתי עם פרוייד). אז מחר אני אצל הרופאה שלי, נראה מה נעשה החודש. עכשיו אחרי ששפכתי לכן את ליבי, אני מרגישה הרבה יותר טוב. אוהבת נעמה

עמית@

New member
נעמה ../images/Emo24.gif

לרוב הכאב הנפשי גדול יותר מזה הפיזי, וההרגשה החזקה כל כך שהיית מוכנה לעבור את הכאב הזה לו רק היתה לו תמורה, הסבל הזה לשווא הוא המפיל כל פעם מחדש. נמאס כבר, מסתבר שאת כן גיבורה, או שפשוט את רוצה כבר ילד, ואת לא מדחיקה את זה בכלל. אין ברירה, חייבים להמשיך, עד שזה ייגמר, עוד
אחד

מיכל ק-ש

New member
יש חודשים שבהם זה מכה בך כמו פטיש ../images/Emo88.gif

ויש חודשים שזה איך שהוא עובר יותר בקלות. כל פעם כשעולים מדרגה, או עושים שינוי בטיפול, או כשמתקרב איזה ארוע סימלי, נדמה שלא יכול להיות אחרת וזה פשוט יקרה החודש. וכשזה לא קורה, זה כואב נורא. אבל את יודעת שתתאוששי ושיהיה בסדר. בסוף ננצח. נקווה רק שזה יהיה במהרה. מיכל.

יפעתי&

New member
נעמונת ../images/Emo24.gif לחזק את ידייך

ולקוות יחד איתך שחודש חדש יזניק התחלה חדש להריון חדש שבסופו ...
שיהיה

נעמונת גם אני שולחת לך אנרגיות .. ../images/Emo28.gif

חיוביות לחודש חדש ואופטימי מתמיד ....
המון בהצלחה ותיהי חזקה אנחנו איתך ....
יונית החיננית

הרמוניה

New member
הגיבורים האמיתננם הם אלה שעושים

למרות צביטת הפחד משיכת הדיכאון והיאוש שמאיים להזדחל אם לא נגרש אותו.... לא אלה שלא מרגישים כלום........ מאחלת המון הצלחה הרמוניה

נעמונת

פטיש פטיש, אבל את פטיש יותר גדול! וזה יצליח, באמת! אולי אפילו כבר בחודש הבא... ומנסיוני כפסיכולוגית רפואית אני יכולה להבטיח לך שהדחקה לפעמים זה טוב ומועיל... תדחיקי כמה שאת רוצה, העיקר שתמשיכי לעשות מה שצריך.

טביקאט

New member
למזריקה הגיבורה

מקווה שלא תצטרכי לגייס יותר כוחות, שהגמד לא ידפוק בראש, ושתפסיקילהרגיש מדחיקה, כי הטיפול הזה יהיה האחרון! המון הצלחה בטיפול טביקאט

מרב.

New member
הדחקות זה בריא מאוד ../images/Emo8.gif

לא היינו מתפקדים בלי הדחקה, לא כל שכן בנושא כל כך רגשי, אמהי, חייתי, קדום וטעון- הנסיונות להרות. זה לא שאת גיבורה, אין פה גבורה, אבל יש בך הרבה נחישות, התמדה, אומץ (לצד הפחד והחשש), אהבה, רצון וכמיהה. ועוד הרבה דברים נעמה, שעליהם את צריכה לתת הרבה קרדיט לעצמך. נכון שבליעת כדורים קלה יותר מהזרקה, בכל התחומים והמובנים, ובוודאי מבחינת הכאבים וההתעסקות סביב זה, אבל מצד שני הזריקות יעילות וממוקדות יותר ועם הרבה פחות תופעות לוואי. תעיפי את הגמד לאגדות, תפעילי רק את האיש והזיכרון, ואל תתני לאף אחד לדפוק לך על הראש (בטח לא לעצמך
). יש ב"מעבר שלב" משהו שגורם לנו לעשות חושבים ומעין חשבון נפש, אני מקוה שזה יעבור לך מהר ושלא תשכחי את האופטימיות והתקווה בדרך אל האושר (היא תהיה קצרה ומהנה יותר אם תקחי אותן כבנות לוויה, ולא את הגמד המעצבן שלך
) מחבקת, נעמונת, ושולחת כוח ואהבה, מרב

@ריטה

New member
תנסי גישה שונה

כל פעם שעליתי שלב אמרתי לעצמי שכיוון שהשלב הזה הוא יותר אינטנסיבי הוא בטח גם יותר יעיל. חוץ מזה החיים ממשיכים. לפני מספר חודשים סיפרתי איך קיבלתי בהפתעה חופשה בחול ונאלצתי להזריק בטרמינל, ואח"כ לבקש מחברה הכל הפך להיות בדיחה אחת גדולה לפעמים צריך קצת הומור שחור, כדי לראות את האור נכון, שלפעמים מוותרים על כל מיני דברים אבל המטרה מקדשת....

למעלה