גם אצלי עידכון שני

arielsb

New member
גם אצלי עידכון שני ../images/Emo13.gif

טוב.... יום אחרי פתיחת הבלוג שלי, אני מעדכן אותו בשנית.. כתובת חדשה, שרת חדש (תודה!) blog.asd.co.il כן.. אני יודע.. צריך ארכיון.. תבוא תספר לנו על עצמך... זה יגיע.. מתישהו... אשמח לקבל חוות דעת נוספת על העיצוב (שהוספתי רקע), הכתיבה ובעצם כל מה שתרצו... תודה מראש אריאל

איה@

New member
אריאל - זה לא קורה לי הרבה ../images/Emo26.gif

אבל העלית דמעות בעיני. אתה כותב בכזו כנות ורגישות, ואתה מצליח להעביר את התחושות שלך בצורה חזקה כל כך - מאד מרגש! עכשיו אני אפופה עם הכתיבה שלך. וזה כל מה שחשוב כרגע. מחר אתייחס לעיצוב....... תודה לך
אני הולכת לישון במחשבות עליך. ובזכרונות משלי בגילך.
איה.

arielsb

New member
זהו? אין יותר הערות?

מעניין אותי מה אתם חושבים... תודה מראש אריאל

ali25

New member
דווקא יש

אהבתי את העיצוב, הוא קצת מפתיע וגם מאוד נקי והמילים, הו, המילים ... אולי בגילי המופלג (לא כזה, אבל לעומתך, מאוד..) מתגעגעים אפילו לדברים הלא כל כך נעימים, אבל כל כך רעננים, של התאהבות ולבטים והכל... תהנה מכל רגע

or001

New member
ואם בעידכונים עסקינן....

אז עדכון כפול באתר שלי - אחד מהיום ואחד מאתמול, שלא עלה לאינטרנט אתמול בגלל בעיות בשרת. אז תגללו הרבה למטה [שתיכנסו לאתר אתם תבינו] ותסתכלו על העדכון מאתמול [10.2] -שווה. ומסך פתיחה חדש בסגנון.............. נכון - רטרו! אל תשכחו להיכנס!
אור

emale

New member
אה, וגם אצלי יש עידכון... ../images/Emo5.gif

ולמה האייקון הירקרק המפוחד למעלה? תקראו לבד. Emale סייברלייף

איה@

New member
emale - תרים ת´השפתיים כלפי מעלה ../images/Emo6.gif

אז ככה....קודם כל תחייך - כי נראה לי שהבראת
והבריאות היא מעל לכל. שנית - נראה שהפרסום רק יועיל לך......אולי שכחת...אבל ב"פתיחה החגיגית" שלך כתבת: נהניתם? ספרו לחבריכם. אולי בסוף מישהו יקנה את האתר הזה ואני אהיה כל כך עשיר שלא אצטרך יותר לבלבל לכם פה את המוח ואוכל לפרוש בשקט לפנסיה מוקדמת.
וברצינות עכשיו: אני מבינה אותך ביותר. אני שלחתי לקוח פוטנציאלי - לראות את האתר שלי..... ובמקום לקבל תגובה מקצועית, קיבלתי תגובה על דברים שכתבתי....ובפרוש הרגשתי פלישה וחיטוט בחיי האישיים, שאומנם פתוחים לכל - אבל בעצם רק לעינכם - לעיני "המבינים" וה"שייכים" מוכרחה לציין שהרגשתי לא נוח בסיטואציה הזו. מילת הרגעה - אתה כותב מקסים - אבל אין בכתיבה שלך משהו ש"יסמן" אותך מבחינתי אתה יכול להיות כל אחד! - אני בטוחה שלא יזהו. ותוֹדה שיש בזה קסם.......!!! מזלך שלך - שהרגעת אותנו, ואתה ממשיך לכתוב.
איה.

emale

New member
איה, איה... ../images/Emo24.gif

מה הייתי עושה בלעדייך?
נראה לי שרוח הדברים שכתבתי יצאה מלנכולית יותר ממה שהיה צריך. זה בסדר, אני רגוע (וזה שנגמרו לי הציפורניים לא קשור בכלל. סתאם) הבנת בדיוק את הנקודה - מה שמפחיד קצת זה הפלישה הזו של אנשים שלא ממש תיכננת שיכנסו לך לבלוג/לחיים האישיים, או לפחות לא כשהם מתכוונים לבוא במאסות. אבל זה בסדר, אני אסתדר איתם. מקסימום אשים שלט "יצאתי להפסקה, תבואו מחר"
Emale סייברלייף

איה@

New member
אור ../images/Emo62.gif

אהבתי את מסך הפתיחה. אני רואה שהשאלון תפס תאוצה
כל הכבוד לאמיצים.
איה.

genotip

New member
אור ../images/Emo13.gif תגובה סוף סוף

מאז הפעם הראשונה שהעלת את הבלוג שלך רציתי לתת לך את דעתי על העיצוב. משהו מה, אף פעם זה לא יצא, גם אתמול, אחרי שכבר פתחתי הודעת תגובה הייתה הפסקת חשמל... בכל אופן, הדבר שלי לפחות מפריע בבלוג זה הגודל.. הכפתורים ענקיים.... לא עדיף לדעתך להקטין את זה קצת? ולסגנן קצת יותר (אם תרצה)? דבר נוסף, שים לב שכל הקישורים אצלך (בלינקים) נפתחים בתוך הפריים עצמו. (פשוט הוסף target="_blank"). וזהו... זה מה שיש לי להגיד אריאל www.asd.co.il

veredgf

New member
חביב ביותר

נהנתי לקרוא את התשובות לשאלות... אתה צריך איזשהו מקום לתגובות באתר נראה לי... משהו מידי כזה, לא? ורד

or001

New member
תשובות לורד ולאריאל ועוד משהו

ורד - אוסיף בכיף, בגיל, רינה וששון תגובות באתר שלי אם רק אדע איך...
אריאל - בשלב זה אני מעדיף להשאיר את הכפתורים כמו שהם, אולי בעיצוב הבא של האתר...... אשנה את הקוד בעמוד הלינקים. עוד משהו - כנסו היום אחרי שש - האתר יעודכן עוד פעם.
אור

למעלה