גם אצלכם יורד גשם

Mr Ka

New member
גם אצלכם יורד גשם../images/Emo35.gif

אך... הריח העולה אחרי הגשם הראשון, משכר אותי וגורם לי לנדוד למרחקים. שיהיה חורף נעים לכולם (לא, אני לא הולך לישון את שנת החורף שלי, בחורף אני מתעורר). לרוכבים על הדו גלגלי - היזהרו בחוץ, ומקווה מאוד שימי שבת השמיים יתנו לכם לעשות את מה שהינכם אוהבים כל כך, לרכוב... וליהנות. יום נעים לכולם

kimo

New member
ימי שבת??? ../images/Emo12.gif

ולמה שהגשם ימנע מאיתנו לרכוב???

Mr Ka

New member
למה../images/Emo35.gif שאלה טובה....

אני מת לראות אותך רוכב על המשולש, המרובע, הנשיא, או שאולי יהיה לך נס הרים - הפוך או לא, ההחלטה שלכם - כמובן שאני אהיה באוטו הליווי במקרה הזה (אם ירצו) אתמול כשאני עשיתי רכיבה, בלי גשם, ועם מזג אוויר נפלא (שעות הערב המוקדמות), החליטו חבורת ילדים שכל המדרכה וגם חלק מהכביש שייכים להם (ככה זה כשרוכבים על סיטי בייק - יודע מה זה בכלל
) ואז נהגת מאוד "אדיבה" ו"נחמדה" החליטה שהמדרכה שייכת גם לנהגי המכוניות והחליטה שהיא הופכת אותה לחניה - אם היו שוליים באיזור הרכיבה שלי, הייתי רוכב עליהם - רק חבל שהיא לא ידעה להשתמש במראה הימנית כי.... נכנסתי ברכב שלה. לי ולג'וינט (השכויות שמורות לא זוכר למי) שלי שלום... לצערי גם לרכב שלה. כן, ככה זה בנתניה, רוכבים על המדרכות על מנת להגיע למקום נורמלי יותר. בוא תראה פעם איך נהגים נוהגים בתור העיר המטורפת הזו. פחד אלוהים. מפחדים שייגמר להם הכביש או משהו כזה. מנסים להספיק להגיע לכל מקום בתוך העיר במהירות האפשרית. כאילו זהו, לא ניתן להגיע לשם יותר, סוגרים את העיר. מעצבן

ennicka

New member
מסקנה?

לא גרים בנתניה אם לא ממש אבל ממש ממש חייבים

Mr Ka

New member
צודקת

יש למישהו/י מרפסת להשכרה
אסתפק גם במלונה של הכלב או הלול של התרנגולים. לא מלכלך ואם כן מנקה אחרי. עדיפות למחוץ לנתניה כמובן. בתמורה אכניס את העיתון בבוקר, ארתיח את הקומקום ואולי אם יתחשק לי אכין גם ארוחת בוקר (אין תפריט קבוע מראש)

shiri 80

New member
שום דבר לא ימנע

מחברים מגב לגלגל הקידמי שיפנה את המים ועוברים בשלוליות ... אין כמו לעמוד על הפדלים , לקחת נשימה ארוכה וקרירה לטפס מעלה מעלה ולתת לגשם לדפוק על הקסדה (מניילנים אותה קודם? חחחחח) אוי בא לי גשם צביקה רק הבנתי שיש מלחמה אחת בימים של גשם בגוף שלך במשום מה מעדיף את הפוך על פני חולצות ארכות ומעילי רוח דקיקים

kimo

New member
אם כבר - עוד מלחמה אחת קטנה....

ההתלבטות בין דרפטינג (וקבלת מנת מים הגונה מהצמיג שלפנייך) או לחטוף את כל הרוח אבל להישאר יבש מבוץ...

ennicka

New member
../images/Emo22.gif אָגרוֹבָּקטֵריוּם...

...זה שמם של הברנשים בקרקע שעושים לנו את הריח הזה אחרי הגשם
(ואלו היו 60 שניות על הקשר בין חיידקים בקרקע וריחות של סתיו
)

Mr Ka

New member
אגרו מה../images/Emo35.gif תגידי...

את חושבת שיש לי כוח לשבור את השיניים שלי ככה על הבוקר עם כאלו מילים
אם זו לא מילה של שלוש הברות, עם ארבע אותיות שכולן אותו הדבר (נחשי איזו מילה זו) אני לא מתאמץ לקרוא....

למעלה