גם אצלכם יש את הקטע של המקובלים?

גם אצלכם יש את הקטע של המקובלים?

כי גם אצלנו
אני לא ממש מבינה את הקטע הזה, לנו יש ילדות שהם הכייייייי מקובלות וכולם מסתכלים עליהם ויש את הבנות שהם בצד בגלל שהקטע או ההתנהגות של הילדות ה"מקובלות" לא מוצאת חן בעיניהם! בדרך כלל זה מעט מאוד. אבל מה אתם מציעים לעשות? כאילו הם מדברים ומדברים ואומרים כמה הם רוצים שהשכבה תהיה מגובשת
ובסוף הם אלה שמסתכלים על האנשים כמו אל זבל. וזה ממש מעצבן. אז אממממממממ תגידו לי מה אפשר לעשות? כי אותי זה כבר ממש מעצבן!

בכל מקום קיים הקטע הזה

אל תרגישי מיוחדת שזה גם אצלך.. לפי מה שקורה בבית ספר שלנו,אין דבר כזה מקובלים,לפחות אני לא מכנה את זה ככה.. ה"מקובלים" הם בעצם הילדים שעושים המון רעש ולא אכפת להם באיזו צורה להתבטא,ואלה שתמיד מסתובבים עם החבר'ה. ה"לא מקובלים" הם אלה שתמיד בפינה,השקטים והחמודים שלא רוצים להיות בולטים. זה פשוט כמה סוגים של נוער. אין מה לעשות בנוגע לגיבוש השכבה,הרי את אמורה להתחבר רק עם מי שנוח לך איתו! ולא מישהו "מקובל". הבנות הכי מקובלות עלק-הן פרחות. לפחות בבית ספר שלי. תראי לי מישהי יפה אבל צנועה,שלא רוצה להיות בולטת..והיא ממש מושכת. את חושבת שישמו עליה? אני לא חושבת. מישהי שמוכרת את עצמה-יותר קל לקנות. ומי שלא מסכים איתי-שלא יגיב..או שלפחות יגיב אבל לא יאכל אותי בטענות. תודה. ודרך אגב,אני חדשה..אני מקווה שאני יתמיד להיות פה ואני לא חנונית,אני לא מה"לא מקובלים" אני פשוט בסבבה עם כולם וכולם מכירים אותי בגלל הקריזות הבולטות שלי =] אני פה,כי זה נישמע לי נורא מעניין הפורום.

את צודקת. זה מעצבן,

אבל אני מניחה שהפיתרון האולטימטיבי הוא להתרחק מהילדים ה- so called 'מקובלים' כי אם הם אכן מתייחסים כמו אל חרא לאנשים, אז הם לא שווים את ההתייחסות או את האמפטיה שלך. העיקר שיש לך את החברים שלך, לא משנה איך הם 'מקוטלגים' בחברה - חנונים, פריקים או וואטאוור, כן, העיקר שיש לך אותם, שאת סומכת עליהם, מרגישה איתם בנוח וטוב לך איתם. זה הכי חשוב. זין על השאר. [וכן, אני יודעת שקל להגיד וקשה לעשות, אבל תנסי. בשביל עצמך.] ברוכה הבאה אלינו.

למעלה