גם אצלכם מבשלים/אופים יותר מכרגיל? זה מה שהכינה לנו

חנהפ

Active member
גם אצלכם מבשלים/אופים יותר מכרגיל? זה מה שהכינה לנו

הג'וניורית לארוחת ערב אתמול
סושי בתפזורת

 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
בגדול, כן. הבעיה היא שכל כך לא מגוונים אצלי שקשה לנסות אתם

דברים חדשים שבא לי לנסות.
 

אמרלדה

Active member
וואי וואי איזו צלחת. חנה, יכולה לכתוב לי מה המרכיבים שלה?

&nbsp
טעמי סושי בלי אורז? הלוואי עלי.
 

אמרלדה

Active member
שבוע טוב ותודה. נקרא נפלא. אני בהחלט אכין לנו, ואגלה לך ש

&nbsp
אכין את זה בכלל בלי אורז, או - תהרגי אותי -
&nbsp
מעט אורז בסמטי ארוך. וזה בדיוק מה שאמרת לא לעשות.
&nbsp
כי אם לבחור בין סושי אמיתי לבין הסוכר, שלא יעלה, אז...
&nbsp
ערך גליקמי של אורז בסמטי: חצי מאורז אחר.
&nbsp
סליחה ומחילה.
 

אמרלדה

Active member
בהחלט מבשלים ואופים יותר מכרגיל. יחד עם זאת, כמעט לא עולים

במשקל, כי מקפידים על אוכל דל פחמימות. כמעט. חוץ מפירות.
מכינה מאפים מקמח שקדים. שום דבר לא תופח כמו שצריך כי אפילו אבקת האפיה
לא עוזרת, אבל טעים, וזה בשבילנו, אז מה אכפת לי?
יש לי פנקייק, פיתה, הכנתי מאפה שנראה כמו בסיס לפיצה, ופיצה.
חוץ מזה אני על חלבונים מן החי והשלם על הקטניות שלו. אין בשורה מי יודע מה:
פיצת בשר טחון, כנפיים אפויים ברוטב, קבבים עם קנמון תוצרת בית, עוף על מצע
חבילת שעועית ירוקה או ברוקולי, דניסים בסגנון סלונה עיראקית על עגבניות ובצל,
לברקים, ועוד... הכל פשוט אבל משקיעה בתיבול והכנה ויוצא כל כך טעים.

אגב, גיליתי שאפשר לאפות עוף או דגים על מצע של כל דבר: שעועית ירוקה, ברוקולי, כרובית, עגבניות, וכו'. אנחנו כל כך רגילים לתפוחי האדמה שלא מנסים דברים אחרים. רק צריך להשוות זמנים. אם מכינים את זה מדגים, למשל, אז לבשל קודם את הברוקולי והכרובית, וכו'.

מסעדות חסרות לי. מאוד. אנחנו צרכנים קבועים של פעם לשבוע. מתגעגעת לזה... :) שבת שלום.
 
למעלה