בהחלט מבשלים ואופים יותר מכרגיל. יחד עם זאת, כמעט לא עולים
במשקל, כי מקפידים על אוכל דל פחמימות. כמעט. חוץ מפירות.
מכינה מאפים מקמח שקדים. שום דבר לא תופח כמו שצריך כי אפילו אבקת האפיה
לא עוזרת, אבל טעים, וזה בשבילנו, אז מה אכפת לי?
יש לי פנקייק, פיתה, הכנתי מאפה שנראה כמו בסיס לפיצה, ופיצה.
חוץ מזה אני על חלבונים מן החי והשלם על הקטניות שלו. אין בשורה מי יודע מה:
פיצת בשר טחון, כנפיים אפויים ברוטב, קבבים עם קנמון תוצרת בית, עוף על מצע
חבילת שעועית ירוקה או ברוקולי, דניסים בסגנון סלונה עיראקית על עגבניות ובצל,
לברקים, ועוד... הכל פשוט אבל משקיעה בתיבול והכנה ויוצא כל כך טעים.
אגב, גיליתי שאפשר לאפות עוף או דגים על מצע של כל דבר: שעועית ירוקה, ברוקולי, כרובית, עגבניות, וכו'. אנחנו כל כך רגילים לתפוחי האדמה שלא מנסים דברים אחרים. רק צריך להשוות זמנים. אם מכינים את זה מדגים, למשל, אז לבשל קודם את הברוקולי והכרובית, וכו'.
מסעדות חסרות לי. מאוד. אנחנו צרכנים קבועים של פעם לשבוע. מתגעגעת לזה...

שבת שלום.