גם אצלנו היה שיפוט מוזר..

R A N c h

New member
גם אצלנו היה שיפוט מוזר..

נראה לי השופט עישן משהו לא חוקי לפני המשחק.. הוא פסל לרעננה שער אחד (שאני לא בטוח אם מוצדק או לא) ולצורן 2 (אחד מוצדק ואחד לא) והוציא שחקנים ל-2 דקות על שטויות.. גם היינו במצב של שלוש נגד שתיים שלא ברור לי בכלל איך הגיעו אליו.. בקיצור שכונה ולטורין: ניפגש ב-28..

טורין

New member
היה לנו את אותו שופט כמוכם

זה שופט מוזר.. הוא באמת מוציא על שטויות היינו 3 פעמים בפאוורפלי והם היו פעמיים + פעם אחת 4 על 2. גם הוא כל פעם עוצר את המשחק כשיש הרמת מקלות או מה שהוא טוען "מסירה עם היד" מה ששכחתי לציין על המשחק שלנו זה השחק המעולה של השוער שלנו, היה לו יום מעולה פשוט והוא הציל כמה מצבים מסוכנים כולל 1 על 1 . כמה שחקנים של צורן נשארו לראות אותנו ואפילו עודדו אותנו יחד עם שחקני רעננה שכנראה זוכרים את המכות שלהם נגד ראשון. אז תודה להם
והם גם בטח יספרו לך עוד על המשחק באימון שלהם. לרן: כמובן! אתה יודע מי יאמן אותכם בגמר? גבי אולי? אני מקווה שפאשה לא יארגן לנו משחקי אימון אחד נגד השני לפני הגמר! ובכלל, איך הוא יכול להיות ניטראלי? זה באמת מצב אבסורדי! מישהו יודע אם גם המשחק של המקומות 3-4 יהיה באותו יום? כנראה שמה שכתבו כאן על רעננה נכון: באמת היו שם הרבה שחקנים שנראו כמו קטנים.. איך קרה ששחקנים טובים והשוער פרשו? סתם ככה? זה נראה לי מוזר..

goalscorer1

New member
על המשחק

ובכן..לדעתי התוצאה לא הכי משקפת..אולי הגיע לצורן לנצח אבל לא בהפרש שלושה שערים. כמו שאמרתי, הקבוצה שלנו היתה מורכבת משלושה שחקנים רגילים, וחמישה שחקנים קטנים, פלוס השוער מהקטנים. ככה שהיה ממש ממש קשה להישאר במשחק ולפתח משחק. שחקנים צעירים כאלה לא היו מסוגלים לעמוד ברמה הזאת..לא במעמד כזה. במיוחד השוער. לגבי השופט, כל הגולים שנפסלו, הייתי עד להם. לרעננה נפסל גול חוקי לחלוטין. שחקן אחד משלנו השתגע על השופט אם ראיתם את זה וכמעט הורחק על זה. זה היה לא יאומן. לצורן נפסל גם גול חוקי, ועוד גול לא חוקי שנפסל בצדק. אבל מה שבאמת העיק על ההפסד היו ההרחקות המוזרות בסיום. כשרעננה חזרה למשחק והיה נראה כאילו היא עומדת להשוות עם הלחץ המאסיבי על השער של צורן, השופט הרחיק בצורה מוזרה (גם קצת מסריחה דרך אגב) את יונתן, לאחר שבבירור שחקן צורן נתן לו מקל בצוואר. אם ראיתם את יונתן שוכב על הריצפה ולא זז, כשהמשחק נעצר לכמה דקות, זה היה בגלל שהוא פחד לזוז כדי לא לשבור את הצוואר. ועוד הוא הורחק על זה!! ההרחקה השניה בדקות הסיום, מוזרה אפילו עוד יותר, היתה של גלעד. שחקן צורן תפש לא את המקל ולא נתן לו לזוז ממש מולל העיניים של השופט. כדי לא להיות מורחק, גלעד צעק לו לעזוב את המקל והוא לא עזב. הוא ניסה להשתחרר ולא הצליח. לאחר איזה עשרים שניות כאלה ממש מול השופט, כבר לא היתה לו אפשרות אחרת אלא להרביץ לו כדי להשתחרר. הוא היה כל כך עצבני מההרחקה שהוא צעק לשופט איזה קללה והורחק עד לסיום המשחק. אפילו הקהל לא הבין למה השופט הרחיק אותו זה היה ממש ממש מוזר. בקיצור...סיום די מגעיל למשחק שלדעתי כן התעלה לרמה יחסית טובה.

goalscorer1

New member
דרך אגב

מגיע כבוד לשוער של צורן שלדעתי הציל להם את המשחק. הוא לקח כמה גולים ממש בטוחים. בסיום כשצורן הבקיעה את השביעי..זה היה מצב של ארבע על שניים.. נו באמת

טורין

New member
אולי כי

לא ראיתי את השליש האחרון, אולי שם באמת היה מעניין אבל היינו עסוקים כבר בחימום למשחק לנו.. ו2 השלישים הראשונים לא היו טובים כ"כ כי נראה שצורן שולטת המשחק ורעננה די ויתרה. לא חשבתי שרעננה תחזור למשחק. הבנתי שהערים שנפסלו מתקזזים בסוף ואין יתרון אף קבוצה אתה יכול להסביר לי לאן נעלמו כל השחקנים של רעננה?!

goalscorer1

New member
השליש האחרון

התנהל בשליטה מוחלטת של רעננה עד להרחקות המוזרות..שהותירו אותה בשני שחקנים על המגרש. לאן נעלמו כל השחקנים? הרבה שחקנים לא היו אף פעם לרעננה. אבל מהשחקנים שכן שיחקו השנה, חסרו שלושה. אחד השוער- הורחק מהליגה לחלוטין בעקבות מאפיה שלדעתי עשו לו (הוא רב עם איזה מאמן רוסי אחד..הזמין עליו משטרה כי הוא הרביץ לו..ומיד כל המאמנים דאגו שהוא לא ישחק בליגה יותר). שני שחקנים- אחד לא יכל להגיע.מגן. ועוד אחד ישב שבעה על חבר שלו שהתאבד. חלוץ

R A N c h

New member
תודה..

goalscorer-תודה על המחמאות.. לדעתי שני השלישים הראשונים היו בשליטה טובה של צורן, והשליש השלישי היה כולו של רעננה- לצורן (וגם לי) יש נטיה מרגיזה להתחיל לחטוף גולים אחרי שהמשחק כבר סגור. ולטורין- כן, הגמר ב-28. אני חושב שגם המשחק על המקום השלישי באותו תאריך.

טורין

New member
נכון

פשה אמר ש99% שזה ב28, איזה חרא! אז יש לך מושג מי מאמן אותכם? לי אין שמץ! אה, וגם כנראה שתשחקו עם החולצות השניות שלכם, לא הצהובות.

טורין

New member
רגע, ה-28?!?!

הייתי משוכנע שפשה אמר ה-21!! אתה בטוח? זה לא טוב..קבעתי משהו ל28...

למעלה