גם אשקלון מטווחת

גם אשקלון מטווחת ../images/Emo47.gif

הנה כי כן "ההתנקתות" הצליחה לרשום עוד הישג. אחרי עשרות הטילים שנשבו במושבי הסביבה של הנגב המערבי, הנה אנו חוזרים לריטואל שדרות. שגם היא נכנסה לעסק הספיגה רק בשנת 2003. והנה ממשלת שרון ושות' מראה שהיא נגד קיפוח. הנה עיר ואם גדולה הרבה יותר, שלא נפגעה מטילים מאז מלחמת השחרור כל הכבוד. כפר סבא ורעננה בדרך. ועוד לא אמרנו דבר על מה שיקרה אחר כך ביו"ש. אבל, אני מיד נזכר בכל דברי מגיני "ההיתנקות" : מעתה לצה"ל לא תהיה בעיה להכות בלי עכבות משום שכבר זה לא איזור "כבוש". ואז אני רגוע. אפשר לסמוך על סמוך. מה שממשלת שרון לא תתן לעולם לקרות באשקלון, לא יקרה גם ברעננה , והרצליה. משייניקין ועד סביון. אין צורך להזכיר את השויות שאמר הרמטכ"ל המודח יעלון, שהעז לצאת נגד שהרון. אני בטוח שמנגנון הרציונליזציה, ימשיך לעבוד ומצדדי המנוסה-עקירה ימשיכו להצדיק אותה. כי הרי מה יותר קשה מלהודות מטעות פטאלית, אז עדיף להכנס למגננה.

dudik5

New member
וכמובן שאם לא היינו יוצאים מעזה

זה לא היה קורה ולא היו יותר פיגועים והרוגים וכולנו היינו מרחפים ברחובות עם חיוך זחוח על הפנים. עדיף ללראות את נמציאות כאשר היא טופחת לנו בפנים ,ולהתחיל בצעדים למציאת פיתרון קבע ,וזה בדיוק מה ששרון התחיל לעשות. וכמו שאמרו חכמים "גם מסע של 1000 ק"מ מתחיל בצעד אחד קטן". אריאל שרון ראש הממשלה שלנו.

Archibald

New member
זה אומר שאנחנו צריכים לעזור להם

להרוג אותנו? יש לך תשובה קונקרטית לנפילות הקסאמים באשקלון, או לא?

dudik5

New member
כנראה שלא הסברתי טוב

היציאה המבורכת מעזה רק מקרבת את קץ הסכסוך. תנסה רגע לחשוב עם הראש ולא עם הטסטוסטרון

Archibald

New member
האם השתלטות החמאס על הרש"פ

מקרב את קץ הסיכסוך? לי ניראה שצעדנו לפחות מאה שנה אחורה.

אתה כסיל. אשקלון לא היתה מעולם../images/Emo128.gif

בטווח הטילים. המנוסה הכניסה אותה לטווח הטבח! ומה שקרה לאשקלון יקרה בכפר סבא, פ"ת והרצליה, רעננה. בדיוק כמו שצפה הרמטכ"ל המודח משה יעלון, שהעז לחשוף לרגע את בגדי המלך החדשים. איזו מדינה בעולם היתה מסכימה היתה מניחה יום אחד לכך שטלים יפלו בעריה? ארה"ב , גרמניה, שוודיה, אילטיה, מצריים? אבל אצל שמאלנינו כל עוד הטילים לא נופלים להם על הבית בגוש דן, קטן עליהם.

gidi2005

New member
אתה יודע בכלל מהיכן יורים על אשקלון

אז אני אומר לך הם יורים מהתנחלות גדיד לשעבר ולכן הם מגיעים לאשקלון .אז תפנו תמשיכו לפנות ללא הסכמים .

כשאין שליטה על ציר פילדלפי זה מה

שקורה. לכן אבי דיכטר עד שהצטרף לחוות החיות, התריע עד כמה מסוכן לנטוש את פילדלפי ששולט בכל הרצועה. הרצועה הופכת לבסיס איסלמי ! יש הוכחות לכך שאל-קעידה נכנסו פנימה ומכינים מגה פיגוע.

למעלה