גם אתכם בבית

heaven is here

New member
גם אתכם בבית

ככה מפנקים? גם אתם רוצים לעבוד במסעדות דגים? גם לכם לא אכפת שהיא גופה? גם אתם מתים לעשות את שלי יחימוביץ'? גם אתם גרים בפתח תקווה? טוב,די הבנתם את המסר
ובכל זאת,איך התחברתם לאינפקציה,לשירים ובכלל...? מה יש לכם לומר?

../images/Emo54.gifאיך התחברתי ?../images/Emo12.gif

אוקיי אינקפציה משלבים הומור במוזיקה מה שנראה מוזר בהתחלה עם הזמן מתרגלים ואוהבים את זה זה סוג מוזיקהו מילים שאחד לא הולך בלי השני הם עושים את זה יפה וכמעט הכי טוב שאפשר זהו בערך

moshit1

New member
הכרתי אותם

מידיד שמאוד הערכתי באותה תקופה
ואיכשהוא נורא התחשק לי לשמוע אותם- כי הוא נורא אהב אותם. ודאמ- איך אפשר לא לאהוב אותם? הומור, אחלה מוזיקה, אחלה ליריקס.... נמ? יש סיבה שלא?

NimaZ

New member
../images/Emo108.gif

היה איזה יום אחד שממש שיעמם לי.. אז הקלדתי בקאזה "שוקי", סתם בשביל הכיף.. מצא לי שיר, הורדתי.. המילים פשוט הרגו אותי מצחוק. מאז אני שם..

../images/Emo121.gifאממ

אינפקציה זה לא ממש שירים כמו אביב גפן או משו כזה שאפשר למצוא אפלי נערים שמזדהים עם המילים ורוצים ילדים מהאמן
אבל זה מוסיקה מצחיקה שסתם נחמד לשמוע=]

../images/Emo181.gif

שמיק השמיעה לי אותם פעם ראשונה. דיי התלהבתי שירים קלילים כאלה ומצחיקים ומאז אני שומעת..

התחברתי לטימטום../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

בכיתה ז', בתחילת ז' בערך..כשעוד הייתה לי קאזה אז חיפשתי שירים של ניר פרידמן עם אני לא טועה. והיה "ניר פרידמן/אציטון" אז הורדתי. והופתעתי לגלות שזה לא ניר, ולא פרידמן. זה אינפקציה. ופשוט התאהבתי בשיר הזה. (אגב, גם כל המשפחה שלי..חח) ואז הורדתי עוד כמה שירים..עד החלטתי לקנות את הדיסק. נראלי שזהו

הטמטום, ללא ספק, שמעתי את פתח תקווה

ואת בקבוק עלי, שבהתחלה שנאתי, כי הוא מזרחי, וזה בלע ואז חבר שלי אמר לי שאני אידיוט ונתן לי את 'ככה מפנקים' אחרי שבוע רצתי אליו 'יורי זה גדול!!!' ומאז הכל התחיל... סיפור אהבה *פרצוף מלאך שיש בICQ ובמסנג'ר*, ו, ואז גם הלכנו להופעה שלהם וממש אהבתי אותם חוץ מזה שהלחנים שלהם ממש טובים, מסעדות דגים זה חתיכת מטאל בנזונה, ובכלל, המלודיה שלהם טובה, הם גדולים, טיהי

Slim Jim

New member
אני

בהתחלה השמיעו לי את ככה מפנקים ואז לא לקחתי את זה ברצינות. התחלתי לשמוע את אינפקציה אצל חבר. אלו שירים מאוד כיפיים אז שמעתי רק בשביל הבידור. אחרי ששמעתי את פירמידות ברדיו, נכנסתי לשוק כשגיליתי שמדובר באותה להקה. זה נתן לי פרופורציה
ואז כבר לקחתי אותם ברצינות רבה. הלכתי להופעות ומאז זה סיפור אהבה.

chezi1

New member
../images/Emo110.gifבוא נגיד...../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

מזה להתחבר לאינפקציה?! חחחחח ישר אתה שומע ת'מילים אתה קולט את הקטע של הלהקה, זה פשוט יוצא דופן לא יודע איך להסביר, אין הרבה להקות כאלה.... וגם מבחינה טכנית הם ממש מלכים!

Green mnm

New member
אין הרבה מה לומר בעניין..

הליריקה שלהם מדהימה [אני מעריכה יותר את הדיסק הראשון שלהם..], והם מנגנים כמו תותחים... עושים מוזיקה שווה ושונה. אני לא שומעת מוזיקה בעברית בכלל חוץ מאינפקציה וכמה שירים בודדים של להקות אחרות..

KaRnAf ReShAtOt

New member
שמעתי כמה אנשים ששרו שורות

שלהם ודיברו על כמה הם טובים, ואז ביקשתי מחבר שלי לשמוע את הדיסק שלהם והוא צרב לי אותו (כלומר, את "ככה מפנקים", זה היה לפני שנתיים). שמעתי את זה, אהבתי, והדבקתי חבר אחר שלי בזה, ואני והוא שמענו במשך איזה שבועיים רצופים כל הזמן אינפקציה, גם ביחד, והיה ממש כיף! עד שנמאס קצת לזמן מה. תשובתי היא שהתחברתי בהתחלה בעיקר למילים, אך היום אני מאוד אוהב את השילוב של המוזיקה עם המילים, שילוב מצוין.

למעלה