גם אתם אוכלים את הילדים שלכם?

mom&shaked

New member
גם אתם אוכלים את הילדים שלכם? ../images/Emo21.gif

פנינה של שקד שמאוד הצחיקה אותי יש לי סטיה קטנה, (אני מאמינה שקיימת אצל חלק גדול מההורים, תקנו אותי אם אני טועה) והיא אני אוהבת לאכול את שקד ומה הקטן הזה (שנתיים) עונה לי "לא לנשוך אמא!"

רותי ע

New member
אוכלים ? זוללים ../images/Emo13.gif

איך אפשר להתאפק? ואצלנו עידן הוא הנושך. לפעמים מרוב אהבה הוא זה שלוקח ביס מאמא. לא ממש נשיכה ולא מכאיב אבל כאילו רוצה לזלול אותי.. כמה חבל שזה יעבור לו

zimes

New member
כן. גם אנחנו.

והכי מהכל - הדולבון אוהב לאכול אפים של אחרים (ולירר עליהם ליטרים של רוק...). בהתאם, אחד השעשועים הגדולים שלהם הוא לדחוף אצבעות לפה של השני, ואז שניהם מתפקעים מצחוק...

Iris-1

New member
רותם אומרת בלי שיניים בבקשה.

אני מאד משתדלת אבל טורפת אותה בלי תבלינים בכל הזדמנות כמעט. אחרי האמבטיה זה עוד יותר כייף להריח ממנה את הסבון שלי והשמפו שלי ואז בכלל אין מה לדבר על אכילת ילדים. זה פרץ האנרגיה האחרון שעושים אצלנו כל ערב לפני השינה. זו הסטיה שלי.

רותי - ספיר בת 4 ומתה על זה עדיין.

וכפיר מתגלגל מצחוק דווקא כשאני מנשנשת את הצלעות שלו, עם השיניים אבל כמובן בלי להכאיב.

דיאנה1

New member
גם אני, ואפילו יש לי לגיטימציה!

מסתבר שככה אני מקבלת את החידקים שלו ומכינה בשבילם נוגדנים בחלב שלי! אז אני מבקשת, זו לא סטיה, אני פשוט דואגת לו

גם אני באוכלי התינוקות...

אני בד"כ מנשנשת את הבטן המתוקה ואת כפות הרגליים כמובן. תומרון בד"כ נהנה מזה מאוד
שירלי.

מנצלים את הזמן לפני שהיא תתחיל למחו

זה מתחיל בבוקר, נמשך בדרך מהפעוטון לאוטו ואח"כ בבית. אני מועכת אותה בנשיקות וביסים. מנצלים את הזמן לפני שהיא תגיד "אמא, די"!!! אתם יודעים, עם ניגוב הנשיקה. איך אפשר להתאפק??

נ ו ע ם

New member
פעם חשבתי על זה...

שאולי הביסים הקטנים האלו שלנו הביסים בלי השיניים הביסים עם כל האהבה שבהם... אולי הם חלק מ... מכך שהילדים מרים לעצמם לתת ביסים לילדים אחרים?! אלא שהם לא רואים את ההבדל ותחשבו על זה נועם.

רותי ע

New member
יש בזה משהו

לפעמים הם גם נושכים ילדים אחרים מאהבה. אני פשוט מלמדת אותו מתי הוא מכאיב ושצריך עד כאן..

נ ו ע ם

New member
הלימוד הכי טוב....

הוא דוגמא אישית! ללא מילים... ללא הסברים... רק הדגמא טבעית של החיים! כי אני מאמין שאם נבקש משהו ובו בזמן נעשה את ההיפך אפילו מאהבה! לא עשינו כלום... ואולי אפילו לימדנו חלק מתורת התחמון. זו דעתי נועם.

Yarik N

New member
דוגמא אישית |../images/Emo25.gif

מסכים עם נועם. כמה שזה מפתה לנשוך את הילדים (the other white meet) והם באמת טעימים... איך אפשר אח"כ לומר להם "לא לנשוך" "אסור" "זה לא נעים" הם לא תמיד מבדילים היכן עובר גבול הכאב... כשהפסקתי לנשוך את האפרוח הוא גם הפסיק לנשוך בגן.... אני מידי פעם מתקרב עם פה פעור ונהימות... אבל מסיים בנשיקה קולנית ומדגדגת (עם השפתיים) מקומות מומלצים: צוואר בתי שחי ירכיים בטן עורף טוסיק (לעיתים רחוקות..משתדל שלא) גב אף וזהו...נגמר לי הילד...

גם אני סוטה רצינית.

אבל מה? זה מה שמקבלים חזרה- ילדה שזוחלת לאמאבא, ורוצה לנשק עם פה פתוח, וללקק את ההורים שלה. בוני לא מרטיבה אותנו כמו שגלי מצליחה!

למעלה