גם אתם בדיכאון כבר מהחגים המתקרבים...

koko992

New member
גם אתם בדיכאון כבר מהחגים המתקרבים...

אני לא יודעת מה איתכם אבל נראה לי שזה דיי אוניברסלי להיות בדיכאון מהחגים המתקרבים.בעיקר אם את רווקה בת 30 פלוס(שכל האחים שלה נשואים חוץ ממנה) אני כבר מתחילה להיכנס לדיכאון מהחגים האלה...אין לי כוח לזה...
בא לי להיות אחריי כבר...

cvbty

New member
חגים

היי אני לא רווקה אבל גם מקבלת דיכאון מהחגים בגלל שאיבדתי את הוריי ובחגים הם הכי חסרים לי המשפחתיות המאכליים
למרות שהולכת או לאחים או לצד בעלי זה לא אותו דבר זה שונה ומרגיש אחרת ובגלל זה לא הכי אוהבת חגים
ובמיוחד שעכשיו יש לי בעיות בריאותיות וחשד לקרוהן בעיה במערכת העיכול ולא יכולה לאכול כל דבר וצריכה להסביר את עצמי וזה די מעצבן כל השאלות
אז מבינה אותך בטח גם אותך חוקרים אותך נו מה אם חבר אז מציעה לך לבוא ולא להיפגע מהשאלות אלא לספר או אפילו להעביר את הכדור לידיים של הם ותשאלי את המשפחה אם אולי יש להם מישהו להכיר לך ונראה מה יגידו אל תרגישי רע עם עצמך זה הכי חשוב
יש הרבה במצב שלך והיום עם כל עידן האינטרנט אני בטוחה שתימצאי מישהו אל תתיאשי תיהני מהמשפחתיות ובסוף זה יעבור
ואני באופן אישי הכרתי את בעלי ברגע הכי לא צפוי באינטרנט שלא ציפיתי שהייתי חולה ור סתם התכתבנו
אז זה יכול לקרות בכל מקום רק תהייה פתוחה לא להתייאש ותנצלי את הרווקות לפעמים זה כיף להיות לבד לצאת עם חברות לעשות חיים
בכל מקרה אם את צריכה לדבר או סתם מישהו חברה לאינטרנט אשמח לדבר

ברוכה הבאה קוקו

גם אני מאלה שלא אוהבים את החגים ומסיבות אחרות....

מכירה את הסרט "חתונה יוונית שלי"? (אולי אני טועה קצת בשם)

אולי כדאי למצוא דרך "להלחם" בהרגשה שלך? תרשי לי להיות לא מציאותית לרגע -
למצוא בחור במצבך ולקבוע איתו חג שבו שניכם אצל המשפחה שלך וחג אחרי ההיפך
למצוא בחורה כנ"ל ולגרום להרמות גבה משעשעות
למצוא בחורה כנ"ל וליסוע איתה לחו"ל

איך באמת היית רוצה שזה יקרה?
מה היה יכול לגרום לך לתחושה אחרת עם המשפחה (פרט לבן זוג)?

פריאל12

New member
קוקו

כמובן שהחגים (כמו השבתות) גורמים לצביטה בלב בקרב אנשים בודדים...
לראות את המשפחות ולחשוב על עצמך....
אבל יש גם משהו מאוד שמח ומשמח במשפחתיות הזו, והשבתות והחגים הם בדיוק
הזמנים בהם אנו זוכים להיות חלק מתחושת השייכות והליכוד.
ממילותייך "שכל האחים שלה נשואים חוץ ממנה" אני מבינה שמדובר במשפחה לא קטנה -
לאחים נשואים נלווים לרוב אחיינים ואחייניות ואני יכולה רק לתאר לעצמי את השמחה וההמולה
שבמפגשים המשפחתיים אצלכם

אני חייב להודות

שבניגוד לחגים קודמים שלי,שלא הרגשתי בהם כל בדידות בכלל,פסח האחרון היה אצלי מדכא ממש.פתאום רק עם ההורים בלי האחים ואפילו בלי הבת שלי.כבר היה עדיף לוותר על ארוחת החג.

dhome

New member
צודקת אפשר רק לברוח

אני מרגיעה את עצמי שגם זה יעבור....אבל ביניינו זאת לא הבעיה,הבעיה היא שעדיין לא מצאתי את בן הזוג המתאים...לא חשבתי שזה יגיע...ועכשיו אני כבר חושבת שאם לא ימצא,אז אני הולכת לעשות לעצמי ילד ,כי זה חסר לי...

למעלה