גם אתם מרגישים

גם אתם מרגישים

שכמה שיש לנו אנחנו רוצים יותר? ואני מדברת על הכל: אהבה...עושר... מה זה בדיוק? ולמה אנחנו לא מסתפקים במה שיש לנו?

Sefy

New member
אופי של בנאדם אולי ?

אני מאד מסתפק במה שיש לי, עושר אני למשל ממש לא מחפש. אם הייתי יכול רק לחיות ממה שיש לי, לא הייתי צריך יותר. אהבה, תמיד אפשר עוד, אני בהחלט לא אתנגד

Sad But True

תמיד כשטוב, רוצים יותר טוב. תמיד כשיש רוצים יותר אני באופן אישי בעלת נטייה ברורה לרצות יותר... מזדהה... לא יודעת מה עושים...

כי זה מה שדוחף אותנו הלאה

אם נייה מרוצים מכל מה שיש לנו, נאבד שאיפות, נאבד תיקוות, נאבד רצונות ליותר וניתקע במקום. החוכמה היא לאזן - לחייך ממהשיש היום, ולשאוף ליותר בעתיד

איך אפשר לאבד תקוות?

רק אדם שלא מאמין בעצמו מאבד את התקוות והחלומות שלו. שאיפות? - אפשר לשאוף לבריאות, לשאוף להתעורר בבוקר עם חיוך, לשאוף להנות מטיול רגלי בפארק קרוב... השאלה מהו היותר, שאת מבקשת לשאוף אליו? הרי העתיד איננו עדיין, וגם השניה הבאה, היא עתיד, וגם עוד 10 שנים הם עתיד... איזה עתיד את שואפת לבנות? אני שואפת לכך, שגם בעוד שניה, החיוך ימשיך להאיר את פניי באושר - ואת?

ישלי המון שאיפות

החל מהקטנות ביותר - לחייך בעוד 5 שניות כמו שאמרת ועד לגדולות יותר - אם זה משפחה משלי שאני מקווה שתיהיה לי יום אחד, אם זה בלימודים לסיים בציון שאני מקווה לסיים בו, לפתח קריירה, להצליח לעשות טיול בעולם. יש לי המון חלומות והמון תיקוות. ואפשר לאבד אותם בקלות, הייאוש מחכה מעבר לפינה, וזה מאוד קל להכנע לו.

יש דרך שלא להכנע ליאוש...

פשוט תשמרי על החיוך מרגע לרגע, והיאוש, גם כשהוא יגיע, השאיפה לאושר תגבר. בהצלחה

בוודאי

זה לא שאנחנו לא מסתפקים במה שיש, יש כאלה שכן מסתפקים אבל תמיד שואפים ליותר כי אחרת מה הטעם? כפי שציינה כבר מישהי לפניי, תמיד צריך לשאוף ליותר כי אחרת לא נשיג כלום ונישאר במקום.

דנטל

New member
למה להסתפק?

יש לי חיים מאוד טובים ואני מודעת לכך ומעריכה את זה, אבל למה שלא ארצה שיהיו אפילו יותר טובים?

מוותק

New member
ויותר גרוע מזה...

כשיש לנו זה לא מספיק.. וכשאין לנו את מה שהיה לנו, ומסתכלים אחורה, פתאום שמילם לב שהיה לנו כ"כ כ"כ הרבה ולקחנו את זה כמובן מאליו...

גלי 34

New member
עוד דבר

לפעמים אנחנו מעריכים דבר שהיה לנו רק אחרי שכבר אין לנו אותו...(לגבי אהבה,עושר,ועוד...

בשביל מה לסבך את החיים... ?

ככל שיש לנו יותר, ככה החיים הופכים למסובכים יותר... כשיש לבן-אדם בית גדול, הוא כל-כך פוחד מפורצים וכל מיני מרעין בישין, עד כדי כך, שפי כמה וכמה מההוצאות על הבית, הוא משלם על אבטחה... מערכת אבטחה עם אזעקה משוכללת... אז בחייכם, בשביל מה יותר, מהטוב, שכבר יש? תבינו איזה מאמץ הרצון לעוד דורש ממכם. כן, אני מאלה שטוב להם גם עם המעט שיש.

למעלה