גם אתם נחרדים מהפרסומת הזאת ב TV?

שרון123

New member
גם אתם נחרדים מהפרסומת הזאת ב TV?

פירסומת שניראית לסבית עד שמבינים שאחת מבנות הזוג מתה? אני ואישי פשוט לא יודעים לאן לברוח בכל פעם שהפירסומת הזאת מתחילה. בעיקר הוא, שליווה את ירדן משניידר למרתף של בילינסון
וכשבורחים מהפרסומת הזאת, נופלים על הפירסומת של השטן שבא לקחת את הבחור שאוכל יוגורט. ייאוש

אחשל

New member
היצירתיות של הפרסומאים עוברת כל גבול ../images/Emo46.gif

אנחנו משתדלים "לברוח" מפרסומות בלי קשר למידת הוולגריות שלהן - פשוט מזפזפים לערוצים אחרים. ערוץ 2 כמעט לא מוצג אצלנו בבית. אאל"ט, הפרסומת שאת מדברת עליה היא פרומו לסדרה כלשהי. לצערי היא לא הדבר הכי גרוע שראיתי, גם בערוצי תקשורת אחרים ובשלטי רחוב. ניהלתי לפני כמה שנים דיון אגרסיבי למדי על הנושא בפורום שיווק ופרסום. רוב התגובות שאני זוכר הגנו על הקריאייטיב... אגב, במקרה של פרסומת פוגעת (או כל שידור אחר שאינו לרוחך) אפשר לפנות אל נציב תלונות הציבור של הרשות השניה ולהתלונן. לפעמים זה גם עוזר. זה בטח יותר טוב מסתם להתייאש

24 ברבלה

New member
מסכימה עם אחשל

אין סיבה שלא תפני עם זה הלאה... לא יודעת על איזו פרסומת את מדברת אבל מאוד יכולה להבין את הקונטוציה שפרסומות מסוימויות יכולות לעורר...

לא ראיתי אותה וכנראה שטוב שכך!

יש לי יס מקס ואני מקליטה כל מה שאני רוצה לראות, וכך רואה את התוכניות ללא הפרסומות. מסתבר שחסכתי לעצמי כאב לב גדול.

למעלה