גם אתם קבלתם ת'מייל הזה?

גם אתם קבלתם ת'מייל הזה?

בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם/לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד נא להפיץ הודעה זו לכל מי שאתם מכירים רב פקד ג'ורש, משטרת ישראל מרחב מרכז ד"ר הילה בקר, ראש מחלקת מחלות מדבקות,בי"ח איכילוב.

yam shaket

New member
לא-קיבלתי לא לא דיבלתי כי

להיות מדובל בחברה זה לא להיות מקובל בחברה ואז מיסתכלים עליך כמו על קבצן שפושט יד-ולא רק זה אלא שמתיחסים אליך בכלל לא כקבצן אלא כאל מחבל מתאבד-מוסמך ,בעל הסמכה אקדמאית-מטעם מישטרת ישראל ובית חולים אכילוב-וזהו-צריך ללכת לישון צהריים כי אחרת לגמרי השמש משפיעה על מה שקורא...

תדביק תדביק סליחה

תיגע תיגע

yam shaket

New member
כתבתי על זה פעם שיר-

"הייתי בחור בישן-לא מנוסה עם כבשים...אמרו לי ישנה אחת ,אומרים אצלה..." אז בא אלי איזה אחד,שלום,רזה כזה,כל הזמן הלך עם הגיטרה.אמר לי-תראה בחור...חשבת על איזה משהו בצוותא...ואני-מה אני קבצן מדובל.... אחרי כמה שנים,ראיתי אותו...עומד עם גיטרה על הבמה..שר.היו שם מעריצות,חבל על הזמן.הכלתי,כמו דגנרט,תפשתי ראש ,על הכיפאק,על הגר...

yam shaket

New member
בואי נישמע את שלום ושלמה בהופעה

חיה ללא חידקים?בנוגע לפרגיות...אני מנסה להיות ארופאי מנומס..

זה שאתה מנסה להיות

אירופאי מנומס אומר ש: אתה לא ארופאי ולא מנומס? אתה ארופאי אך לא מנומס? שלום ושלמה? שניהם אגדות, ובכל זאת שילוב של שניהם ביחד לא נשמע לי מוצלח... אולי אני טועה כי כל אחד מהם מגניב אבל יש לו את היובש שלו... אבל ברגע שאתה במוזה זה בא לך טוב אבל נראה לי לערבב יובש ביובש זה כמו לאכול במבה עם חלווה :)

yam shaket

New member
פשוט מכיוון שאני מכיר את המטריה

אנ י יודע שאני עלול להכנס למצב שבו אשה שלוחת לשון שכמותך עלולה למצוא בי קורבן מילולי להתקפה ושיפוד-אז מן הראוי להזהר-לא זו כוונתי.מן הסתם אני מעדיף משהו כמו שלום עם שלום ושלמה עם ארצי-ככה-בנעימות שכלתנית שכזו

yam shaket

New member
מבינה?

בסך הכל-אני גם מזה וגם מזה...חלבה ובמבה-ועוד כמה מאכלים...זה בסדר-הכל תלוי במקום ובאוירה ובנוכחים

yam shaket

New member
לפחות אני מקווה שבפורום זה נדע

להתרועע מתוך הבנה וכיפיות שאינה גבוב של ציניות אלא יותר של חום אנושי אל אנשים שרוצים לתרום איכות-אחד לעולמם של האחרים....

למעלה