גם אתם שונאים את הסופ"ש או רק אני?

talush2005

New member
גם אתם שונאים את הסופ"ש או רק אני?

שונאת את ההפסקה הזו בשגרה של יומיים כי מרגישים את הלבד. במילא אף אחד לא יתקשר ורק אם אני אנסה ליזום לעשות משהו אני אראה מישהו בסופ"ש.
מי צריך בכלל יומיים מנוחה? בשביל מה ? בשביל להרגיש את הבדידות יותר ? להרגיש כמה לאף אחד לא אכפת ממני? אין סופ"ש שאני לא בוכה בזמן האחרון ובוכה הרבה.

להיזכר כמה פעם היו לי הרבה חברות וברגע שמצאו בחור או משהו יותר טוב לעשות בסופשים אין להם מושג וגם לא אכפת להם מה אני עושה בסופי השבוע. זה נוח לא לדעת, זה נוח לחשוב שיש לי אחרים להיות איתם .למה לדאוג למישהו שאתה כבר מסודר ויש לך תמיד עם מי להיות? אז מה אם מישהו מרגיש לבד וכמו כלב ....

שונאת את התחושה שאני כבר מיום חמישי מתחילה לנסות לדבר עם אנשים שאולי יהיה לי עם מי להפגש בסופ"ש ..כמו מסכנה שמקבצת נדבות וצריכה לדאוג מה יהיה כל הזמן. אז מי צריך סופ"ש ? שיבוטל הוא וגם החגים. שיהיה רק שגרה רק ללכת לעבודה ...שמה אני לא לבד ולא מרגישה את הבדידות ...שמה אני עסוקה כל הזמן. הלוואי ויבטלו את הימי מנוחה האלה. לא רוצה לנוח, לא צריכה.

מאוד מבינה אותך....

לא יודעת אם אני שונאת סופי שבוע, מרגישה שהם נכס, אבל לרוב מרגישה בהם תסכול בשלב כלשהו. גם אצלי הטלפון במצב שומם...
מאחרונת החברות שהיו לי אני גם כבר לא שומעת - מאז שחזרה לא מזמן לזרועות האקס שלה. גם אני כבר התעייפתי מלנסות ליזום, כבר בקושי יודעת עם מי. תכלס, נראה לי שכולם עושים את הטעות הזאת בשלב כזה או אחר ודיי מתנתקים מחֵברה ברגע שמוצאות בן זוג.
גם אני עשיתי את זה ומצטערת על כך שדחיתי כל יוזמה כלפיי, כי החברוּת עם בן הזוג מילאה אותי ואת זמני. זו טעות גם בלי קשר למצב שהזוגיות עלולה במקרים מסויימים להסתיים.
מתסכל גם לחזור אחר כך ביום ראשון לעבודה ולהרגיש את הקושי כששואלים איך היה בסופ"ש...
בקיצור - מבינה אותך

talush2005

New member
יודעת מה אני לא עשיתי את הטעות

הזו. שהיה לי חבר הרגשתי אפילו יותר צורך לחברות כי לא צריך להיות דבק לאדם אחד ומעולם לא זנחתי אותן. אני
באמת לא מבינה אותן כי חבר יכול לבוא וללכת אבל חברות אם קצת משקיעים יכןלות להשאר לעד. אבל העולם רע מגעיל וצבוע.

נראה לי....

שבהמון מקרים יש חברויות שפשוט מתאימות לתקופות מסוימות בחיים, ובתקופות אחרות כבר הרבה פחות.
אני בעד להסתכל קדימה ולחפש חבר'ה חדשים, למשל חוגים או לימודים או תחומי עניין משותפים מקרבים אנשים זה לזה
(זה לפחות מה שאני מנסה לעשות - למצוא לעצמי פעילות שארצה להתמיד בה עם אנשים מעניינים ונחמדים שמדברים באותה שפה)

יש גם

בעייה שבתור רווקים/גרושים קשה בסופי שבוע להפגש עם חברים נשואים,כי הם מקדישים את זמנם לאישה ולילדים.

SupeR CherrY

New member
לגמרי..

אני מרגישה כאילו אני כתבתי את הפוסט הזה

אם כולם פה בודדים, אבל ביחד בפורום
למה לא מארגנים פה מפגשים?

ברור, שאת כותבת היום פעמיים.

אגב אם כבר שמי הוזכר בנושא שאירגנתי באזור תל-אביב לא היה קול ולא היה עונה,אז כרגע זה נעצר כי לי בעצמי אין זמן לאירגון מפגשים בתקופה הקרובה.

האמת היא....

שאני אמורה להיות בתל אביב ביום שני הקרוב (בעוד שבוע) וגם ישנה שם אז במידה שמתאים לכם, אז....

בוקר טוב ויום טוב שיהיה!
מתארגנת לעבודה...

אופס.... פתאום שמתי לב... התכוונתי לשלישי

ליום שלישי,
טוב עוד לא קמתי.... וגם אין לי ממש זמן בשניה הזאת על הבוקר....

למעלה