גם אתם שונאים את הסופ"ש או רק אני?

פריאל12

New member
היום הוא נקרא: 'איש אחזקה'

שוש828

New member
חברים חדשים

מאוד מבינה אותך, זה יכול להיות עצוב ובודד. אבל לשבת ולרחם על עצמך לא יביא לך חברים. חפשי אפיקים לחברים חדשים, אירועים שמתקיימים בסופש, וחברים שכן מוכנים לקבל אותך שם. אפשר גם לחדש קשרים עם חברים מהעבר.
מהניסיון שלי - חברות עם חבר חדש, אחרי שנה משוועות לחדש את הקשר עם החברות הותיקות. נסי לחדש את את הקשר.

talush2005

New member
תאמיני לי שנסיתי הכל

כולל פה בתפוז להכיר אנשים ובתואר ועוד מסגרות אבל רוב האנשים שאני מכירה והם בלי בן זוג לא ממש גרים קרוב אליי או סתם עסוקים בסופ"ש עם חברים אחרים.
אני לא מהאלה שישר יושבים בבית ובוכים ...ואני אלופה בלשמור על קשרים גם עם אנשים מהעבר זה פשוט לא תמיד הולך. לא לכולם מתאים להפגש בסופשים אין מה לעשות.

פריאל12

New member
טלוש

מי שקורא כאן את חילופי הדברים בין האנשים, יכול לטעות ולחשוב שאנחנו מכירים שנים.
אבל..,.... לא.
וזה מה שכ"כ נחמד בפורום כזה - אנשים שונים, בעלי אופי, רקע, גיל, מקום ומוצא שונים - נפגשו כאן ו...גילו דברים משותפים למרות כל השונה.

אני ממש מבין אותך

גם אני מרגיש ככה לפעמים, אין מה לעשות צריך לנסות להכיר אנשים חדשים איפה שרק אפשר.
לשבת בבית ולבכות לא יעזור לך, צריך לעשות משהו עם זה

מבינה אותך מאוד מאוד

בעיקר אני שונאת את השעות שלפני כניסת השבת..שישי בערב כזה. זה רק מדגיש את הבדידות הכ"כ גדולה, שנדמה שאני כבר לא מסוגלת להכיל. שאני יודעת שלפניי עוד סופש של בדידות. אבל תמיד אני מנסה לשמור על אופטימיות ולנסות לקוות ואולי גם להאמין שיש עוד סיכוי לשינוי.

אני מאמינה שהחיים הם מתנה, יש עולם יפה שם בחוץ
. אבל כן- לפעמים נדמה שכל הטוב הזה לא שווה כלום, אם אין עם מי לחלוק אותו.

אל תאמרי נואש, החיים דינמיים ואף אחד לא יודע מה יהיה מחר. מאחלת לך שבקרוב מאוד הסופשים שלך יהפכו לכייפיים ומעניינים, מלאים בכל מה שאת רק מבקשת לעצמך
.

גם אני במצב דומה

לכן אשמח להכיר אנשים חדשים כדי לצאת מהמצב
המבאס הזה... בת 27 מאזור המרכז.
לכל הבודדים.

למעלה