גם אתם שונאים חמורים?

eilat11

New member
גם אתם שונאים חמורים?

עד שהצלחתי לעשות את דרכי חזרה מעלה ל-10-25 בפוקר סטארס, איזה טמבל עם Q2 לקח לי AK באול אין שהלוח הוא A 10 Q 2 7 . כמובן שמיד אחרי העצבים הפסדתי עוד 25 דולר וירדתי חזרה ללימיטים של 5-10. פשוט מעצבן.

eilat11

New member
היד...

אין לי כוח לחפש אותה בהיסטורי , אבל בערך ככה: אני סמול, הוא ביג כולם זרקו העלתי לדולר 1 , הוא משווה נפתח A Q 10 רמבו אני מעלה 2 דולר הוא משווה. נפתח 2 אני מעלה 4.5 דולר לקופה של 6 הוא משווה. בריבר שהוא לא רלוונטי הוא אומר אול אין (נשאר לו בערך עוד 4 דולר והקופה כבר 16) ואני השוואתי והוא פתח Q2. זו הפעם השניה שזה קורה לי עם ביג סליק בהפרש של כמה שעות... בפעם השניה מישהו עם K3 ניצח עם זוגות בריבר! עצבים!

2המרפא

New member
זה עוד כלום חמוד לעומת מה שהלך לי

היום. ונגד אותו הבנאדם. אני עם פוקט 10 דוחף רייז פי 10 מהביג. אחד עושה לי קול פלופ 10 7 2 שתי לבבות. אני דוחף הוא עושה קול עם פלאש דראו פוגע. יד הבאה נגד אותו האידיוט פוקט קינג ביד עושה רייז פי 5 מהביג הוא עושה לי קול. פלופ 66j‏ עושה רייז עצום הוא דוחף בגלל שהייתי מחויב לקופה ואמרתי שאין מצב שהוא השווה כזה רייז עם 6 משהו עושה קול האידיוט פותח 69 אוף סוט שהוא חייב רבע קופה שלו לפני הפלופ על זה. טורניר הבא פוקט אס יש לפני דחיפה 2 אנשים לפני הכסף אני בביג משווה עם פוקט אס והאידיוט עם אס 2 תופס בטרן ובריבר 2. אחרי זה כבר רתחתי והפסדתי 80 דולר בכמה שעות.

למעלה