גם אתם שמתם
לזה

d@r121

New member
גם אתם שמתם ../images/Emo23.gif לזה../images/Emo35.gif

בעודי רואה את הפרסומות ראיתי פרסומת לחברת דלק ולפיספוסים כאשר האדון הנחמד התקשר דרך סימנס שמתם לב
------------------מקבץ ביג באגים
ב9110-------------------------- אחרי כמה חודשי שימוש במכשיר הנפלא הזה 9110 שמתי לב לכמה באגים משונים א) כשאין קליטה התפריטים זזים לאט ב) לפעמים הפלאפון נתקע ורק כאשר מוציאים את הבטרייה הוא עובד ג) לפעמים הדיפדוף נתקע ואחרי זה טס משומקום אז האם נוקיה הוציאה גרסה חדשה יותר מ 5.02? שוקולד????? ד
ר

PingPong18

New member
לגבי הפרסומת...

כתבתי הודעה כבר אתמול אבל בגלל השרשורים הרבים היא עפה לעמוד מס´ 5 ולא זכתה לתגובות... אייל.

geostant

New member
תוספת 9110...

תפריטים איטיים ?? לא אצלי, תמיד זז מהר. אם באמצע שמעת קובץ WAV , מגיע מצב שאין קליטה ההשמעה נפסקת, נדמה לי שגם אין אין קליטה אי אפשר לשמוע בכלל קבצי WAV... באמת הפלאפון נתקע לפעמים ויש צורך להוציא את הבטריה ולדחוף חזרה, RESET שכזה... יש לי תוכנה שעושה RESET יזום... לא ממש שימושי. דיפדוף עובד מצויין אצלי... אין לי מושג איזה גרסה יש לי. בקיצור שורה אחרונה דור... הדבר שהכי מעניין, יש לך איזה תוכנה לשתף אותי בא ??? אני זקוק למשהו חדש ומרענן. חוץ מזה יש לי בעיה, איך אני בדיוק מפעיל את התוכנה של ה-9110 ב-XP ? הוא לא מזהה כלום, רק ב-98 זה עובד אולי גם ב-2000 (לא בטוח).

d@r121

New member
תלחץ רגע....

#0000#* (יענו כוכביץ סולמית אפס, אפס, אפס, אפס סולמית) ותבדוק גרסה לי יש את מה שמקבלים עם הסלולארי אבל אני מוצא תוכנות נחמדות באתר של נוקיה יש כל מיני הברקות ומשחקים נו אולי מישהו ירענן לנו את המכשירים ד
ר

geostant

New member
יש לי גרסה יותר חדשה משלך...

6.01 04-07-00 RAE-2 החלפתי כבר 4 פעמים את הנוקיה 9110 שלי... ככה שאולי זה בגלל זה פעם אחרונה שהחלפתי אותו היה לפני שבועיים...
כמובן הכל בגדר אחריות מסלול סגול (אחריות הכי מקיפה שיש - אובדן שבר גניבה תיקונים והחלפות). יש לי כמה תוכנות חביבות בנוקיה כמו תוכנה שאומרת לי על איזה אנטנה אני באותו הרגע ונותן לי את השם והמיקום... לדוגמא יש אנטנה בדיזינגוף אז הוא יכתוב לי שהוא שם... NOKIA CELL TRACKER. יש לי שחמט, 2 סוגי טטריס, 2 סוגי סנייק, INNOLINK (אקסל), UKI (מעיין דמקה חביבה), איזה פזאל, שולה מוקשים, מחשבון עם גרפים, ממרים ערכים (גובה, משקל, אורך וכו), GMJ TERMINAL, SAME, N9K RESET, GMJ FILEMANAGER, סוליטר (כן כן אפילו זה !!!), PICTURE MESSAGE - מאפשר לשלוח תמונות כ-SMS... לא נסיתי עדיין, VADER 9K - משחק ענק !!! (אתה יורה בחייזרים פולשים... משחק קלאסי) SOFT BALL - סתם משעמם אחרי כמה זמן... סוג של פינג פונג COPY MANAGER - עוד תוכנה לניהול קבצים וזהו... כמובן הוספתי את ה-WAP, טרמינל VPN , טרמינל VNC וגם TELNET אחד נחמד

d@r121

New member
מה יש לך מקום

אני אחרי שמוריד צלילים נגמר המקום אבל זה שווה נורא מצחיק שהפאלפון צוחק כשאני מקבל SMS אני אבדוק היום ואוריד כמה תוכנות אצלי יש worm9000 כמו הסנייק celesta reversi- המשחק הידוע nine lives - משחק עם חתול שצריך להעביר אותו שלבים bzrobots- משחק עם רובוטים שאני לא מבין את החוקים והWAP שלך הוא באנגלית (כי נוקיה לא הוציאה גירסה עברית למכשיר ימ"ח) ד
ר

geostant

New member
מקום ?!?

עוד לא הצלחתי למלא את כל המקום בפלא... יש לי כ-200 צלצולים ו-15 קבצי WAV. אני מקבל מלא פקסים ו-SMS וממש לא חסר מקום. השאלה כמה מקום באמת יש לך ?

d@r121

New member
מאיפה...

הורדת את זה כי באתר של נוקיה ישראל הכל פשוט לא עובד ד
ר

green eyes

New member
מאיפה הורדת את כל התוכנות האלה?

לי יש את ה 9110 כבר כמעט שנה,ואני מרגיש שאני ממש לא מנצל אותו כראוי ועכשיו אחרי שנתת את הרשימה של התוכנות שלך,אני מבין למה.

geostant

New member
זה פשוט וקל...

חוץ מ-INNOLINK שקניתי אותו חוקי באיזה $15 את כל השאר הורדתי כי הם חינמים
נכנסתי ל-GOOGLE ועשיתי חיפוש ל- NOKIA 9110 SOFTWARE הוא מצא לי המון... הורדתי הכל, התקנתי הכל ואחר כך מחקתי מה שלא צריך... יצא לי מצב שפעם אחת באתי אל יורוקום לתיקון והם צרחו עלי שיש לי 2100 צלצולים בפלאפון ושזה סותם לי אותו לגמרי, אז לא היה הרבה ברירה ונפתרתי מאיזה 2000... (וזה לקח הרבה זמן...
) בקיצור אני יכול לשלוח לך את רוב התוכנות שיש לי באי-מייל כי הם ממש קטנים, חלק מהם אני לא יכול לשלוח (בודדים) כי זה פיתוח אישי. תודיע לי אם אתה רוצה.

green eyes

New member
2100 צלצולים??...איך הגעת לכ"כ הרבה

אני ממש לא מסתדר עם הקומפוזר שלו. עשית את זה עם תוכנה? האמת,שדיי התייאשתי מה9110 כי בארץ אין מספיק תמיכה בכל האפשרויות שהוא נותן,אז בכיף,אני יודה לך אם תשלח לי את התוכנות שיש לך,אולי נחזיר את המכשיר בחזרה לחיים.

d@r121

New member
רק אתמול גיליתי את אופציית

המרת הצילצולים שהיה בדיסק חצי שנה ולא ידעתי עליו אז הלכתי ערכתי ומהיום הפאלפון שלי מצלצל לקול שירתה הענוג של שרית חדד עם השיר בואו ונדליק ביחד נר וכשיש SMS שומעים אתה החוליה החלשה שלום (בגרסה האנגלית למישהו יש את העיברית?) בכל אופן זה פלאפון מדהים ד
ר

geostant

New member
בדרך אגב...

אין תמיכה ב WINDOWS 2000 וב WINDOWS XP ככה שלמי שיש אותו אין טעם להוריד, כבר התקשרתי לנוקיה בפינלד אחרי שיורוקום לא יכולו לתת לי תשובה בעניין למה אין תמיכה, ושם נאמר (בנוקיה פינלנד) לי לעזוב את 9110 ולעבור ל-9210... כמובן שאמרתי להם שעוד לא משווקים רשמית את ה-9210 והתשובה הייתה מאוד "רגילה" - תמתין זה יהיה בקרוב. חוצפה... אני אוהב את ה-9110 שלי

green eyes

New member
לי יש WIN2000 והתוכנה עובדת מצוין

יש לי את גירסת הפרו ואין לי שום בעיה.

למעלה