גם בדור ילדנו, נכדנו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הגזענות בעיצומה.

"זה מה שקורה שנותנים לקצינים אתיופיים להיות בצה"ל". הנתבע כבר הסכים לפצות את

משתפרת1

Well-known member
הגזענות בעיצומה.

אני תולה את תקוותי בקצינים כמוהו, באנשי העדה שפרצו את תקרת הזכוכית ורכשו השכלה כדי להגיע למקצועות נחשבים, בדור הצעיר שנולד והתחנך כאן, בזמן שעובר ובנישואים בין עדתיים.
כל עליה הביאה אפליה ודעות קדומות כנגד אנשיה. במקרה של האתיופים זה חמור יותר מכפי שהכרנו בעבר. באמת מקווה שהזמן יחזק את כור ההיתוך הישראלי.
שאפו לקצין על מה שהשיג עד כה. שאפו בנוסף על כך שעמד על כבודו וכבוד עדתו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני תולה את תקוותי בקצינים כמוהו, באנשי העדה שפרצו את תקרת הזכוכית ורכשו השכלה כדי להגיע למקצועות נחשבים, בדור הצעיר שנולד והתחנך כאן, בזמן שעובר ובנישואים בין עדתיים.
כל עליה הביאה אפליה ודעות קדומות כנגד אנשיה. במקרה של האתיופים זה חמור יותר מכפי שהכרנו בעבר. באמת מקווה שהזמן יחזק את כור ההיתוך הישראלי.
שאפו לקצין על מה שהשיג עד כה. שאפו בנוסף על כך שעמד על כבודו וכבוד עדתו.
כנראה שהנהג אינו יודע
מה צריך חייל לעבור עד שהוא מגיע לקצונה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הגזענות בעיצומה.

ככלל אני מתנגד לשימוש בחוק איסור לשון הרע, כדי לטפל באמירות גזעניות במרחב הציבורי. לטעמי אין כל קשר בין הדברים. אולם מערכת המשפט כן קושרת וזו הדרך להגיע לפיצוי במקרים כאלה. במקרה דנן בכל מקרה, מאחר והדברים נאמרו בפני חיילים שמן הסתם מכירים את הקצין, הרי שלכתחילה עמדתי הנ"ל אינה רלוונטית והשימוש בתביעת לשון הרע מוצדקת על פניו. לא נותר אלא לקוות שהפיצוי שהנתבע, ככל הנראה, יידרש לשלם והפומבי שיינתן לכך, לא רק שיימנע אירועים כאלה בעתיד, אלא באמת ובתמים יבהיר לאנשים כמו הנתבע שהוא דיבר שטויות בלתי רלוונטיות.

mיטלמן

Well-known member
קצת לרחם עלינו ולקצר, מה דעתך?
עמדתך כאן, המוזכרת בהתחלה, אינה רלוונטית, לטענתך, למה לא להשאר עם החצי השני של דבריך?
בבקשה, אל תענה או תענו לי שאני יכולה לא לקרוא ולעבור הלאה, אתה מציף ומייגע בכוונה.

Harrington

Well-known member
מנהל
קצת לרחם עלינו ולקצר, מה דעתך?
עמדתך כאן, המוזכרת בהתחלה, אינה רלוונטית, לטענתך, למה לא להשאר עם החצי השני של דבריך?
בבקשה, אל תענה או תענו לי שאני יכולה לא לקרוא ולעבור הלאה, אתה מציף ומייגע בכוונה.
הממ... טוב לי עם תשובתי, אבל תודה על ההצעה הנדיבה. אציע לכל מי שמתקשה לקרוא את דברי פשוט לדלג מעליהם בקפיצה קלילה. זה בכוחך, האמיני לי.

ואם גם תשובה זו הייתה לך ארוכה מדי, ניתן לתמצת אותה במילה אחת, בתקווה שתביני את ההקשר: בזיגזגים יקירתי, בזיגזגים.

המשך יום שקט ונעים.

נ.ב. (מיועד רק למסוגלים להתמודד עם תכונת הקריאה)
א. תשובתך קצרה מתשובתי במשפט אחד בודד, סתם למקרה שלא שמת לב.
ב. ניתן להתעלם ולדלג גם מעל תגובה בה הכותב "מאריך ומייגע בכוונה" כהגדרתך. זאת תכונה שמימושה תלויה בידי הקורא, לא בידי הכותב.
ג. כישורייך הפסיכולוגיים, לענייננו החלטתך/קביעתך עבורי מדוע אני מאריך אם לאו, אינם מהמשופרים. אם שילמת עבור קורסים בנושא, אציע שתבקשי את כספך בחזרה. אם לא, אציע שתסתפקי בלדעת למה את כותבת את מה שאת כותבת תחת להתיימר לקבוע כך עבור אחרים. סתם הצעת ייעול, אינך חייבת לקבלה כמובן ואם ברצונך להתעקש לכתוב דברי הבל ושטות חסרי משמעות או בסיס, זאת בהחלט זכותך.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הממ... טוב לי עם תשובתי, אבל תודה על ההצעה הנדיבה. אציע לכל מי שמתקשה לקרוא את דברי פשוט לדלג מעליהם בקפיצה קלילה. זה בכוחך, האמיני לי.

ואם גם תשובה זו הייתה לך ארוכה מדי, ניתן לתמצת אותה במילה אחת, בתקווה שתביני את ההקשר: בזיגזגים יקירתי, בזיגזגים.

המשך יום שקט ונעים.

נ.ב. (מיועד רק למסוגלים להתמודד עם תכונת הקריאה)
א. תשובתך קצרה מתשובתי במשפט אחד בודד, סתם למקרה שלא שמת לב.
ב. ניתן להתעלם ולדלג גם מעל תגובה בה הכותב "מאריך ומייגע בכוונה" כהגדרתך. זאת תכונה שמימושה תלויה בידי הקורא, לא בידי הכותב.
ג. כישורייך הפסיכולוגיים, לענייננו החלטתך/קביעתך עבורי מדוע אני מאריך אם לאו, אינם מהמשופרים. אם שילמת עבור קורסים בנושא, אציע שתבקשי את כספך בחזרה. אם לא, אציע שתסתפקי בלדעת למה את כותבת את מה שאת כותבת תחת להתיימר לקבוע כך עבור אחרים. סתם הצעת ייעול, אינך חייבת לקבלה כמובן ואם ברצונך להתעקש לכתוב דברי הבל ושטות חסרי משמעות או בסיס, זאת בהחלט זכותך.
|כן|

למעלה