גם במאקו כותבים על זה.

דקל69

New member
הכי הורס לראות את התגובות בכתבה שנעים

בין פרגון ותמיכה לקרן תוך קללות, ניאוצים, השמצות על גב ומאידך נסיון להכחשה ועצימת עיניים וטענות שהם יחד והידיעה לא נכונה, כמובן ממקור יודע כל. במקום להודות לגב שבזכותו קרן ניצחה וזכתה בפרס הכספי האוהדים שלה לפצע נזכרים בעברו הנרקוטי, בתסביכיו ושלל תכונות גרועות שהציג עוד בתוכנית ובעיקר ביחס אליה. במקום להבין שה"זוג" עבד אליהם בעיניים וביים סצינת זוגיות הם מנסים להבין את הסיבות לפרידה, מי אשם בה ומנסים למנות את היתרונות לפרידה שצפויים לקרן מימנה. אוהדי קרן התומכים בה צריכים להבין שלולא כב קרן לא היתה זוכה לעולם (אפילו בעזרתה האדיבה של ההפקה ותוכנת ההצבעות הפיקטיבית המועדת לפריצה קלה). בכל מקרה שגב לא היה חובר לקרן היא היתה מסיימת במקום השלישי, אורטל היא זאת שהיתה זוכה בגלל התמיכה הרבה שזכתה לה, איתן ודניאל בגל מקרה היו מסיימים במקום השני כי ההפקה החליטה שאיתן לא יזכה בשום מצב מרגע שבחר בדניאל בשלב כה מוקדם (ובכלל) ו"הרס" להם את התוכנית. התגובות עושות פלאשבק לימי עמיר וסיון, אותו נוסח, אותן בקורות, אותם יודעי דבר - ממש שכפול.

לואיזה7

New member
ההערצה לקרן ע"י חלק מן הצופים מתמיהה

סוגדים לה ומעריצים אותה ושופכים עליה מחמאות, שהיא טובת לב ומדהימה וכו' וכו' - איפה הם ראו את התכונות האלה שרבים מאיתנו לא ראו ? דוגמא לכמה היא אנושית וטובה אפשר לראות בסרטון שצירפתי למעלה, איך היא מחקה ולועגת לליז.

דקל69

New member
יש שלל דוגמאות נוספות שהיית יכולה להביא

לטוב ליבה של קרן ועדיין יש אנשים שקונים את ההצגה ובאמת מאמינים שקרן מקסימה, טובה וכו' וכו'. קרן רעה אפילו יותר מאתי חזן, בעוד ההיא סתם טפשה, רכלינית וסכסכנית לא מתוחכמת, קרן היתה הראש ומפעילת כל התכנונים והארועים. אתי גם לא השתתפה בשיחות הליליות, הריכולים וההשמצות (לרוב) של קרן וליהי (סתם נגררת). אתי סתם היתה עוד שופר לתכנונים ולכוונות של קרן, שהוחלפו מיידית בענבר ובאחרות מרגע שקרן הבינה שגם בבית לא אוהבים את ההתחברות שלהם והם מועמדות להדחה וגם שאנשי הוילה מוחקים אותה בגלל אתי. גם הרגיעה שקרן הפגינה בסוף לא היתה בגלל שינוי דרכיה אלא בגלל שהיתה נחושה ליצור או יותר נכון להציג זוגיות לצופים ושיבחרו בה כי היא הנבחרת ע"י הרווק, זאת הסיבה בתאכלס שרוב הצופים הצביעו לה באמת (מי שבאמת הצביע). ובאמת לא ברורה לי כל ההערצה הזאת, אבל אני לא שוכחת שגם לפרידה סגדו בזמנו, אם כי פרידה עוד הציגה איכשהוא אג'נדה מסויימת, והיתה במעט דמות קומית.

puma141

New member
דקל, הדיעות שלך חצי מעציבות חצי מוזרות.:) איך

את לא רואה את התחמנות של דניאל?? ואת הטוהר!!!!!!! שבקרן?:) אבל זכותך, נגמר, לשביעות רצוני ובצדק גדול-כל הכבוד לתכנית הוגנת וישרה וזהו חחח יום טוב

דקל69

New member
וואו, וזאת עוד תגובה מתונה לעומת הריקושטים

שגב מקבל בתגובות בכתבה. מזמן לא מצאתי עצמי קוראת טוקבקים בשקיקה בצורה כ"כ חוקרת. ממש מסמך אנושי מעניין מה שקורה שם. אני חושבת שאם קרן הוגנת היא צריכה להודיע למעריציה שיפסיקו את כל העליהום על גב, היא זאת שהסכימה ורצתה לחבור אליו בכדי לזכות בידיעה שסיפור אהבה לא ייצא משם ואין לו בה ענין פיסי או רגשי, לתת לו לספוג את האש לבדו ואת כל ההשמצות כאשר המשחק היה דו-צדדי זה התעללות. יכלה להוציא הודעה לקונית שלא הסתדר, שהם ביחסים טובים ומעריכים אחד את השני ולהפסיק את מחול ההשמצות, או לחילופין אם הידיעות מופרכות אפשר הודעה קצרה שהם ביחד (ללא פרטים מפורטים) ולהפסיק את הבדיחה האמיתית שמתחוללת בטוקבקים ובקריאה לא נכונה של המצב והסיפור האמיתי ביניהם. אפילו ה"זוגיות" שלהם לא זכתה לכ"כ הרבה התעניינות כפי שמעוררת הפרידה שלהם. ואני באמת לא מתייחסת לכל כתבי הרכילות כמו עומרי חיון ויפעת הללי שלא אמינים בעיניי, מספיק לקרוא את התגובה שלה ליחסים ולראות את התגובה בפינס, את ההתחמקות וחוסר הנעימות בשביל להבין שקרן פתאום קולטת שלאחר הזכיה המשותפת אנשים ממש מצפים מהם להמשיך להיות יחד וקשה להם לקבל שהזוגיות המופלאה לא המשיכה לאחר התוכנית.

קרן יכלה לזכות לבד בכסף

לדעתי, לקרן היה מומנטום, אחרי הדייט עם איתן, כשההפקה ציירה אותה כאומללה שנזרקה, היא הייתה יכולה למנף את המסכנות הזאת לכדי זכיה לבד במליון. אבל, ההפקה וגב, אילצו אותה לקיים זוגיות מוזרה ובכך לגרור את גב יחד עם קרן לגמר וכמובן פיצול הכסף ביניהם. לו הייתה באמת חכמה ולא בחורה נידית מתעקלת, יכלה לעשות מליון שקלים בכלום זמן. לכן לדעתי היא נעקצה, נוצלה על ידי ההפקה למטרותיו של גב וניתן לה פרס ניחומים בסך חצי מליון.

אקרובט2

New member
זה לא רק שניהם. גם ההפקה בעניין

אוהדי המושפלת טוענים שניצחה לבדה כשהייתה במשימת הכלבים ללא בן זוג ולכן היתה מנצחת בתכנית גם ללא גב. הם רק נוטים לשכוח שההצבעה בוואלה היתה מוטת ותומכיה אף התפארו שבידם תכנה להצבעה המונית אוטומטית. ההפקה עצמה עין. במשימת הזקנים (הפרס נסיעה ליוון) לא ניתן היה להצביע בוואלה לאחר השעה 20:17 למרות שהתוכנית התחילה ב 21:00. כלומר התוצאה נקבעה עוד לפני שהתכנית בכלל התחילה. לא למותר להזכיר כי בשבועות האחרונים נראה כאילו יש רק שני משתתפים בתכנית קרן וגב כשהשאר בבחינת רואים ואינם נראים. לסכום: מנצחים בזיוניים, הפקה בזיונית כל אלה הפכו פורמט שהיה יכול להיות מעולה לבזיון.

andy181

New member
הם יקבלו את שלהם בעונה ה-2

התוכנית איבדה את האמינות שלה, אף אחד יצביע אפילו אם יהיו הצבעות חינם דרך האינרנט.. אני מאחלת להם שהריטינג יהיה נמוך מזה של העונה הנוכחית ומקווה שילמדו להבא לא לזלזל בצופים.

טלומרז

New member
יפעת הללי חובבנית כתמיד

כדי להיפרד צריך להיות ביחד קודם, וגב לא נתן לקרן אפילו שניה אחת של חסד לצידו לאחר התוכנית. יפעת הללי כתבה שנפרדו לאחר מס' שבועות, ובכן, קרן היתה מאושרת אם היו לה כמה שבועות במחיצת גב. מדובר ביחסי מעריצה סטוקרית בוילה שנופנפה שניה לאחר כיבוי האורות. אם תסתכלו על הכתבה של גיא פינס, רואים אותם שם, שבוע לאחר הגמר, בחתונה של המאירי, מתקרבים ומזייפים חיוך עבור המצלמה, ושניה לאחר הפלאש התרחקות של שני מטרים האחד מהשניה, כשחיוכה המזויף של קרן נמחק מיד ואף היא נראתה זעופה ומבואסת. כבר אז, שבוע אחרי, קרן ידעה שאין ולא יהיה כלום עם גב לעולם, ולא רק זה, עליה להעמיד פנים שהכל בסדר ולשמור על שתיקה בראיונות, לא לדבר עם מעריציה רק כדי להסתיר את מה שכולם הטיחו בפניהם בזמן התוכנית ואחריה. תוכנית בזיונית, זוכים בזיוניים וכתבת בזיונית לא פחות. ואגב, הפרשייה הזאת לא מזכירה לי כלל וכלל את סיון ועמיר, אלא את סער ואיילה, מבחינת העליהום שעושים מעריצי קרן על גב, זה בדיוק מה שעשו לסער, אחרי שהגנו עליו בחרוף נפש כי חשבו שיהיה עם מושא הערצתם, אבל אני חייבת לציין שאני מעריכה את העובדה שגב לפחות קטע את העמדת הפנים שניה לאחר הגמר ולא המשיך עם ההצגה הזאת.

למעלה