גם בננות מפליצות
כותרת מענגת, נכון? מסתבר שכמו הפרות הניו זילנדיות, שמפליצות גז מתאן ומהוות איום לשואה אקולוגית, גם הבננות האוסטרליות שנרקבות מפיצות את הגז. אלא שהאוסטרלים מצאו פתרון מקורי לבעיות: ייצור חשמל מבננות. הארץ, מדווח. עודפי פרות או עודפי פירות. אני כבר שנים מנסה למצוא פתרון לעודפי חרקים. מדי קיץ נטושה מלחמה ביני ובין נחילי זבובים ויתושים
שמחבבים מאוד את הסביבה שבה אני גרה. בעבר, היו לי רומנים לאין קץ עם ג'וקים. והכלבה שלי היא בית גידול מוצלח מאוד לקרציות (שנכון שהיא לא ממש חרק. לגמרי. אפילו. ובכל זאת). ואני אומרת, אם פרות מייצרות גזים, ומבננות אפשר להפיק אנרגיה, למה לא להמציא שיטה לתדלוק באמצעות חרקים? לבניית אוטוסטרדות מחרא של ציפורים? וקולטים סולריים מפרוות של חתולים? ומה עם חומוס? אה? זה לא גורם לגזים רעילים שאפשר לתעל למטרות שלום במזרח התיכון?
כותרת מענגת, נכון? מסתבר שכמו הפרות הניו זילנדיות, שמפליצות גז מתאן ומהוות איום לשואה אקולוגית, גם הבננות האוסטרליות שנרקבות מפיצות את הגז. אלא שהאוסטרלים מצאו פתרון מקורי לבעיות: ייצור חשמל מבננות. הארץ, מדווח. עודפי פרות או עודפי פירות. אני כבר שנים מנסה למצוא פתרון לעודפי חרקים. מדי קיץ נטושה מלחמה ביני ובין נחילי זבובים ויתושים