גם בננות מפליצות

קפת

New member
גם בננות מפליצות

כותרת מענגת, נכון? מסתבר שכמו הפרות הניו זילנדיות, שמפליצות גז מתאן ומהוות איום לשואה אקולוגית, גם הבננות האוסטרליות שנרקבות מפיצות את הגז. אלא שהאוסטרלים מצאו פתרון מקורי לבעיות: ייצור חשמל מבננות. הארץ, מדווח. עודפי פרות או עודפי פירות. אני כבר שנים מנסה למצוא פתרון לעודפי חרקים. מדי קיץ נטושה מלחמה ביני ובין נחילי זבובים ויתושים
שמחבבים מאוד את הסביבה שבה אני גרה. בעבר, היו לי רומנים לאין קץ עם ג'וקים. והכלבה שלי היא בית גידול מוצלח מאוד לקרציות (שנכון שהיא לא ממש חרק. לגמרי. אפילו. ובכל זאת). ואני אומרת, אם פרות מייצרות גזים, ומבננות אפשר להפיק אנרגיה, למה לא להמציא שיטה לתדלוק באמצעות חרקים? לבניית אוטוסטרדות מחרא של ציפורים? וקולטים סולריים מפרוות של חתולים? ומה עם חומוס? אה? זה לא גורם לגזים רעילים שאפשר לתעל למטרות שלום במזרח התיכון?

רק רציתי לגיד

שבניגוד לדמיון המסוים בין בננות למלפלפוצים (למרות שבננות הן צהובות בעוד מלפפוצים הם ירוקים. ובננות מעוקלות בעוד מלפפוצים ישרים כמו סרגל) ולמה שעלול להשתמע מהדמיון הזה, אז מלפפוצים לא מפליצים. זהו. אמרתי. מה שכן, מהחומץ אפשר לעשות יופי של משחת שיניים, ודלק למכוניות, ואת השום שיש בקופסאות אפשר לתלות בבית נגד עין(הנץ1!)הרע. והשמיר מצויין כדי לסתום הברגות של ברזים במקום צמר סלעים.

סיטרא

New member
כולי תקווה שגם אותם

אלו שדילגו בקלילות על הכחול המודגש שבהודעתך יכולים להגיב. כי כזה הוא אני, לא נכנס לכל לינק ובאנר ברשת, הרבה מחלות מין מסתובבות ברחבי הרשת, כך שמעתי. מקפיצות הן חלונות משולי המסך וחוטפות תינוקות ודפדפנים. לא תודה. אלכימיה, זה מה שהולך היום. נקבל את הרטרו בזרועות פתוחות, כנהוג מימים ימימה לכבד מסורות ופולקלור. טרנד חדש-ישן מתדפק על החלון. ומי יודע, אולי ברבות הימים לכשיגדל ויתפתח הענף, אלך יום אחד ואמצא לי קרפדה תועה ואנשק אותה. או אז תצוץ לידי פרינצסה, נצר וחוטר לבית ורסאצ'ה.

א י ל ה

New member
אז זהו

שבננות לא מפליצות. אף פעם ולעולם לא. והכי טוב ונכון זה לבדוק את זה עם דנה אינטרנשיונל.

Ricca

New member
להיפך..

לדנה כבר מזמן חתכו את הבננה, אולי היא נפטרה ממנה כי היא הפליצה?

קפת

New member
למרבה הצער והיגון

השמועה דווקא גורסת שהבננה של דנה, כבודה במקומה מונח. או שמא, לא ממש מונח, אלא זח. אנה ואנה.

Ricca

New member
סתם שמועה מרושעת

דנה היא אישה, אישה אישה אישה!!! אישה! שמעת אותי? אישה!!!

למעלה