גם בסמים קלים צריך קצת תבונה...

קשכפית

New member
גם בסמים קלים צריך קצת תבונה...

ולמה אני מתכוונת, אני לא אשחק אותה צבועה, גם אני בזמנו ניסיתי פה ושם מזה ומזה, אצלי זה היה קצת שונה ממה שאני קוראת לפעמים בהודעות, כי אני לא חיפשתי סמים, יש צעירות וצעירים שממש מחפשים איך ואיפה להתנסות בזה. אצלי זה זרם שונה, בכלל הייתי אחרי צבא וכמה שאני מנסה לזכור לא זוכרת מתי בפעם הראשונה עישנתי ג´וינט, הסיבה שאני לא זוכרת היא כי לא זה לא העסיק אותי ולא חיפשתי, כנראה שבאחת המסיבות שבהן הייתי בעיר שבה גרתי ועם החבר´ה שאיתם גדלתי, היה ג´וינט וכך ניסיתי והיה נחמד אבל לא הפכתי את זה להרגל קבוע, פה ושם כשהיה ויצא ונתנו אז לקחתי, תמיד היו לי גבולות ואני פשוט לא בן אדם מתמכר וגם כשהכי רע לי אני אוהבת להתמודד בדרכי שלי עם הכאב אבל לא מחפשת לברוח לסם, אבל זו לא הנקודה שלי עכשיו. הנקודה שלי היא שכל עוד עישון של ג´וינט פה ושם עם חבר´ה זה לא מזיק, זה עושה נעים (לא תמיד, יש אנשים שנכנסים לפרנויות, תלוי גם בחומר...) בכל מקרה, כאשר הופכים את הסמים הקלים למשהוא יום יומי מסיבי זה לא זה! לא שזה חדש לי, אבל כל פעם מחדש כשחזרתי מטיול במזרח ראיתי את זה מהצד וזה מראה פטאתי - המוני ישראלים, חלקם יורמים, חלקם סתם טמבלים וחלקם בפוזה ומה לא... מעשנים ומחפשים כל הזמן "ראש", נראים טמבלים, מתנהגים טמבלים ושוכחים רוב הזמן לטייל, רק "תן לו בראש" יש להם. נתקלנו בטיול בכאלה טמבלים שבא לבכות. מה שטייגר סיפר בהודעה זה ממש הזוי, היינו בגסט האוס מדליק, בסה"כ 6 חדרים מעץ מול נהר בכפר בלאוס, ויפה ושקט ושלוה ואז מגיעים 2 בחורים ופרחה אחת, ואחד מהם לא להאמין, נסחב עם 2 רמקולים בגודל ביתי ועם אמפיפייר!!!!!!!!!! אתם קולטים?? טיול תרמילים עם ציוד מוזיקלי שאפילו דייויד בואי לא היה סוחב איתו! כך זה הפוזה, "לא יכול בלי המוזיקה.." ומוזיקת מסיבות כמובן, טראנס, שורף לך את המוח כל היום כל הלילה ולא חושב אפילו שאולי זה מפריע למישהוא... כולם על הזין, הישראלי יעשה מה בראש שלו, ישב על המרפסת של החדר שלו כל היום, יוריד ראש וישמע טרנס וירגיש מה זה קול - כשעזבנו את החדר, יומיים לפני מה שתכננו כי לא יכולנו לסבול את הטימטום וההפרעה, השארתי להם פתק על הדלת: "אתם - הישראלי המכוער, הטיפש והדוחה, כנראה שהסמים דפקו לכם את מעט התאים שהיו לכם במוח" טייגר כתב שהוא חזר מסטול - אל תאמינו לו זה לא נכון. חוץ מאותו בננה שייק עם ג´ראס שהוא שתה שם ערב אחד, לא נגע בשום סם יותר, והסוטול היחידי שחזרנו איתו זה העייפות מהטיסות ומהטיול וחוויות של נופים מרהיבים, חיות, פרפרים, חופים מדהימים (ב קו פי פי) אוכל טוב, שמש, ים, חול, קעקועים חדשים וזהוא. לא סוטול ולא נעליים. בוקר טוב ישראל אל תשתו חשיש - טוב??

למעלה