גם ג'ייק אובראיין מחוץ ל-UFC

favor

New member
גם ג'ייק אובראיין מחוץ ל-UFC

שוחרר, וחתם ל-2 קרבות עם ה-PFC. לא יאומן מה הולך עם המשקל כבד ב-UFC: רנדי קוטור, מירקו קרו קופ, אנדריי ארלובסקי, טים סילביה ועכשיו אובראיין. וכל זה תוך פחות משנה. מחלקת המשקל כבד שפשוט מתמוטטת. נראה לי שנוגיירה יצטרך להמתין חודשים רבים עד שימצאו לו יריב ראוי, אם בכלל.

favor

New member
החוזה הסתיים

הוא טען שהוא לא רוצה להישאר לפני כן. ועכשיו יש שמועות שהוא יופיע בארגון החדש, אדרנלין. נראה.

JayneCobb

New member
בקצב הזה

עד סוף 2008 יכריחו את נוגיירה להוריד משקל ל 205 ויחסלו את המחלקה,כי חוץ ממנו לא יהיה שם אף אחד (לא שכרגע יש)

הufc יצאו מעפנים..

קוטור עזב כאלוף! אורלובסקי עזב אחרי ניצחונות רצופים ובינייהם וורדום שהוא מתמודד מס 1 על התואר. סילבה עזב אחרי שהיה אלוף פעמיים! הufc מאבדים את כל הנכסים שלהם! כנראה שפידור יצא החכם כאן..

talhorm

New member
חבל

ברנדון וורה נגד וורדום על הN1C... וורדום הפסיד כבר לנוייגרה בעבר.. וורה הפסיד לסילביה בקרב האחרון שלו דוויזה מוזרה כי על הנייר וורדום וברנדון וורה יכולים להיות מאוד מסוכנים... גם לנוייגרה אבל איך וורה (לא ברנדון, זאת מהישדרות) תמיד אומרת "לראוי ביותר מגיע", והם לא בדיוק במעמד של "ראויים"
אדי סנצ'ז לאליפות הUFC במשקל כבד

favor

New member
לדעתי יחכו עם זה

אם ורדום מנצח בצורה מרשימה סטייל הקרב נגד גונזגה אז אפשר לומר שכן, אבל כל תוצאה אחרת לדעתי תדחה קרב על התואר. יש גם את מיר האמת ואם שניהם ינצחו אז נראה מיר-ורדום לקרב על האליפות. אם חגורת הלייט הביווייט תחכה כמעט שנה שלמה להגנה אז כנראה שגם נוגיירה יחכה ולא נראה לי שנראה אותו עוד ב-2008. הלוואי ואני טועה.

favor

New member
אנדריי ארלובסקי UFC 82

עד אז הוא היה בלתי מנוצח. יש לו גם נצחון על הית' הרינג בהחלטה.

Alon316

New member
וואו.. לא יאמן

הדיביזיה באמת מתמוטטת. דיינה חייב לעשות משהו ומהר כי אני לא חושב שהוא יתן לארגון להיות ללא דיביזיה של הביווייט. הפתעת אותי בנוגע לאורלובסקי האמת. מעניין מה הולך לקרות הלאה.

2המרפא

New member
לפי מה שזה נראה כרגע אדרנלין הולכים להעמיד

רוסטר מדהים של משקל כבד. בנוסף לפיודר נגד סילביה השמועות מדברות על ג'וש ברנט נגד אלכס אמילננקו, פדרו ריזו בכרטיס אנדריי אורלובסקי, לינלנד וכו. תשמעו המצב בקטגוריה הכי אטרקטיבית די עצוב מה נשאר ברוק לסנר???. לנוגיירה באמת אין עם מי להתמודד.

למעלה